wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 NolaxThensbane said: artık tahammül edemiyorum saçma sapan insanlara sanırım daha da az etrafımda insan kalacak Bilekleri kesip souk suya yatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 soğuk suda ürperiyorum az ılıt şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Tembelim , üşengecim , patron olayım çalışanlarım olsun aptal saptal isteklerde bulanıyım ama mecbur kalıp yapsınlar , marketing falan sayesinde viral olsun çok satsın meşhur olsun , vc falan gelip komple satın alsın benden işi , sonra yatiim bütün gün evde. Ya da direk sayısal loto çıkabilir. Milli piyango falanda olur, öyle yılbaşı ikramiyesi kadarına falan gerek yok , az buçuk çıksın yeter , taş çatlasın 1m yeter fazlasına gerek yok. Atiim bankaya faiziyle yaşayabiliim , o kadar para istiyroum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Of pis yedim, başım dönüyor zevkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 erdim mi naptım lan. rüyamda arabanın sol arkasında hasar vardı, bugün sağ arka tarafı geri giderken vurdum. neyse 2-3 ay daha dursun da arabayı topluca bakıma sokarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ne gada da bohemim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 o bıyığın tek yarısı bende olsa bende bohem olurdum. şu an yeni yetme ülkücü gibi 5 günlük bıyığımla yarın işe gitmeye cesaret edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bende 25 yıllık bıyık var kafam rahat B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu gemi nereye gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kimler biner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kimler iner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kime girer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gökhan inler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hakan taşıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Melis Danişmend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ekonomi makalesi çevirmek ne kadar zormuş ya allahım biri yardım etsin. para bile verebilirim şu an saçma sapan şeyler zaten. junk science ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sigara dumanından değil mi ama hep, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Şu günlük olayını hiç anlayamadım. birisi anlatsın diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Şöyle oluyor; Günlükcüm bugün evrakları yolluyorum yılbaşına nah yetişirmiş işler onu fark ettim gibi bir şey de yazabilirsin ya da dün burkuk ayak bileğimle 100-200 metre kuyruk bekleyip sadece bi kere ananı diye düşme tehlikesi geçirdim biraz şişti galiba diye olmuş bir şeyi de söyleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 geçmiş olsun hako. lan bana da depresyon hırkası lazım, nerde satılıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu ne biçim ne boktan bir gün lan bitsede gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 daha yeni basladi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 This guy goes to a psychiatrist and says, “Doc, uh, my brother’s crazy; he thinks he’s a chicken.” And, uh, the doctor says, “Well, why don’t you turn him in?” The guy says, “I would, but I need the eggs…” hahahagsdfhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gideyim de bi tarhana corbasi yapim alamanyadan getirdigim miskerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 çok boktan bir gün sonunda bitti ben yatıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar