Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Haziran ayında 0 bir araba aldık. Dönemin şartlarında 2 yılda öderiz demiştik. Şimdi işler değişti. Kredi yapılandırma diye birşey duymuştum. Benim için geçerli mi dir bu durum. Aylık 1200 değilde 600 vereyim. 3 senede ödeyim gibisnden. Var mıdır bilgisi olan hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bankadan bankaya değişiyor mu bilmiyorum ama öyle olmuyor o. Senin örneğinin yerine ana paranın %2 sini ceza olarak ödedikten sonra, faiz oranın düşürülüyor, ama toplam vade sabit kalıyor. yani 1200 yerine, atıyorum 10k ceza verip 1000 ödüyorsun ama yine 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 başka bankalara taşı kredini var öle programlar araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 oha ya fazla para da veririm ne bleyim çok anlamam da aty-ıyorum bankaya vereceğim para totalde 40k ise 45 de veririm yeter ki her ay az ödeyim @reampage; şöyle. ben aracı renault dan aldım. teb le çalışıyor bunlar. değiştirme şansım yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://www.krediver.com/ bu adamlar yapıyor bu işi, tefeci gibi gerçi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi değiştirirsin yeni kredi çekicen başka bankadan başka vade ile şuan odedigini kapatıcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aynı bankadan yaptırırsan, tekrar dosya ücreti alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Az ödeyeceksin zaten, ama çok farketmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hay başlayacam böyle hayata. peki ben öldüm diyelim bunun parasını kimden alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hayat sigortası karşılıyor onu.kimseden almıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 onunda parasını alıyolar zaten sigorta hesabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yapılandırma ıcın kredı kullandıgın banka ıle gorus ya da musterı hızmetlerını ara. yok bız yapamıyoruz gıbısınden konusurlarsa nakıt kredı kullan baska bır bankadan borcunu kapat. ayrıca arac kredısı kullandıysan rehin koymuslardır araca acıl durumda elınden cıkarman zor olur. baska kredi ile ıstedıgın gıbı gerı odeme kosullarını belırlersın hem de aracındaki rehni kaldırıp borcunu kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Lancelion said: http://www.krediver.com/ bu adamlar yapıyor bu işi, tefeci gibi gerçi biraz. http://birgun.net/haber/tacizle-borc-tahsilati-3186.html pek yakınımın bir haberidir övünmek gibi de olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 alakasız, dediğin şirketler tahsilat şirketleri, borçlarını satıyor bankalar, faizle tahsil ediyor bu herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Lancelion said: http://www.krediver.com/ bu adamlar yapıyor bu işi, tefeci gibi gerçi biraz. http://www.sikayetvar.com/firma/detay/societe-generale-grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 insanlara böyle önemli konularda araştırmadan bilgi vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yapıkrediden yapan var mı? 3 ayrı kredi var mesela ama toplamları aylık yüklü geliyo şu an. tek kredi olarak yapalım daha uzun yapalım gibi bi şeyler var mı? aylık ödemeyi düşürecek bi yöntem bulmak maksat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Herhangi bir bankaya gidip yaptirabilirsin. Sıklıkla kullanılan bir yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 hepsi aynı bankada ise git sor yapılandırsam faiz oranı kaçtır diye. sonra başka bankalara da kapama kredisi çeksem faiz oranı nedir yapabilir misiniz diye. faizlere masraflara bak uygun olandan kullan yapılandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar