Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ülkeyi olimpiyat ahlaksızlığından Allah korudu

goldbären

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Ben meseleye ahlak açısından yaklaşmıyorum, isteyen istediği gibi giyinir. Orada demek istediğim, o kıyafet olabilecek en rahat kıyafet gibi gelmedi bana, olabilecek en rahat ve spora en conducive kıyafet yerine bu kıyafetin tercih edilmesinde sporcuların yerine kimlerin söz sahibi olabilmiş olabileceğine dair fikir yürüttüm.

Anlayana...

(Zaa)

zorla mi giydirmisler bunlara bu shortlari?
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Her spor için giyilecek kıyafet standartları belirlenmiyor mu herhangi bir kurum kuruluş tarafından?

Kendimi alıntıladım, bak belgenin adı Forma ve Şort Standartları, Türk Voleybol Federasyonu tarafından yayınlanmış:

TIGHT ÖZELLİKLERİ (BAYANLAR)

1. TIGHT BELDEN VE BOYDAN VÜCUDA OTURMALI, AĞ KISMI MAXIMUM 5 cm OLMALIDIR
2. TIGHT NUMARASI SAĞ ÖN BACAK YÖNÜNDE, TIGHTIN EN ALT KISMINA 4-6 cm YÜKSEKLİKTE, MİNUMUM 1 cm GENİŞİLİĞİNDE OLMALIDIR.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama değil işte komik.

Olabiliyor böyle şeyler.

Öte yandan bizim federasyonun belirlediği tayt standardı şu şekilde:

Yukarıdaki kurallarla beraber değerlendirildiğinde, resimdeki kıyafet de mümkün ama her zaman rastlanabilecek bir şey değil.
Ayrıca inatla bunu giymesinler türbanlı bacılarım rahatsız oluyor diyormuş muamelesi yaptığın için de abv.

Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

BlaCk said:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/736073_618721174842457_566886272_o.jpg

Abi tamam Mustafa Durdu falan da yani, burada da uluslararası federasyonların vb. bariz daha fazla seyirci çekme çabası da var yani, kıç lobları yarıya kadar açık olunca daha mı rahat hareket ediliyor yani, bence hafif bol tam kıç lobu bitiminde şort daha rahat olur ne bileyim. Zaaa.

işte bize ne abi?

tamam kar amacı olabilir o olabilir bu olabilir.

kime ne?

saçma sapan düşünceler bunlar, ölüyü diriyi silkeledinizde bu mu kaldı hani, bırak seviyorsan izlersin, dünyadaki herhangi bir insanın şunu düşünmesi kadar saçma sapan bir şey yok lan çok ciddiyim :<
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Silphatos said:

resim değil ulan fotoğraf, al bi neden daha çıktı

resim -smi
isim Arapça resm

1. isim Varlıkların, doğadaki görünüşlerinin kalem, fırça gibi araçlarla kâğıt, bez vb. üzerinde yapılan biçimleri
"Konulu resim parçaları kendiliğinden ve doğru olarak yan yana gelivermiş, hikâye ortaya çıkmıştı." - T. Buğra
2. Bunu yapmak için gerekli yöntemleri öğreten sanat
"Türkiye'de resim bir müddetten beri soysuz bir sanat hâline gelmeye başladı." - O. S. Orhon
3. Fotoğraf
"Güzel İnebolu kızı, duvara yapıştırılan Gazi'nin resmine uzun uzun baktı." - A. Gündüz

bunu daha kaç kere yapıştırtçaksınız bana hı? -.-

fotoraf dense daha anlaşılır olacağı gerçeği başka bişey ama resim denince de yanlış olmuyor.

yanlış.

fotograf =/= resim

resim anlatım bozuklugudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...