Chemical Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 resolution değiştirme butonu almayan mouse almayın bu yılda lütfen, tanka binceniz jete binceniz bunları da düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 g400s'te var ama dpi degistirme tusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 g9x kullandığım en kötü mouse. şu an zowie am var ama üstünün soyulma problemi var ve lazerine toz geldiğinde sapıtıyor, üflemek gerekiyor. bunun başına birşey gelirse razer deathadder 2014 deneyeceğim. ms sidewinder x8'de çok şahanedir ama büyüktür eli orta ve ufak olan rahat edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 5 yıl G9 kullandım. Ancak g9x'de kablonun mouse'a bağlandığı yer mousepad'e(steelseries) sürte sürte aşındı ve kablonun içi açığa çıktı. Sonuçta temasızlık başladı, 1 yıl dolmadan ıskartaya çıktı mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 her ouroboros görüşümde ağzımın suyu akıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 fizban said: 3 yil g5, 3 yil g500 kullandim. bu da portledi sonunda. kocaman ellerim var, ne alsam :) g400s al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 g600 tavsiye ederim, diablo gibi oyunları tek el oynayabiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 g 4 0 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 dpi değiştirme tuşuna bindladım üstteki postu, nasıl olsa sabit 400 dpi kullanıyorm bu postu da en az 20. kez yazdım. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 g400s'de var zaten dpi değiştirme tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 her mouseda var ama gerçek erkek mouseun desteklediği en düşük dpi'ı sabit kullanıp o tuşu başka bir aksiyona bağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bu konuya zamanında yazmışım ancak zowie den hiç memnun değilim. birincisi dış yüzeyi soyuldu. ikincisi ise lensi düzgün çalışmamaya başladı. ben klavye ve mouseımı her hafta bir kere kolonyalı mendil ile yıkama ve kurulama yaparım ancak adamların söylediği soyulma değil kullanım sonucu yıpranma. ne hikmetse bu yıpranma bu fareyi alan birçok insanın başına 6-12 aylık bir süreç içerisinde geliyor. lens sorununu sorduğumda ise cevap bile vermediler. böylesine kötü bir customer support olamaz. kendileri de kabul etmişler ama değişim yapmıyorlar. http://www.zowiegear.com/index.php?i=news&p=57 keywords: zowie kalitesiz, zowie soyulma problemi, zowie almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 "All customers that experience the peeling issue should contact the retailer or local distributor so the faulty unit can be replaced by a fully functional one as soon as possible." said: ayrica http://forum.paticik.com/read.php?6,6708926,page=1 Zowie on numara RMA yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben başvurdum ve kullanım hatası diyerek değişim kabul etmediler. ayrıca lensin sorunlu olduğunu bazen sapıttığını ve bunu usb yi çıkarıp, takarak düzelttiğimi iki kere 2 aylık zaman farkıyla belirtmeme rağmen cevap vermediler. bir daha asla zowie almayı düşünmüyorum. ne razer'da, ne logitech'te hatta küçümsenen a4tech te bile başıma böyle problemler gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Valla mouseum bozulunca bana 2 yeni mouse ve 1 mouse pad ile geri donus yapti adamlar, seni sevmemisler sfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 mambanın içine kola döküldü sapıttı açıp temizleyeyim dedim kırdım attım her yerini asdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 teknosa'dan 235 liralık hediye cekim var. mamba alayım diyorum ama 449 liraya satıyor namussuzlar. normalde 380 lira falan piyasada. alayım mı sizce? yoksa baska bi urune mi yoneleyim? tek derdim kablolu mouse ile ugrasmak istemiyorum. gaming falan bilmem ben kablosuz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.esreality.com/files/placeimages/2014/99487-mousetier.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Abi şu DPi'ı düşük tutup in-game sensitivity'yi arttırmak büyük yalan. CS'de 3'ün üzerine çıktığım zaman küçük harektlerde accurate hareket etmiyor hiçbir şekilde. Pixel atlıyor falan. Bir de şu TIER image'ını yapan kaynak neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 esr, esreality olması lazım quake community Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 asıl konu ESR'de ama chart'ı yapanlar başka yerden. /V/ den çıkıyor aslında ama bir forumu falan vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 G400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 microsoft opticin ondan bi önceki versiyonu god tier, o tırto. yanları cok kötü insanın parmalkları giriyo altına, veya serce parrmak böle sacma bi şekilde duruyo kasılyıo falan, tırto tier o , ama bi önceki sahane bu asrada lighter better falan yalan, 22 yas oncesi evet ms optic iyi ama ondan sonra calsıan insan icin sakat mouselar, sanas eseri eline oturan mouse o deilse. bi noktadan sonra hem iş hem zevk icin mosue kullanan bir insaın adam gibi arayıp tarayıp elini ağrıymatan sakatlamıycak mouse bulması gerekiyo, gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Deathblade said: http://www.esreality.com/files/placeimages/2014/99487-mousetier.png o yok bu yok ne var lan it demek istiyorum resmi hazırlayana. hangisi güzel onu göster bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 en üstte göstermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar