KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 CIP salonunda ayranımı yudumluyorum. 1 saat 15 dakika sonra kalkıyor uçağım. Hadi bakalım. Bol resim çekeceğim sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hani resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 KuddusiMavra said: CIP salonunda ayranımı yudumluyorum. 1 saat 15 dakika sonra kalkıyor uçağım. Hadi bakalım. Bol resim çekeceğim sizin için. Gittiysen anlatır mısın? Ben de gidiyorum çünkü büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Gitmeden önce kesinlikle SARI HUMMA aşısını ol. Ayrıca sana doktorun vereceği bir antibiyotiği gitmeden 1 gün önce kullanmaya başlıyorsun ve en az 4 hafta devam ediyorsun(ben 2 hafta sonra kestim çünkü dozajı ne kadar az olursa olsun bu kadar antibiyotik kullanmanın zararlı olduğuna inanıyorum). Bu SARI HUMMA aşısını sana Karaköy İskelesi'nin hemen yanında HALK SAĞLIĞI MERKEZİ var,orada yapıyorlar. Bütün İstanbul'da sadece orada yapıyorlar bu aşıyı. Çok fotoğraf çektim ama genelde hep bina içinde olduğum için paylaşmadım. 40 küsür ülke gezdim,dolaştım.Bunların içinde en tırstığım ya da tek tırstığım ülke oldu.Ne İran,ne Bangladeş,ne Mısır,ne Kolombiya,ne de Meksika...Nijerya tartışmasız en tehlikelisiydi gittiğim ülkelerin içinde. Havaalanında seni mutlaka birisi karşılasın. Yalnız dikkat et. Çünkü havaalanında en yaygın kaçırma şekli başka bir refakatçinin elindeki tabelayı kopyalamakmış. Yani "Mr. Speyskeyk" yazılı 2 tabela olabilir. Bu tehlikeye karşı mutlaka seni karşılayan adamın yanından ziyaret ettiğin firmanın yetkilisini ara,telefona refakatçiyi istemesini söyle.En güzeli ziyaret ettiğin firmadaki yetkilinin gelip seni karşılaması.Tanıyorsan sıkıntı yok.Tanımıyorsan da cebini çaldırıp emin olabilirsin karşılayanın kimliğinden. Sheraton'da kaldım 4 gece. Geceliği 417 Dolar. Çok pahalı ama inan ki 150-200 Dolarlık otellerde sabaha kadar 5 dakikada bir kapın fahişeler tarafından çalınıp rahatsız ediliyormuşsun.Otel yönetimi de fahişelerden komisyon aldıkları için hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlarmış.Ayrıca güvenlikte çok zayıfmış.RADISON, SHERATON gibi oteller ise kale gibi korunuyor. Öyle ki otel lobisindeki tuvalete aynı gece 3 kez girdim. İzbandut gibi bir adam her seferinde benimle birlikte içeri girdi ve pisuvarda yanımda dikildi.Ulan 1incisinde bir şey demedim,2incisinde bir şey demedim ama 3üncüsünde "what's up man?!" 'i patlattım. O da "I am the security" dedi. Ben de "you are the security but are you going to hold it?" dedim ve adam kahkahayı patlattı,"sorry"dedi ve gitti tuvalet kapısının önünde bekledi. Neden bu kadar detaya girdim?Çünkü tuvalette bile hırsızlık, gasp hatta kadınlara tecavüz olayları oluyormuş. Ülke zaten leş gibi. Her yer berbat. Trafik berbat. Havası rutubetli ve sıcak. Şu sıralar gittiğinde geceleri serin olur,yanına mutlaka hırka,mont tarzı bir şey al.Ben Eylül başı oradaydım ve serin oluyordu geceleri. Bana anlatılana göre ABIJA başkent ama Lagos Nijerya'nın kalbi. İş hayatının merkezi. Resmi rakamlara göre 15 milyon ama buradakilerin söylediklerine göre 30 milyon kişi yaşıyor. Nüfus 170 milyon.Yarısı Hristiyan,yarısı Müslüman. Ülkenin kuzeyinde EL KAİDE destekli şeriatçı terör örgütü var.Kilise basıp içeridekileri kılıçtan geçiriyorlar sonra da yakıyorlar. Bir de radikal dinci Hristiyan terör örgütü var ve onlar da cami basıp benzer eylem yapıyorlar.Hükümet her gün özellikle ülkenin kuzeyine operasyon düzenliyor.Ben oradayken 50 küsür teröristi öldürmüşlerdi. LAGOS'ta ana karanın köprü ile bağlı olduğu adadan bahsediyorlar.Orasının çok güzel olduğunu,tüm zenginlerin,Nijerya'nın kalburüstü tiplerinin orada yaşadığını anlattılar.Eğlence hayatı üst düzeymiş ama ben gitmedim oraya,sadece bana anlatılanı söylüyorum. Yemekleri et üzerine fakat bildiğin hayvanın yağını çerez gibi kürdanlara takıp servis ediyorlar baharatlayıp mangalda pişirdikten sonra.Önermem. Kesinlikle içeceğine buz koydurma. Kesinlikle pişmemiş hiçbir şey yeme(gerçi bunlar benim gittiğim hemen her yabancı memlekette yaptığım şeyler). Kesinlikle fahişelerle korunarak dahi birlikte olma. Aklına,hayaline gelmeyecek binbir çeşit hastalık riski var. Döneceğin zamanda mutlaka yanına bir adam versinler(benim oradaki bağlantım çok sağlam adamdı,2 tane izbandut verdi yanıma, uçağın kapısına kadar bana refakat ettiler). O adam havaalnında check-in deskten itibaren sana yardımcı olacak.Çünkü pasaportu kontrol eden polis bile para isteyebiliyor senden.Refakat edenler bu duruma engel oluyorlar. THY ile Atatürk Hava Limanı'ndan 6-6 buçuk saat gibi bir sürede direk uçuş mümkün.Bunu biliyorsundur zaten. Bunun haricinde aklıma bir şey gelirse yine yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 KuddusiMavra said: Bir de radikal dinci Hristiyan terör örgütü var ve onlar da cami basıp benzer eylem yapıyorlar. Bugün yeni bişey daha öğrendim. http://en.wikipedia.org/wiki/Movement_for_the_Emancipation_of_the_Niger_Delta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 KuddusiMavra said: Gitmeden önce kesinlikle SARI HUMMA aşısını ol. Ayrıca sana doktorun vereceği bir antibiyotiği gitmeden 1 gün önce kullanmaya başlıyorsun ve en az 4 hafta devam ediyorsun(ben 2 hafta sonra kestim çünkü dozajı ne kadar az olursa olsun bu kadar antibiyotik kullanmanın zararlı olduğuna inanıyorum). Bu SARI HUMMA aşısını sana Karaköy İskelesi'nin hemen yanında HALK SAĞLIĞI MERKEZİ var,orada yapıyorlar. Bütün İstanbul'da sadece orada yapıyorlar bu aşıyı. Çok fotoğraf çektim ama genelde hep bina içinde olduğum için paylaşmadım. 40 küsür ülke gezdim,dolaştım.Bunların içinde en tırstığım ya da tek tırstığım ülke oldu.Ne İran,ne Bangladeş,ne Mısır,ne Kolombiya,ne de Meksika...Nijerya tartışmasız en tehlikelisiydi gittiğim ülkelerin içinde. Havaalanında seni mutlaka birisi karşılasın. Yalnız dikkat et. Çünkü havaalanında en yaygın kaçırma şekli başka bir refakatçinin elindeki tabelayı kopyalamakmış. Yani "Mr. Speyskeyk" yazılı 2 tabela olabilir. Bu tehlikeye karşı mutlaka seni karşılayan adamın yanından ziyaret ettiğin firmanın yetkilisini ara,telefona refakatçiyi istemesini söyle.En güzeli ziyaret ettiğin firmadaki yetkilinin gelip seni karşılaması.Tanıyorsan sıkıntı yok.Tanımıyorsan da cebini çaldırıp emin olabilirsin karşılayanın kimliğinden. Sheraton'da kaldım 4 gece. Geceliği 417 Dolar. Çok pahalı ama inan ki 150-200 Dolarlık otellerde sabaha kadar 5 dakikada bir kapın fahişeler tarafından çalınıp rahatsız ediliyormuşsun.Otel yönetimi de fahişelerden komisyon aldıkları için hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlarmış.Ayrıca güvenlikte çok zayıfmış.RADISON, SHERATON gibi oteller ise kale gibi korunuyor. Öyle ki otel lobisindeki tuvalete aynı gece 3 kez girdim. İzbandut gibi bir adam her seferinde benimle birlikte içeri girdi ve pisuvarda yanımda dikildi.Ulan 1incisinde bir şey demedim,2incisinde bir şey demedim ama 3üncüsünde "what's up man?!" 'i patlattım. O da "I am the security" dedi. Ben de "you are the security but are you going to hold it?" dedim ve adam kahkahayı patlattı,"sorry"dedi ve gitti tuvalet kapısının önünde bekledi. Neden bu kadar detaya girdim?Çünkü tuvalette bile hırsızlık, gasp hatta kadınlara tecavüz olayları oluyormuş. Ülke zaten leş gibi. Her yer berbat. Trafik berbat. Havası rutubetli ve sıcak. Şu sıralar gittiğinde geceleri serin olur,yanına mutlaka hırka,mont tarzı bir şey al.Ben Eylül başı oradaydım ve serin oluyordu geceleri. Bana anlatılana göre ABIJA başkent ama Lagos Nijerya'nın kalbi. İş hayatının merkezi. Resmi rakamlara göre 15 milyon ama buradakilerin söylediklerine göre 30 milyon kişi yaşıyor. Nüfus 170 milyon.Yarısı Hristiyan,yarısı Müslüman. Ülkenin kuzeyinde EL KAİDE destekli şeriatçı terör örgütü var.Kilise basıp içeridekileri kılıçtan geçiriyorlar sonra da yakıyorlar. Bir de radikal dinci Hristiyan terör örgütü var ve onlar da cami basıp benzer eylem yapıyorlar.Hükümet her gün özellikle ülkenin kuzeyine operasyon düzenliyor.Ben oradayken 50 küsür teröristi öldürmüşlerdi. LAGOS'ta ana karanın köprü ile bağlı olduğu adadan bahsediyorlar.Orasının çok güzel olduğunu,tüm zenginlerin,Nijerya'nın kalburüstü tiplerinin orada yaşadığını anlattılar.Eğlence hayatı üst düzeymiş ama ben gitmedim oraya,sadece bana anlatılanı söylüyorum. Yemekleri et üzerine fakat bildiğin hayvanın yağını çerez gibi kürdanlara takıp servis ediyorlar baharatlayıp mangalda pişirdikten sonra.Önermem. Kesinlikle içeceğine buz koydurma. Kesinlikle pişmemiş hiçbir şey yeme(gerçi bunlar benim gittiğim hemen her yabancı memlekette yaptığım şeyler). Kesinlikle fahişelerle korunarak dahi birlikte olma. Aklına,hayaline gelmeyecek binbir çeşit hastalık riski var. Döneceğin zamanda mutlaka yanına bir adam versinler(benim oradaki bağlantım çok sağlam adamdı,2 tane izbandut verdi yanıma, uçağın kapısına kadar bana refakat ettiler). O adam havaalnında check-in deskten itibaren sana yardımcı olacak.Çünkü pasaportu kontrol eden polis bile para isteyebiliyor senden.Refakat edenler bu duruma engel oluyorlar. THY ile Atatürk Hava Limanı'ndan 6-6 buçuk saat gibi bir sürede direk uçuş mümkün.Bunu biliyorsundur zaten. Bunun haricinde aklıma bir şey gelirse yine yazarım. Sarı humma aşısını yarın oluyorum zaten. Şirket gönderiyor prosedürlerde sıkıntı yok yani. Koruma sağlanacakmış 2-3 tane seninki gibi. Malesef Lagos'ta olmayacağım, Lagos yakınlarında daha küçük bir yer. İlk 1-2 haftalığına gideceğim ama sonra uzun dönem olabilir. Endişe büyük :)Yaşam falan sorun değil de güvenlik endişem var biraz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Şöyle bir fotoğraf var,paylaşayım. Adam adeta bir dev. Benim boyum 1.80. Müşterim oranın en zenginlerinden birisi. 50inci yaşını 2 gün,2 gecelik bir dizi etkinlikle kutladık. Fotoğraftaki adam güvenlik görevlisi.Nijerya'da aklınıza gelebilecek hemen her yerde güvenlik görevlileri var ve çoğu da bu fotoğraftaki arkadaş gibi dev yavrusu. Bu adamın boyu 2.30 m rahat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 adamın suratına noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi hastamısın suratın bembeyaz çıkmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 :))) idare edin gençler. Daha önce iyi niyetle paylaştığım 1-2 fotoğrafın başına gelenler canımı sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sipeyskeyk said: KuddusiMavra said: Gitmeden önce kesinlikle SARI HUMMA aşısını ol. Ayrıca sana doktorun vereceği bir antibiyotiği gitmeden 1 gün önce kullanmaya başlıyorsun ve en az 4 hafta devam ediyorsun(ben 2 hafta sonra kestim çünkü dozajı ne kadar az olursa olsun bu kadar antibiyotik kullanmanın zararlı olduğuna inanıyorum). Bu SARI HUMMA aşısını sana Karaköy İskelesi'nin hemen yanında HALK SAĞLIĞI MERKEZİ var,orada yapıyorlar. Bütün İstanbul'da sadece orada yapıyorlar bu aşıyı. Çok fotoğraf çektim ama genelde hep bina içinde olduğum için paylaşmadım. 40 küsür ülke gezdim,dolaştım.Bunların içinde en tırstığım ya da tek tırstığım ülke oldu.Ne İran,ne Bangladeş,ne Mısır,ne Kolombiya,ne de Meksika...Nijerya tartışmasız en tehlikelisiydi gittiğim ülkelerin içinde. Havaalanında seni mutlaka birisi karşılasın. Yalnız dikkat et. Çünkü havaalanında en yaygın kaçırma şekli başka bir refakatçinin elindeki tabelayı kopyalamakmış. Yani "Mr. Speyskeyk" yazılı 2 tabela olabilir. Bu tehlikeye karşı mutlaka seni karşılayan adamın yanından ziyaret ettiğin firmanın yetkilisini ara,telefona refakatçiyi istemesini söyle.En güzeli ziyaret ettiğin firmadaki yetkilinin gelip seni karşılaması.Tanıyorsan sıkıntı yok.Tanımıyorsan da cebini çaldırıp emin olabilirsin karşılayanın kimliğinden. Sheraton'da kaldım 4 gece. Geceliği 417 Dolar. Çok pahalı ama inan ki 150-200 Dolarlık otellerde sabaha kadar 5 dakikada bir kapın fahişeler tarafından çalınıp rahatsız ediliyormuşsun.Otel yönetimi de fahişelerden komisyon aldıkları için hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlarmış.Ayrıca güvenlikte çok zayıfmış.RADISON, SHERATON gibi oteller ise kale gibi korunuyor. Öyle ki otel lobisindeki tuvalete aynı gece 3 kez girdim. İzbandut gibi bir adam her seferinde benimle birlikte içeri girdi ve pisuvarda yanımda dikildi.Ulan 1incisinde bir şey demedim,2incisinde bir şey demedim ama 3üncüsünde "what's up man?!" 'i patlattım. O da "I am the security" dedi. Ben de "you are the security but are you going to hold it?" dedim ve adam kahkahayı patlattı,"sorry"dedi ve gitti tuvalet kapısının önünde bekledi. Neden bu kadar detaya girdim?Çünkü tuvalette bile hırsızlık, gasp hatta kadınlara tecavüz olayları oluyormuş. Ülke zaten leş gibi. Her yer berbat. Trafik berbat. Havası rutubetli ve sıcak. Şu sıralar gittiğinde geceleri serin olur,yanına mutlaka hırka,mont tarzı bir şey al.Ben Eylül başı oradaydım ve serin oluyordu geceleri. Bana anlatılana göre ABIJA başkent ama Lagos Nijerya'nın kalbi. İş hayatının merkezi. Resmi rakamlara göre 15 milyon ama buradakilerin söylediklerine göre 30 milyon kişi yaşıyor. Nüfus 170 milyon.Yarısı Hristiyan,yarısı Müslüman. Ülkenin kuzeyinde EL KAİDE destekli şeriatçı terör örgütü var.Kilise basıp içeridekileri kılıçtan geçiriyorlar sonra da yakıyorlar. Bir de radikal dinci Hristiyan terör örgütü var ve onlar da cami basıp benzer eylem yapıyorlar.Hükümet her gün özellikle ülkenin kuzeyine operasyon düzenliyor.Ben oradayken 50 küsür teröristi öldürmüşlerdi. LAGOS'ta ana karanın köprü ile bağlı olduğu adadan bahsediyorlar.Orasının çok güzel olduğunu,tüm zenginlerin,Nijerya'nın kalburüstü tiplerinin orada yaşadığını anlattılar.Eğlence hayatı üst düzeymiş ama ben gitmedim oraya,sadece bana anlatılanı söylüyorum. Yemekleri et üzerine fakat bildiğin hayvanın yağını çerez gibi kürdanlara takıp servis ediyorlar baharatlayıp mangalda pişirdikten sonra.Önermem. Kesinlikle içeceğine buz koydurma. Kesinlikle pişmemiş hiçbir şey yeme(gerçi bunlar benim gittiğim hemen her yabancı memlekette yaptığım şeyler). Kesinlikle fahişelerle korunarak dahi birlikte olma. Aklına,hayaline gelmeyecek binbir çeşit hastalık riski var. Döneceğin zamanda mutlaka yanına bir adam versinler(benim oradaki bağlantım çok sağlam adamdı,2 tane izbandut verdi yanıma, uçağın kapısına kadar bana refakat ettiler). O adam havaalnında check-in deskten itibaren sana yardımcı olacak.Çünkü pasaportu kontrol eden polis bile para isteyebiliyor senden.Refakat edenler bu duruma engel oluyorlar. THY ile Atatürk Hava Limanı'ndan 6-6 buçuk saat gibi bir sürede direk uçuş mümkün.Bunu biliyorsundur zaten. Bunun haricinde aklıma bir şey gelirse yine yazarım. Sarı humma aşısını yarın oluyorum zaten. Şirket gönderiyor prosedürlerde sıkıntı yok yani. Koruma sağlanacakmış 2-3 tane seninki gibi. Malesef Lagos'ta olmayacağım, Lagos yakınlarında daha küçük bir yer. İlk 1-2 haftalığına gideceğim ama sonra uzun dönem olabilir. Endişe büyük :)Yaşam falan sorun değil de güvenlik endişem var biraz. Teşekkürler. hijyene çok dikkat et. yanına şu eczanelerde satılan tıbbi jellerden al mutlaka. otel odasında (ben hep dikkat ederim de,özellikle burası için söylüyorum)mutlaka ayağını yere basma.bulabilirsen şu kağıt terliklerden al yanına,hem bavula sığdırması kolay olur ve hem de işin bitince atarsın. rica ederim speys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Sokakta yürürken aidsli şırıngayla saldırıp aids bulaştırıyorlarmış turistlere doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 O kadarını bilmem axedice kardeş. Ama organ mafyasının sağlam çalıştığı bir yer.O havaalnındaki anlattığım hikayeyi yapanlar işte organ mafyasının adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 KuddusiMavra said: Öyle ki otel lobisindeki tuvalete aynı gece 3 kez girdim. İzbandut gibi bir adam her seferinde benimle birlikte içeri girdi ve pisuvarda yanımda dikildi.Ulan 1incisinde bir şey demedim,2incisinde bir şey demedim ama 3üncüsünde "what's up man?!" 'i patlattım. O da "I am the security" dedi. Ben de "you are the security but are you going to hold it?" dedim ve adam kahkahayı patlattı,"sorry"dedi ve gitti tuvalet kapısının önünde bekledi. ilk sayfada entry'im olsun istedim bu topic inler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 KuddisiMavra said: Çünkü tuvalette bile hırsızlık, gasp hatta tecavüz olayları oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 HAHAHAHAH CAN SİKİ TUTTUN OLM AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Teşekkürler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Enjoy your AIDS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ben de bu hafta evden çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne özenirim senin gibi arkadaşlara var yaaaaa?! neyse, maşallah diyeyim de nazarım değmesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Xaenin said: Ben de bu hafta evden çalışıyorum.Pozisyon var mı? Çok iyi danışılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 benim hostes arkadaşım gitmişti nijerya'ya eli silahlı korumalarla servise binip otele gitmişler ülke kapkaranlıkmış otelden çıkamamışlar falan. baya heyecanla anlatmıştı. bi de ilk görevlerinden biriydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 http://i.imgur.com/WoiZhwp.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/01/05/article-0-0CA5FE46000005DC-953_468x659.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 nijeryaya gideceğinize amerikaya gidin çok güzel diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sipeyskeyk said: Xaenin said: Ben de bu hafta evden çalışıyorum.Pozisyon var mı? Çok iyi danışılırım. Şimdi baktım senin için ama Türkiye'de yok dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar