Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 komik sacma gereksiz yada cogunuzun yapmak istedigi birsey olarak yorumlanabilecek bir eylem tamamladim ve haftasonunda 32 bolum kurtlar vadisi izledim bolum 24 den 56 ya kadar yorumlarinizi alabilirim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Suark Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ben aynı gun starwars ep1-2-4-5 izlemiştim.. 6 ya gucum yetmedi..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bir gün içinde lotr 1 - 2 - 3 izlemiştim. kurtlar vadisinin ortalama süresi ne kadar bilemiyorum, yorum yok :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sw nin bütün filmlerini izledim 3. filmide rüyamda izledim artık =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bir gün içinde 26 bölümlük Trigun -anime- izlemiştim sonra başım ağrımıştı[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Friendsin 2 sezonunu durmadan izlemiştik. Sonra rüyamda bende onların arasındaydım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 O zman Bende V.I.P nin full serisini izleyeyim[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Ractamainus, 06 Aralık 2004 16:25 tarihinde demiş ki: bir gün içinde lotr 1 - 2 - 3 izlemiştim. aynen ve rüyamda orcları parçalıyordum...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bi bölüm reklamlar olmadan ne kadar sürüyor? 45 dakika mı? Eheh bi guiness ekibi veya noter falan çağırsaydınız. En azından ünlü olurdunuz. Benim için o kadar fazla kurtlar vadisi izlemek zor iş ama seviyorsan neden olmasın. Bende arka arkaya 32 bölüm x-files izleyebilirim mesela :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bu tarz en iyi izlenecek dizi bence 24 tür.Nasıl olsa olaylar gerçek zamanlı gerçekleşiyor değil 3 sezon, 10 sezon arka arkaya bile olsa izlerim[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
cemad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: axedice, 06 Aralık 2004 19:02 tarihinde demiş ki: Bi bölüm reklamlar olmadan ne kadar sürüyor? 45 dakika mı? Eheh bi guiness ekibi veya noter falan çağırsaydınız. En azından ünlü olurdunuz. Benim için o kadar fazla kurtlar vadisi izlemek zor iş ama seviyorsan neden olmasın. Bende arka arkaya 32 bölüm x-files izleyebilirim mesela :) bir buçuk saat civarı sürüyor olması lazım :)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 yok abi simpsons lar yada Malcolm in the middle olsun bütün hafta izlerim...(gülmekten yığılmazsam tabi )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Ractamainus, 06 Aralık 2004 16:25 tarihinde demiş ki: bir gün içinde lotr 1 - 2 - 3 izlemiştim. kurtlar vadisinin ortalama süresi ne kadar bilemiyorum, yorum yok :) ahanda 9-10 saat sıkmadı mı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 24'ün 2. sezonunun tamamını baştan sona izleme girişimimiz başarısız sonuçlanmıştı. :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 06 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 2 sezon Angel izledim aralıksız sayılır, arkadaşla Böyle 22x2x45dk zaten oturdum mu hiçbi diziyi 10 bölümden aşşağı izleyemiyorum artık tv den dizi takip edemiyorum .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
uncla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Absolut, 06 Aralık 2004 18:05 tarihinde demiş ki: Friendsin 2 sezonunu durmadan izlemiştik. Sonra rüyamda bende onların arasındaydım. lol. super[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 en kralıda alıcan cd'leri evde izleyeceksin ne reklam derdi var ne bişi ooh mis :D[signature][hline]R+
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 olsa izlerim.bünyem kaldırır.yani fırsat olsa[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 eh izledikten sonra karantinaya almışladır :p yoksa adam bıçaklama gasp haraç kesme gibi bi nevi suç olaylarının ardı arkası kesilmezdi artık :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 2 sezon Alias seyrettim, aralıksız... 2 x 22 x (Ortalama) 42 dakika... Sonra yatıp kalkıp, 3. sezonu seyrettim...
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 baba 1-2-3'u tek oturusta izlemistim. ilgincti :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Albert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bi$ey degil gene :) Gecen yaz 56 saat uo'nun ba$indan kalkmami$tim. lol[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kurtlar vadisi ise izlenir başkası çekilmez..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
khamil4 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Infeqted, 06 Aralık 2004 14:51 tarihinde demiş ki: komik sacma gereksiz yada cogunuzun yapmak istedigi birsey olarak yorumlanabilecek bir eylem tamamladim ve haftasonunda 32 bolum kurtlar vadisi izledim bolum 24 den 56 ya kadar yorumlarinizi alabilirim aferin sana..!
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Infeqted, 06 Aralık 2004 14:51 tarihinde demiş ki: komik sacma gereksiz yada cogunuzun yapmak istedigi birsey olarak yorumlanabilecek bir eylem tamamladim ve haftasonunda 32 bolum kurtlar vadisi izledim bolum 24 den 56 ya kadar yorumlarinizi alabilirim oha :)[signature][hline]a.k.a Drunken
Öne çıkan mesajlar