Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse önerisi

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

g9x kullandığım en kötü mouse.

şu an zowie am var ama üstünün soyulma problemi var ve lazerine toz geldiğinde sapıtıyor, üflemek gerekiyor.

bunun başına birşey gelirse razer deathadder 2014 deneyeceğim. ms sidewinder x8'de çok şahanedir ama büyüktür eli orta ve ufak olan rahat edemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bu konuya zamanında yazmışım ancak zowie den hiç memnun değilim.

birincisi dış yüzeyi soyuldu. ikincisi ise lensi düzgün çalışmamaya başladı.

ben klavye ve mouseımı her hafta bir kere kolonyalı mendil ile yıkama ve kurulama yaparım ancak adamların söylediği soyulma değil kullanım sonucu yıpranma. ne hikmetse bu yıpranma bu fareyi alan birçok insanın başına 6-12 aylık bir süreç içerisinde geliyor. lens sorununu sorduğumda ise cevap bile vermediler. böylesine kötü bir customer support olamaz.

kendileri de kabul etmişler ama değişim yapmıyorlar. http://www.zowiegear.com/index.php?i=news&p=57

keywords: zowie kalitesiz, zowie soyulma problemi, zowie almayın
Sosyal ağlarda paylaş

ben başvurdum ve kullanım hatası diyerek değişim kabul etmediler. ayrıca lensin sorunlu olduğunu bazen sapıttığını ve bunu usb yi çıkarıp, takarak düzelttiğimi iki kere 2 aylık zaman farkıyla belirtmeme rağmen cevap vermediler.

bir daha asla zowie almayı düşünmüyorum. ne razer'da, ne logitech'te hatta küçümsenen a4tech te bile başıma böyle problemler gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

microsoft opticin ondan bi önceki versiyonu god tier, o tırto. yanları cok kötü insanın parmalkları giriyo altına, veya serce parrmak böle sacma bi şekilde duruyo kasılyıo falan, tırto tier o , ama bi önceki sahane

bu asrada lighter better falan yalan, 22 yas oncesi evet ms optic iyi ama ondan sonra calsıan insan icin sakat mouselar, sanas eseri eline oturan mouse o deilse.

bi noktadan sonra hem iş hem zevk icin mosue kullanan bir insaın adam gibi arayıp tarayıp elini ağrıymatan sakatlamıycak mouse bulması gerekiyo, gerisi hikaye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...