SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Asistan not vermiyo zaten. Değerlendiriyo, notu yazıyo. Sistemden hoca veriyo notu. Legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 abi sisteminee girersin mesela çoğunun şifre ahmet123 falan ahha hele ytü metalurjide bi salak var ahanda bu sisteme giriş yaptıgında böyle kullanıcı adı & passwordu heceliyor 2 kere hocaeem ben kaç aldım diye sorsan bütün notları editlersin sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Valla hiç okumadan projeyi girmiş direkt sisteme notu, bugün harf notlarının sisteme girildiği son gündü. Bu sorumsuzluk abidesi asistan arkadaş da değil not girmeyi not vermeyi, sınav kağıdı okumayı bile yetiştiremeyince random şekilde puan vermiş projelere. Buna yetkiyi veren hocada sorun. Sırf şu yüzden her sene birkaç kambur daha ekleniyor sırtıma. Gerizekalılar okuyamayacakları kadar iş yükü + proje verip, deadlineları birbirine çakıştırıp sene sonuna kadar bunları okumaktan acizler. Okuyamayacağın projeyi niye veriyorsun göt herif. Durduk yere sinirleniyorum amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bölüm neydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 yoksa bir arda bey vakası daha mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 terfi aldim tebrik bile etmedi kevaşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 ben de bir cilt hastalığına yakalandım sonunda. egzama olduk galiba ama yarın doktor bir şey söyler umarım şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Hayat sevene zor gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 sevme sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 senko said: sevme sende. sevmiyorum zaten, sevenler için zor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Saeros said: de ayrı gel de ayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 erkek adam sever mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Biraz da olsa aynı şeyleri hissetmemize sevindim, içimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Guy comes home with a bouquet of flowers for his wife. "I guess I'll have to spread my legs now.", she says. "Why?", he asks, "don't ya have a vase?" harharhahsasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 egzama olmuşum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 NERENDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 dirsek ve elimde var şu an. yayılan bir şeymiş herhalde. 3 tane ilaç yazdı doktor akşam onları alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Bu aralar fazla direkt bi adam oldum, o nası konuşmaydı öyle layt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 yine bir arkadaşımın babasını toprağa verdik. mesaj alındı, her üç ayda bir birinin annesini ya da babasını kaybetmeyelim artık lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 platonikligi falan kalmadi agir iltifatlar, sevgimi anlatabilecek herseyi soyluyorum ama cevap gulucuk, tesekkurler, kibarlik, beni mutlu ettin tarzi hep ne yapacagimi bilmiyorum artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 selam friendzoned person. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar