Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note 3

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Almışken iyisini almak lazım mantığı. Yoksa kendime almam mesela bunu gider ucuzundan bişey alırım :P

Geçen medyamarktla vatana gittik baktı beğendi falan, ama tablet mi alsak phablet mi kararsızız. Filim dizi vs. de izlemek istiyor, note3 ün ekranı büyük olsa da uzun süreli kullanımlarda yorabilir mi emin değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gençler şu taksit olayı patlamadan aliim bişi diyorum, hala galaxy s2 var da, gerek pilinin ekran açık olarak 4 saat falan gitmesi, gerek güneş ışığında görememek falan baya gıcığıma gidiyor, ekran da ufak gibi geliyor artık zaten.

ne diyorsunuz

1) öncelikle tavsiye ediyor musunuz net? 10 üzerinden memnuniyetiniz kaç :D
2) güneş ışığında nasıl görünüyor, youtube videolarında hiç fena değilmiş gibi
3) pil çok net sabahtan akşama doldurmadan gidiyor mu?

note ile direk alakası yok da yine de şeettireyim:
4) türkiye'den aldığımda turkcell bilmemne falan diye abuk subuk şeyler yüklü olarak mı gelecek içine? (2 arkadaş htc almıştı içinde abuk subuk şeyler vardı diye hatırlıyorum, bilgim yok kıçımdan sallıyor olabilirim)
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye deki note 3 ler Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15+quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanıo 8 çekirdek ama tek seferde sadece 4 ü çalışıo, o nedenle kimi telefonlar işlemci olarak dövüyor note 3ü, 3gb ram kullanarak olayı biraz eşitlemiş note 3. ama bunun bir n9005 versiyonu var s800 işlemcili onu bulursan onu al paralel ithalat garanti dert değilse senin için, çünkü sanmıyorum garantili n9005 olsun burda
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

1) öncelikle tavsiye ediyor musunuz net? 10 üzerinden memnuniyetiniz kaç :D
2) güneş ışığında nasıl görünüyor, youtube videolarında hiç fena değilmiş gibi
3) pil çok net sabahtan akşama doldurmadan gidiyor mu?

note ile direk alakası yok da yine de şeettireyim:
4) türkiye'den aldığımda turkcell bilmemne falan diye abuk subuk şeyler yüklü olarak mı gelecek içine? (2 arkadaş htc almıştı içinde abuk subuk şeyler vardı diye hatırlıyorum, bilgim yok kıçımdan sallıyor olabilirim)

dün sabah 9 da sarjdan çıkartmıştım gece takmayı unutmuşum şuan 28% pil,

güneş ışığında hiç denemedim güneş görmüyorum bu aralar pek,

abuk subuk program yoktu benim aldığımda s note vb. programlar var içinde,
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

aa doğru lan snapdragon diildi buradakiler hay anasını satiim.

diğer beğendim 2 telefonun da (nexus 5 ve htc one) pilleri az gidiyor ve üstüne üstlük pilleri çıkmıyor.

kafayı çizicem ya

Valla nexus 5 suanki durum soyle normal kullanimda.

Yani o kadar yerin dibine sokulacak bir performansi yok pil acisindan.

En kotu tasinabilir sarj aleti gogogo
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
3 haftadır hem eşim hem ben kullanıyoruz çok memnunuz olmuş alet... pil konusuna gelince evet eğer ekran ışığı full açıkken ve enerji tasarrufu kapalıyken elinizden düşürmezseniz günü çıkaramıyor alet malesef anca zerolemon diye bir firma 10000mh batarya çıkarmış buna onu alırsanız 4 gün net dayanıyor abansanız bile şaka gibi gerçekten...sipariş vericem ben sitesinden tr ye gönderiyolarmış allahtan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...