Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

EDIT: sayfa başı

copry said:

Osirix said:

babam annemi aldatıyor olabilir günlük

ipuçları ne?

ben bebekken dulun tekiyle aldatmış zaten annemi bir

iki

benim evim babamın iş yerine annemin & babamın evinden daha yakın. o yüzden babam bazen benim evde kalıyor akşamları çok yorgun olduğunda

daha önce bir kere babam benim evde kalıp yakındaki bir bara gidip içmişti ve eve geç gelmişti. ok, sorun yok. her insan arada sırada içmek ister.

dün benim amerikan hastanesinde ortopedi randevum vardı. babam sonra beni arayıp dedi "annen seni evde bekliyor git yalnız bırakma" ulan madem yalnız kalmasını istemiyorsun o evin adamı sen değil misin, sen git diye düşündüm ve şüphelenmeye başladım. annemi aradım beni mi bekliyor diye cevap hayır

neyse kendi evime döndüm, babam da geldi beraber yemek yaptık sonra yemeğin pişmesini beklemeden "ben dışarıda yiyeceğim sonra içeceğim evin kapısını açık bırak" dedi. allah allah taze yemek varken niye dışarıda yiyor adam? hmm ok bye dedim

saat 00:30'a kadar bekledim gelmedi adam. ondan sonra da kapı sesi duymadım. sabah baktım eve kimse uğramamış. sonunda aklıma yavaş yavaş dank etmeye başladı. adam benim evime karı atabilmek için beni sarıyer'e anamın yanına göndermek istiyor olmasın?

işe giderken aradım babamı "nerede kaldın akşam" diye sordum cevabı ise "hatırlamıyorum". sonra geçiştirdi işim var diye kapattı

kısacası iki olasılık var:

1) gitti barda metresle buluştu, otele falan attı düzüştüler
2) adam o kadar içti ki nerede yattığını unuttu şimdi düşünüyorum da saçmalık lan bu bariz. adam işe gitmek için nereden çıktığını mı unuttu amk?

ve ben geçmişte olmuş olan olayları göz önünde bulundurarak birinci olasılığın daha yüksek olduğunu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

oy baya fena entrika dönüyormuş hacı. valla babanın bu durumundan hoşnut değilsen kesinlikle evimden kovardım ben. bu olasılığı bilerek bir de evinin kapısını açarak babana " hanım ben bu gece bizim oğlanda kalıyorum" deyip her türlü işi çevirme imkanını vermen annene ihanet olur. ( cümle çok zordu kuramadım galiba ) ben olsam almam evime, ama sizin ailevi durumlar nasıl onu da bilemiyorum mesela bu durumu annene ispikleyerek annenin üzülmesine sebep falan olmak istemiyor da olabilirsin belki. çok karışık fiyu
Sosyal ağlarda paylaş

erkegin bir yaşta ihtiyaçları devam ederken kadınınki bitiyo abi. Ya da türk kadını için böyle sanırım.

hani çok hödük bir bakış acısı gibi gözükse de sanırım ellilerindeki bir insan için empati yapmak bu yaş itibariyle pek kolay değil.

Konu anne ile baba dan once erkek ile kadın fizyolojisi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

suadiyede arabamız göt kadar yolda giderken tam dört yol ağzında bozuldu. sanki ters yöne aracı çekmişiz de eğleniyormuşuz gibi gelen giden korna basıyo bilmem napıyo ulan yemin billah gerizekalılıkta çığır açmış insanımız. işimiz gücümüz yok ya bizim trafiği katledicez yol ortasına aracı bırakıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...