Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 oldu gibide ücreti bide işletmeyi sevmedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Dersi alabilmek dersi vermenin yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Süper salağım ya.. İşe giriş belgelerini adamlar 7 iş günü öncesinden gönderin diye yazmış. Benim bunu okuduğumda 5 iş günü kalmıştı. Bir de erkenden başlamak için işe 3 haftalık içerdeki iznimi de ihbar süresinden düşürmüştüm. 3 haftalık eski iş yeri ücreti + Yeni iş yerinde çalışamayacağım 2 haftalık ücret (Araya bayram giriyor..) Kıçıma kaçanın haddi hesabı yok ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 böyle uykum var gibi ama yok gibi, işim var ama yapsam da olur yapmasamda olur gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 "Bana düşman kişiler" topiğini uplayasım var fena şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 müdür bana "git spk ileri düzey lisansı al" dedi ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 2 de ekmek kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 BabacumMostors said: müdür bana "git spk ileri düzey lisansı al" dedi ya la asdkjsadh kolay gelsin aralıkta sınav sorularını tartışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Xaenin said: 2 de ekmek kap. kap dedin de KAP açıklamalarını da bana giydirdiler.. amk terfi verdiler diye yük veriyor ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Terfi verip tatile mi yollayacaklardı birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 öyle olmuyo mu lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 daha çok dömeliyorsun. ne kadar para alırsan o kadar dömelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 günlük bazı insanlar kendini o kadar ağırdan satıyor ki, olduğu yerde kalıyor. kıpırdayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 dünyadaki bütün oyunları silmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 akşama fırında çipura yapmaya karar verdim. güzel bi yemek hazırlayım kendime, sonra bira içer film fln izlerim, xcom oynar uyurum. çok mutlu bir hayatım var. başımı ağrıtacak kimse yok. http://i.imgur.com/x86rNv8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 nienna said: dünyadaki bütün oyunları silmek istiyorum. beyler kız buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 silkmek istemiştir o. yanlış yazmıştır düzeltir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 oyun dediği de koyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Rasmon said: nienna said: dünyadaki bütün oyunları silmek istiyorum. beyler kız buldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 böyle boktan cuma mı olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 platonik asigim gencler asklarin en guzeli xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 HÜR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sıhatler olsun babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 demin içim geçmiş şubede gözüm bir anlıgına kapanmış müşteri günaydın deyince kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Rasmon said: nienna said: dünyadaki bütün oyunları silmek istiyorum. beyler kız buldum :'( sevgili günlük maaşımı aldım, telefona yatıracağım. ilk defa telefon alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar