Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ya bazı insanlar o kadar sıkıcı ki yanlarında kendimi eğlenceli biri gibi hissediyorum
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 rölativiteye kanma. olmadığının sen de farkındasın.
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kansızlık yüzünden hapa başlamamın nedeninin, yaz boyu sivrisinekler tarafından ısırılmama bağlı olduğunu idda ediyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ulan nasıl bi beladır, yaşadığım güzel anın bile keyfini alamıyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Abi güzel bi an olduğunun farkındayım sadece. Bana bi faydası yok.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 imamizer said: rölativiteye kanma. olmadığının sen de farkındasın. yumruğuma kafa at uğraştırma beni
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Beni çağır hayatına neşe kat bebeeem
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 NolaxThensbane said: Beni çağır hayatına neşe kat bebeeem yalarin.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ohşşş bende bir haraketlenme oldu
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Izmirin kurtulusu kutlu olsun gencler. Gun domat gunudur.
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 köfteci yusufa gidip köfte ziyafeti mi çeksem :/
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sabah sporumu yaptım endorfini vucuda bastım mutluyum huzurluyum
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 SeaGle said: Ulan nasıl bi beladır, yaşadığım güzel anın bile keyfini alamıyorum. iyileşmek istersen bul beni
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 akşam bir dostum yurtdışında bir arkadaşının geleceğini fakat taksimde işleri olduğundan benim almamı istedi. umarım güzel bir hatundur dedim öyle takıldım ettim aldım hatunu hiç beklediğim gibi çıkmadı ama iyi biri. gece 4de uykulardan uyku beyeniyordum ki taksiye atlayıp bi partiye gittik. dedim vay be her yer bana tapınak
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Cok mutluyum gunluk , varsin nazar degsin
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Lan cuma arabamı Kanyon otoparkına bıraktım, şimdi nereye koyduğumu hatırlamıyorum iyi mi
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 veee resmi olarak işsizim..gideyim kahvede yancı takılayım bari
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 aquila said: Iyi. aşağılık herif
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 çok ilginç şeyler yaşıyorum. en yakınımda beraber uyuduğum insanlar bile olmak üzere olan acayip olaylardan haberi yok.. Farkındalık üzerine farkındalık.. sonra bir an geliyor sanırım daha fazla anlayabilecek beynimde bir yer kalmadı diyorum. sonra bir an geliyor bi bakıyorum waow neler neler kavrıyorum. bu esnada öplere, sevmelere doyamıyorum. delirmiş olduğumu düşünen insanlara gülümsüyorum. ama gerçekten delirmiş olsam bile dünyanın en süper cool delirmesi bu olsa gerek =)
Öne çıkan mesajlar