NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 öyle bir iş buldum ki evime 200mt mesafede istediğim maaşın fazlasını tak diye kabul ettiler rahat serbest bir çalışma ortamı ayrıca patronun karısı tam bir daşşş. 3keredir arıyorlar gel başla diye, sanırsam kabul edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Daha kabul etmedin mi lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi dediğim yeri bekliyorum =( he birde dediğim yere gönderecekler onun projesinde çalışacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 foto ya da taş gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Eskiden tanıdığım bi kızı hayvan gibi stalkladım ve sonunda buldum. Kucağında bebekli bi fotoğrafıyla karşıma çıktı, acaip oldum lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 NolaxThensbane said: öyle bir iş buldum ki evime 200mt mesafede istediğim maaşın fazlasını tak diye kabul ettiler rahat serbest bir çalışma ortamı ayrıca patronun karısı tam bir daşşş. 3keredir arıyorlar gel başla diye, sanırsam kabul edecem nazar nazar nazar NAZAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 NolaxThensbane said: abi dediğim yeri bekliyorum =( he birde dediğim yere gönderecekler onun projesinde çalışacam abi sende bir "fırsatı teperim" hali görüyorum. deli misin nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gitmek istediğim t1 ana sanayi burası t3 ofis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Dworgian said: NolaxThensbane said: öyle bir iş buldum ki evime 200mt mesafede istediğim maaşın fazlasını tak diye kabul ettiler rahat serbest bir çalışma ortamı ayrıca patronun karısı tam bir daşşş. 3keredir arıyorlar gel başla diye, sanırsam kabul edecem nazar nazar nazar NAZAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 NolaxThensbane said: gitmek istediğim t1 ana sanayi burası t3 ofis seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Her iki cumartesinin birinde sabah erkenden havaalanına giderim, gidip uçakları da izliyorum hem. Bazı uçaklar çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 her şey çok sıkıcı günlük. aztec altını da çalmadım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 açıktan başlıyıcam üniversiteye günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 haftasonu iyice sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ısınmadan barfix cekeyim dedim sol tricepsleri elime aldım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kıza facebooktan mesaj yazdım ama sklemedi bile. negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 b*k gibi yaşamaya devam ediyorum günlük, bi yerden sihirli peri gelmesini bekliyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Promenader said: kıza facebooktan mesaj yazdım ama sklemedi bile. negzel aynısı bana da oldu. silktiret sana göre değilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yok ya az biraz uyuyup kalmışım o arada mesaj atmış sanırım enerjisinden etkilenip uyandım konuştuk sonra sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 onun da aynısı oldu merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bakalım yarın watsapını alırım watsaptanda hobite gidelim mi diye sorarım , gidecek adam yoktu zaten bende gitmiş olurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Az önce arabayı yıkadım, evet deli şeetti. Fazla suyu aldıktan sonra arabanın üstünde kalan ince su tabakası direk buz oluyordu. Böyle parça parça buz. Şu forumda bi paramecium bi ben galiba araba temizliği konusunda manyak olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ekimden sonra araba yıkamam, ruh hastası mısınız arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 muhtemelen =/ Ama yola attıkları tuz şasenin anasını ağlattığı için yıkamak farz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar