Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 açık açık konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 friendzoneda ısrar ederse yol ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Direk gg, iki gün sonra sevgili yapıp, 1 ay 2 gün sonra kasığına diğer çocuğun adını yazdırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 direkt sevis bence. evet yap bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 fz olmuş bile fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 friendzone degil ya ya ne yapacagini bilmiyor ya da ilgi hosuna gidiyor bana iskence yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 birde farkli sehirde olmamiz var tabi ama bi iki guzel bisey dese hemen onun sehrine giderim ama korkutmak istemiyorum sonucta sorumluluk hisseder benim yuzumden hayatini degistirdi diye stres yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 burada yazar kendini kandırıyor. edit: umarı biz yanılıyoruzdur şehir bile değiştirecek kadar beğeniosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 napayim rest mi cekeyim kolay degil bu yastan sonra sevip sevip vazgecmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fistan said: platonikligi falan kalmadi agir iltifatlar, sevgimi anlatabilecek herseyi soyluyorum ama cevap gulucuk, tesekkurler, kibarlik, beni mutlu ettin tarzi hep ne yapacagimi bilmiyorum artik :( kızın hoşlandığı başka birisi var ya da tipi değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ha bide mesajla facebookla olmaz bu aşk itirafları karşısına geç adam gibi. yüzyüzeyken konuşursunz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 nabzı ölçmeden yüzyüze red yemek koyar adama. mesajlaşmayla ışığı alamıyosan yüzyüze söylemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yanina gittim hersey iyiydi ama yuzyuze bu konulara girmedim iyiydi hersey hatta zorla ugurlicam seni falan yapti gecenin bi yarisi daha uzun gel falan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sürüncemede kalacağına bitsin, içindeki bütün hisler de ölür %75 ihtimalle. öbür türlü http://www.youtube.com/watch?v=Q-Kw5dAhnQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben hep umudumu yuksek tuttum cok kaptirdim olmayacagi secenegini de dusunmem lazim artik galiba ama bunu ona da soylesem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 kendini romantik perspektife koyduysan kararını vermiştir kız çoktan. vakit kaybetmek her iki ihtimaldeki gerçekle yüzleşmeyi uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fistan said: napayim rest mi cekeyim kolay degil bu yastan sonra sevip sevip vazgecmek rest en temizi de güven özveri fln istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sparkcaster said: sürüncemede kalacağına bitsin, içindeki bütün hisler de ölür %75 ihtimalle. öbür türlü http://www.youtube.com/watch?v=Q-Kw5dAhnQM ulan spark yıllardır hep aynı gazı veriyorsun. daha bir kez iyi bitmişliği de yok emq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fistan said: yanina gittim hersey iyiydi ama yuzyuze bu konulara girmedim iyiydi hersey hatta zorla ugurlicam seni falan yapti gecenin bi yarisi daha uzun gel falan dedi ve resti yüz yüze çek. başkası yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yıllardır ne gazı vermişim lan. forumda ilk kez veriyorum böyle bir gaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 barbu said: http://www.youtube.com/watch?v=Q-Kw5dAhnQM ulan askerde bunları söyledik ya hıausduıhsaduıhdsaouıhjduıhdsauıhdsauıhdsauıhdsauıhdsauıhdsauıhdsa birden nasıl gülesim geldi, hayat ne garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Sparkcaster said: yıllardır ne gazı vermişim lan. forumda ilk kez veriyorum böyle bir gaz. ya sen orada bir topluluğu simgeliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bi kere daha yanina giderim o zaman ama o zamana kadar gercekten iskence dusunmek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Fistan said: açık ve net bir şekilde yüzyüze konuş (erkek arkadaşı yoksa tabii ki, erkek arkadaşı varsa bırak zaten peşini) varacağı yere varsın. bu muhabbetleri uzatmak hiçbir zaman pozitif bir sonuç getirmez. kendini güzel bir şekilde ifade et, onun tepkilerini ölç. anlarsın zaten karşılıklı mı değil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 direk konuş en temizi, yüz yüze ve niyetinin ne olduğunu açık ederek. eğer kafasında seni nereye oturttuğu net ise cevabını hızlıca alırsın. evet olur, hayır olmaz, biraz daha zaman geçirip nereye gittiğini görelim. bir de uzaktan kur yaptığında hareket alanını geniş tutuyorsun, karar verme zorunluluğu hissetmeden rahat rahat hareket eder kadın kısmı böyle bir durumda gayet mantıklı bir şekilde. yüz yüze sıkıştırırsan hayır demeleri de bir o kadar zor oluyor. sırf erkek tarafı yüz yüze gelip zbönk diye niyetini söylediği ve cevap istediği için, kadın tarafının istemeye istemeye de olsa hayır diyemeden kabul etmek zorunda kaldığı ve sonrasında tam bir ilişkiye dönen ve hala beraber olan çift tanıyorum. true story. yüz yüze her şey daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar