aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sabahlari kalksam mi, olsem mi karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kalk lan.. kalkmak iyidir.. çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tuborg malt diye efes malt almışım. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yarın için şans dileyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 BOL ŞANS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 BabacumMostors said: aşk, yeniden, fak.. Çüş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 amma sogudu la hava sabahlari-geceleri brrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 biz hala cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 galerinin içine ettim artık onlar düşünsün11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ne çektim bugün ya bitmek bilmedi silktimin pazartesi yaptığım hata yüzünden sistem yanlış rakam getirmiş, yaptığım diğer bir hata yüzünden hesaplama yanlış olmuş ilk hatamı fazlasıyla kapatmış, sonra gidip o aralıkta o ürün satmış herhalde one in a million bir şey olmuş. 500 kazanacağımıza 1650 kazanmış olduk asdasdas ceremesi bitmedi ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sixpence none the richer - kiss me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Oğlum :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ulan bir haftadır evden çıkmadım. oturdum yerden hayvan gibi bişeyler yiyip duruyorum. iki kilo vermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 kaslarin erimistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi erir de başka bi şeye dönüşür ya. direk sıçmıyorum ki kası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 acıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 departmanları pata küte azarlıyorum lan bildiğin. siz misiniz son dakika iş isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 lan bi cenabetlik mi var nedir, niye paso tombul kızlar açık bir şekilde yazılıyor bana. allah allah. kilolu biri de değilim. kaybedecek bir şeyimiz yok zaten diyip allah ne verdiyse saldırıyorlar mı napıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Acayip acayip işler günlük meğersem arkadan ne işler dönmüş ne ırıspı cıcıklığı yapılmış Birde iyi geçti gibi lan işallah olur günlük dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 stahp.. playin... visual... novels... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 eheh yarın bi iş görüşmesine gidicem nanopartikül aşındırıcı çalışıyorlarmış tübitak falan filan bi bok bilmiyorum du bakalım çalışıyorum gerçi şu an bi yandan :< http://i.qkme.me/3u9j8f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 "ağustos" ne kadar garip bi yazımı varmış. şu kelimenin okunuşunda o sesler nasıl çıkıyor. rabbim çıldırmak üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Fin said: eheh yarın bi iş görüşmesine gidicem nanopartikül aşındırıcı çalışıyorlarmış tübitak falan filan bi bok bilmiyorum du bakalım çalışıyorum gerçi şu an bi yandan :< http://i.qkme.me/3u9j8f.jpg görüşme sonucunu söylersin artık merak ettim,işe yarıyor mu last minute expert olayı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar