chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aramızda para toplayıp 2 3 kız getirtelim şu foruma ya. ahalinin hali iyi değil gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://manwithapram.files.wordpress.com/2010/08/1men-shouldnt-wear-tight-pants2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bokunu çıkartmayın daha fazla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 coco said: moriarty said: bilge karasu'nun çok güzel tanımladığını düşünüyorum: “kedinin büyüsüne kapılanlar, genellikle, köpeklerin büyüsüne kapılanlardan farklıdır deyip geçeceğim. hayvan, bizim açımızdan, başka'dır. onun açısından bizim başka olduğumuz gibi… bu başkalıklar, pek güzel, bir arada yaşamayı öğrenebilir. kızdıklarında kedilerini, köpeklerini kendileriyle özdeşleşmiş sayanlar ne kadar yanılıyorsa, sevdiklerinde kedileriyle, köpekleriyle özdeşleşenler de bir o kadar yanılıyor diye düşünürüm. bir arada yaşayınca, ötekinin kaygısını taşırsınız elbet. ona dokunan size de dokunmuştur, onu sevindiren sizi de sevindirir. ama ötekinde kendi izdüşümünü aramak hiç gerekmez.” <3 ne kitapsız, ne kedisiz <3 beni anlayan bir kadın, teşekkürler coco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 <3 ve bilge karasu'yu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 aslında kız olabilir o yorumlardan sonra erkek numarası yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Saeros said: bokunu çıkartmayın daha fazla yeter abi senin canın bir şeye mi sıkkın bu ara gerginsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 chrome said: Cok gecmis olsun ablacim. Pire tozu satilir veterinerlerde. Onunla care bulabilirsiniz sikintiniza. Saygilar. buna çok güldüm. tepine tepine güldüm. pek bir güldüm. güldüm ha güldüm. moriarty bu duruma uygun bir gif vardır sende kesin. yap bir güzellik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Flam said: http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/chuffed.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 -- Çevrede sıçrayan pireler görürseniz bir pire kapanı yapabilirsiniz. -- Bir lambanın altına bir kap su koyun. Pireler ışığa doğru uçuşur ve suya atlarlar! Suyun içine sabun tozu atarsanız yüzüp dışarı çıkamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 "berna saçında kene ar topla topla gen var" videosu kondu mu? koyulmadıysa koyucam. koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ... topla topla gene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 DaidaFlu said: bu arada erkeğim lan ben! hatun sanıp pire sorununa yardım ayağına kaldırılmaya çalışıldım resmeğn. erkek adam tayt giyemez mi ulan? ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 quixef said: Daidaflu saçında taytında pire var, topla topla gene var dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar