paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 axedice said: Bugün almak istesem en uygun nereden alabilirim? Bide buna alternatif phablet var mı şu anda piyasada? Annem için düşünüyorum. anene neden böyle bir cihaz alıyon ki? sırf ekran içinse başka alternatiflere bak. ne bileyim çok gereksiz lan bu kadar işlemci usb3.0 desteği falan anne için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Almışken iyisini almak lazım mantığı. Yoksa kendime almam mesela bunu gider ucuzundan bişey alırım :P Geçen medyamarktla vatana gittik baktı beğendi falan, ama tablet mi alsak phablet mi kararsızız. Filim dizi vs. de izlemek istiyor, note3 ün ekranı büyük olsa da uzun süreli kullanımlarda yorabilir mi emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Bence tablet daha mantıklı. 7" altı ekranlar göz yorabiliyor. Hem kadınlar için daha az sıkıntı, çantasına atar götürür istediği yere. Bence uygun fiyatlı bir telefon alın bide sağlam bir tablet. Arkadaşımda var note 3 uzun süre vidyo izleyince başın ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 İlla tablet alacaksanız Nexus 7 de olabilir. Samsung'daki gibi onbinyüz tane silinemeyen gereksiz uygulama yok en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 anneye tablet abi. hele hele dizi izleyecekse net tablet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gençler şu taksit olayı patlamadan aliim bişi diyorum, hala galaxy s2 var da, gerek pilinin ekran açık olarak 4 saat falan gitmesi, gerek güneş ışığında görememek falan baya gıcığıma gidiyor, ekran da ufak gibi geliyor artık zaten. ne diyorsunuz 1) öncelikle tavsiye ediyor musunuz net? 10 üzerinden memnuniyetiniz kaç :D 2) güneş ışığında nasıl görünüyor, youtube videolarında hiç fena değilmiş gibi 3) pil çok net sabahtan akşama doldurmadan gidiyor mu? note ile direk alakası yok da yine de şeettireyim: 4) türkiye'den aldığımda turkcell bilmemne falan diye abuk subuk şeyler yüklü olarak mı gelecek içine? (2 arkadaş htc almıştı içinde abuk subuk şeyler vardı diye hatırlıyorum, bilgim yok kıçımdan sallıyor olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 türkiye deki note 3 ler Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15+quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanıo 8 çekirdek ama tek seferde sadece 4 ü çalışıo, o nedenle kimi telefonlar işlemci olarak dövüyor note 3ü, 3gb ram kullanarak olayı biraz eşitlemiş note 3. ama bunun bir n9005 versiyonu var s800 işlemcili onu bulursan onu al paralel ithalat garanti dert değilse senin için, çünkü sanmıyorum garantili n9005 olsun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 he dövüyor mövüyor yazıyorum ama gayet çalıştıramadığı oyun vs de olmayacaktır telefonun yüzde 99 ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aa doğru lan snapdragon diildi buradakiler hay anasını satiim. diğer beğendim 2 telefonun da (nexus 5 ve htc one) pilleri az gidiyor ve üstüne üstlük pilleri çıkmıyor. kafayı çizicem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sabonis said: 1) öncelikle tavsiye ediyor musunuz net? 10 üzerinden memnuniyetiniz kaç :D 2) güneş ışığında nasıl görünüyor, youtube videolarında hiç fena değilmiş gibi 3) pil çok net sabahtan akşama doldurmadan gidiyor mu? note ile direk alakası yok da yine de şeettireyim: 4) türkiye'den aldığımda turkcell bilmemne falan diye abuk subuk şeyler yüklü olarak mı gelecek içine? (2 arkadaş htc almıştı içinde abuk subuk şeyler vardı diye hatırlıyorum, bilgim yok kıçımdan sallıyor olabilirim) dün sabah 9 da sarjdan çıkartmıştım gece takmayı unutmuşum şuan 28% pil, güneş ışığında hiç denemedim güneş görmüyorum bu aralar pek, abuk subuk program yoktu benim aldığımda s note vb. programlar var içinde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 sabonis said: aa doğru lan snapdragon diildi buradakiler hay anasını satiim. diğer beğendim 2 telefonun da (nexus 5 ve htc one) pilleri az gidiyor ve üstüne üstlük pilleri çıkmıyor. kafayı çizicem ya Valla nexus 5 suanki durum soyle normal kullanimda. Yani o kadar yerin dibine sokulacak bir performansi yok pil acisindan. En kotu tasinabilir sarj aleti gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bu son patchde fade gibi bir nane gelmiş bir türlü alışamadım nereden kapatılır bu zıkkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 3 haftadır hem eşim hem ben kullanıyoruz çok memnunuz olmuş alet... pil konusuna gelince evet eğer ekran ışığı full açıkken ve enerji tasarrufu kapalıyken elinizden düşürmezseniz günü çıkaramıyor alet malesef anca zerolemon diye bir firma 10000mh batarya çıkarmış buna onu alırsanız 4 gün net dayanıyor abansanız bile şaka gibi gerçekten...sipariş vericem ben sitesinden tr ye gönderiyolarmış allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Android 5 guncellemesi sonrası rehber bilgileri degistirilmiyor sebebi nedir, kapa aç falan cozmedi bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar