di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Selam, Var midir benzer tipte karakterin surekli kendini astigi, yok artik ali sami dedirttigi, surekli tam gaz giden biseyler ? Bu arada cor cop olmasin, azicik olsun tatmin etmesi yonunde bir arayis icindeyim ayni zamanda. Sagolun varolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 one piece ve diger bir milyon shounen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 One Piece izlemeyen kaldi mi ya ? Diger 1 milyon anime icinden de kim ne begenmis diye tavsiye istiyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Tengen Toppa Gurren Lagann'i da izledim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bacima kaymak istiyorum izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 claymore var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kenshin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Claymore cok bayik be abi. Arkadas izlerken baktim biraz, dayanamadim. Eski animelerin hemen hepsini izlemisimdir diye tahmin ediyorum, haliyle yeni biseyler olursa daha isabetli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hentai izle abi. orada da sürekli bir vuruşma bir gelişme süreci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Geyiginize sokayim arkadas, duramadiniz yine iki dakka. Onu sor tasak olsun, bunu sor tasak olsun, dogru duzgun gibi cevap isteyince "forumu/yazanlari cok ciddiye alma"lar gelsin. Baska turlu ne sikime yaricak bu forum anlamadim ki ? Neyse takilin siz, ben de azalarak biteyim en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi neden geyiğe vurdum biliyor musun. çünkü sen japonyanın kanayan yarasına parmak bastın farkında olmadan. evet milyon tane anime var. ama o kalitede o sürükleyicikte malesef çok az var. bir de kılıçlı dövüşlü olan sadece bildiklerin ve muhtemelen izlemiş oldukların var. o yüzden geyiğe sardırdık. bunu açık açık söylemek istemedim. ama yok yani öyle bir anime. var dediklerini de izleyeceksin sarmayacak yani görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 atariniza sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sen bana niye küfür attın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Zor değil bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o listedeki bilindik olanların dışındakilerin hepsi ya çocuk işi ya bok gibi aga. paylaştığın contentin içini bi incele allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 soul eater, fairy tail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Hunter x Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 elemental gelade ,ft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sword Art Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bölümden ban pls soa öneriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hemen Hunter x Hunter izliyorsun abi. Hunter x Hunter 2011 versiyonu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sam said: soul eater, fairy tail. d-gray man de eklenebilir, gayet gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ttgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar