Osirix Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 EDIT: sayfa başı copry said: Osirix said: babam annemi aldatıyor olabilir günlük ipuçları ne? ben bebekken dulun tekiyle aldatmış zaten annemi bir iki benim evim babamın iş yerine annemin & babamın evinden daha yakın. o yüzden babam bazen benim evde kalıyor akşamları çok yorgun olduğunda daha önce bir kere babam benim evde kalıp yakındaki bir bara gidip içmişti ve eve geç gelmişti. ok, sorun yok. her insan arada sırada içmek ister. dün benim amerikan hastanesinde ortopedi randevum vardı. babam sonra beni arayıp dedi "annen seni evde bekliyor git yalnız bırakma" ulan madem yalnız kalmasını istemiyorsun o evin adamı sen değil misin, sen git diye düşündüm ve şüphelenmeye başladım. annemi aradım beni mi bekliyor diye cevap hayır neyse kendi evime döndüm, babam da geldi beraber yemek yaptık sonra yemeğin pişmesini beklemeden "ben dışarıda yiyeceğim sonra içeceğim evin kapısını açık bırak" dedi. allah allah taze yemek varken niye dışarıda yiyor adam? hmm ok bye dedim saat 00:30'a kadar bekledim gelmedi adam. ondan sonra da kapı sesi duymadım. sabah baktım eve kimse uğramamış. sonunda aklıma yavaş yavaş dank etmeye başladı. adam benim evime karı atabilmek için beni sarıyer'e anamın yanına göndermek istiyor olmasın? işe giderken aradım babamı "nerede kaldın akşam" diye sordum cevabı ise "hatırlamıyorum". sonra geçiştirdi işim var diye kapattı kısacası iki olasılık var: 1) gitti barda metresle buluştu, otele falan attı düzüştüler 2) adam o kadar içti ki nerede yattığını unuttu şimdi düşünüyorum da saçmalık lan bu bariz. adam işe gitmek için nereden çıktığını mı unuttu amk? ve ben geçmişte olmuş olan olayları göz önünde bulundurarak birinci olasılığın daha yüksek olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oy baya fena entrika dönüyormuş hacı. valla babanın bu durumundan hoşnut değilsen kesinlikle evimden kovardım ben. bu olasılığı bilerek bir de evinin kapısını açarak babana " hanım ben bu gece bizim oğlanda kalıyorum" deyip her türlü işi çevirme imkanını vermen annene ihanet olur. ( cümle çok zordu kuramadım galiba ) ben olsam almam evime, ama sizin ailevi durumlar nasıl onu da bilemiyorum mesela bu durumu annene ispikleyerek annenin üzülmesine sebep falan olmak istemiyor da olabilirsin belki. çok karışık fiyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ne bçim bir evlatmışsın sen bütün olayın cockblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 erkegin bir yaşta ihtiyaçları devam ederken kadınınki bitiyo abi. Ya da türk kadını için böyle sanırım. hani çok hödük bir bakış acısı gibi gözükse de sanırım ellilerindeki bir insan için empati yapmak bu yaş itibariyle pek kolay değil. Konu anne ile baba dan once erkek ile kadın fizyolojisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bence "baba bir şartla..." diye gir mevzuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 babayı osbire teşvik et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Olm adam advanced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 babanla otur konus bak herşeyi biliyorum falan tarzında zarfla , maaş bağlasın araba alsın falan bak yuvanı yıkarım falan ayağı çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oha olayın kendisi çirkin zaten ama üstüne bi de seni alet etmesi filan çok çirkinmiş ya. hani yapabileceğin tek şey kendini ve evini kullandırmamak olur, onun dışında sen ne dersen de kendi bildiğini yapmaya devam edecektir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 suadiyede arabamız göt kadar yolda giderken tam dört yol ağzında bozuldu. sanki ters yöne aracı çekmişiz de eğleniyormuşuz gibi gelen giden korna basıyo bilmem napıyo ulan yemin billah gerizekalılıkta çığır açmış insanımız. işimiz gücümüz yok ya bizim trafiği katledicez yol ortasına aracı bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 geziciler trafiği kitliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 /report Liebe cadde ortasında el freni çekip yüksek sesle müzik dinliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kızlı erkekli mi cektiniz el frenini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iBdU9L8EvgI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kızın numarasını alıp gece içtikten sonra aramayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hayatımda büyük kararlar alma aşamasındayım. sıkıldım lan artık. ya amerikaya gideceğim yada tavuk çiftliği kuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Davuk iyidir imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 di mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ordek ciftligi kuralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 at ciftligi kurn la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ay ben hepsine binerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Benim de gonlum attan yana da, ata kim kiyakcilik yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 uzun zaman sonra is gorusmesine gittim guzelde gecti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yarın bende gidiyorum yetti canıma olm alacaksanız alın ne süremajda bıraktınız 4tane iş kaçtı sizin yüzünüzden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.shutupwomangetonmyhorse.com/ oh 5gün çıkmaz aklımdan pamuk gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar