Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ya bazı insanlar o kadar sıkıcı ki yanlarında kendimi eğlenceli biri gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 rölativiteye kanma. olmadığının sen de farkındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kansızlık yüzünden hapa başlamamın nedeninin, yaz boyu sivrisinekler tarafından ısırılmama bağlı olduğunu idda ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ulan nasıl bi beladır, yaşadığım güzel anın bile keyfini alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 guzel an yasiyosun abi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Abi güzel bi an olduğunun farkındayım sadece. Bana bi faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 imamizer said: rölativiteye kanma. olmadığının sen de farkındasın. yumruğuma kafa at uğraştırma beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Beni çağır hayatına neşe kat bebeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 :DDDD üheühüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 NolaxThensbane said: Beni çağır hayatına neşe kat bebeeem yalarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ohşşş bende bir haraketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Izmirin kurtulusu kutlu olsun gencler. Gun domat gunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 köfteci yusufa gidip köfte ziyafeti mi çeksem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sabah sporumu yaptım endorfini vucuda bastım mutluyum huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 SeaGle said: Ulan nasıl bi beladır, yaşadığım güzel anın bile keyfini alamıyorum. iyileşmek istersen bul beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 akşam bir dostum yurtdışında bir arkadaşının geleceğini fakat taksimde işleri olduğundan benim almamı istedi. umarım güzel bir hatundur dedim öyle takıldım ettim aldım hatunu hiç beklediğim gibi çıkmadı ama iyi biri. gece 4de uykulardan uyku beyeniyordum ki taksiye atlayıp bi partiye gittik. dedim vay be her yer bana tapınak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Cok mutluyum gunluk , varsin nazar degsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Lan cuma arabamı Kanyon otoparkına bıraktım, şimdi nereye koyduğumu hatırlamıyorum iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bağrı yanık dostlara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 veee resmi olarak işsizim..gideyim kahvede yancı takılayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 aquila said: Iyi. aşağılık herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sonunda 4. sınıf oldum lan :'< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 çok ilginç şeyler yaşıyorum. en yakınımda beraber uyuduğum insanlar bile olmak üzere olan acayip olaylardan haberi yok.. Farkındalık üzerine farkındalık.. sonra bir an geliyor sanırım daha fazla anlayabilecek beynimde bir yer kalmadı diyorum. sonra bir an geliyor bi bakıyorum waow neler neler kavrıyorum. bu esnada öplere, sevmelere doyamıyorum. delirmiş olduğumu düşünen insanlara gülümsüyorum. ama gerçekten delirmiş olsam bile dünyanın en süper cool delirmesi bu olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar