Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de 90 tane atom bombası var

Mephinx

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 10 Aralık 2004 01:03 tarihinde demiş ki:
....
o nukleer bombalar civ 2 deki diplomatic penceredeki arkadaki nukleerlerdir
hatta civ 2 den quote ederek
...

Our words are backed with
NUCLEAR WEAPONS!
hahahahaha
geyik bir tarafa, doğru bir olay. amaç sadece bu. atmayacağı düşünülse bile, nükleer silahı olmayan bir ülkeye göre daha fazla tehdit oluşturur.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 09 Aralık 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
Türkiye'de Atom bombası yok, "ismini veremeyeceğim ünlü bir yetkili" tanıdıktan biliyorum (ordu ve mitte görevli, eski mgk da var diyeyim), "Atom bombası yok, almıyoruz da, çünkü işlevsel bir şey değil, hiçbir caydırıcılığı yok, çünkü kullanamazsın. Savaşta da olsan savaştığın ülkeye atıp o arada çevredeki tüm kıtalara "size de radyasyon verdik ama kusra bakmazsınız" diyemezsin. Bir Çernobil patladı, ingiltereden hissedildi düşün. Onun yerine işlevsel silahlara ağırlık veriyor Türkiye " dedi kendisi...

ne kadar tanıdık bilemem ama böyle bişeyin güvenlik açısından sivil bir kişiye söylenmemesi gerekir diye düşünüyorum.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

kullanma hakkı bize verilmiş de ne olacak abd at dediği zaman atıcaz gene ne değişmiş olacak böylece suçlu abd değil türkiye olacak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerinde "Made in USA" yazan her A ve H class bomba direkt olarak Amerikan Başkanının yanından ayırmadığı "Football"a bağlıdır ve "football" dan gelen 8 haneli alfanumerik olmayan şifre olmadıkça patlamaz. Yani sorumluluk tamamen Amerikan Başkanı ve Pentagon'dadır.[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 09 Aralık 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
Yok abi kullanırız. Neden diyeceksin, bak şimdi Bozkurt gelip açıklamayı çakacak, "İlk Atom Bombasını Türkler buldu" diye. Demek ki kullanma hakkımız sonsuz.

:)

Neyse Türkiye'de atom bombası ve füzeler var olduğunu biliyorduk ama askerlerle yaptığım açıklamalar fayda etmedi. Askerlerle füze ve atom bombası konusu sohbet ederken geçirdik. Biz de atom bombası var mı ? sorduk Askerlerden bir ikendini subay diyordu. öyle ki soruma güldü alay etti. Var yok demedi sadece.. 90'dan 40'sını atom bombasını kullanıyormuşuz ?.. 50 atom bombası'nı kimler kullanıyor? Arkasında İsrail var. Ortadoğu'ya karşı idi. Kullanmadığımız 50 atom bombasını Ülkemizde bulunması çok tehlikelidir bu bombalar patlarsa nufusumuzun 70'den 10 milyona düşer. Kıtlık ve kargaşa patlar. İstanbulda atom bombası falan yok. Deprem bölgesi üzerinde atom bombasını bulunduğunu hiç sanmıyorum. Konya'ya gittiğimde bir füze denemesini duyduk bir adama sorduk ki havan topu Tatbikatlar falan yapıyorlarmış diyor. Ama gürültü sesi füzeye benziyor ?.. kafamı karıştığım için özür dilerim. Boşverin ki Türkiye'de 90 atom bombasını var konusu tartışmak istemiyorum. Nükleer santrali yapma düşüncesi bu hızlandırdı. Doğayı boşverip nükleer santrali yapalım. Nükleerlerin bulduğunu ülkeleri ABD vuramıyor. ne güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

her eve lazım bi kaç atom bombası
ama kullanma konusuna kesinlikle karşıyım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şu elimizdeki bombaları 20 tane amerikanın heryerine 20 tane rusyaya 20 tane avrupaya 10 tane çine sallasak ne olur ? Daha dogrusu karsılık verme imkanları olabilirmi ?Demek istedigim Nuke atmosferdeyken havada patlatılabilirmi ?

Edit:Ekleme[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !

[Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 11 Aralık 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 11 Aralık 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
şimdi şu elimizdeki bombaları 20 tane amerikanın heryerine 20 tane rusyaya 20 tane avrupaya 10 tane çine sallasak ne olur ? Daha dogrusu karsılık verme imkanları olabilirmi ?Demek istedigim Nuke atmosferdeyken havada patlatılabilirmi ?

Edit:Ekleme

Evet at da gör noluyor. Nükleer füzeler daha siloları terkederken bile karşı taraf görebilir. Görmese bile atmosfere girerken direk farkederler, kime atıyorsan aynı anda sana geri fırlatırlar. Rusyayı Amerikayla rekabet edemediği için batıran ve Amerikanın da vazgeçtiği Yıldız Savaşları Projesi olmadığı için atmosferde vurulamazlar. Sadece Antibalistik füze varsa vuruş şansın var. Sen Türkiyeden dediğin yerlere atsan ve atmosfere kadar farketmeseler bile, farkettiklerinde kafana çakarlar. Kısaca, senin halkının fazladan bir saatçik ömrü olur. O kadar.

Nükleer savaş nedir, sonuçları nolur diye düşünmeden, bunu bir bilgisayar oyunu gibi algılayıp yorumlar yapmayın. Bombamız olsa sağa sola sallarık, hepicüğünü düdüklerük zihniyetiniz bizi bir yere götürmez.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 09 Aralık 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
eheh aranızda rıse of natıons thrones and patrıots oynuyan varsa orda konuya ıyı degınmısler
benım olmıycaksa kımsenın olmasın bu dunya mantıgıyla atılabılır nukleer anca ama onu o mantıkla atıcak adamıda ne tarıh nede ınsanlık affeder

Eed bi kere sırf gıcıklık olsun diye sadece atom bombasına abandıydım oyunda.Sonunda çat diye bi ekran geldi karşıma:
Dünya ve insanlar sizin kötü yolunuzdan gelmeyecektir hiç bir zaman hede hödö diye.
Gerçi tam anlamadıydım yazıyı ama böyle birşeylerdi.

Bu arada ek bir not:
O bor madenleri biz avrupa birliğine katılınca elin gavurları tarafından güzelce sömürülecek.Haberiniz ola.Demedi demeyin.
(Zannımca herifler sırf madenler için bize evet diyor.)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Diez2-->Human: Amazon [Lvl 3X],Kutsal [Lvl 3X]
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...