aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 para iphoneda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Android markete baktim gecen bi de; seks hikayesi seks pozisyonlari sekse davet sekseksekskekseks. Amk ne ac milletmisiz lan. Biraksalar telefonu skecek insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 iphoneda yok abi seks hikayeleri. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Onda da vardir oyle abidik gubidik seyler de, androidde arka srkaya gorunce noluyoruz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yok lan ben arattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 moriarty said: iphoneda yok abi seks hikayeleri. :( ahahahhaha smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Esh said: Android markete baktim gecen bi de; seks hikayesi seks pozisyonlari sekse davet sekseksekskekseks. Amk ne ac milletmisiz lan. Biraksalar telefonu skecek insanlar öldum lan sdgfdsdfbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Esh said: Android markete baktim gecen bi de; seks hikayesi seks pozisyonlari sekse davet sekseksekskekseks. Amk ne ac milletmisiz lan. Biraksalar telefonu skecek insanlar çıplak gösteren kamerayı unutmuşsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 On kamerayi acip 'kral ciplak' espirisi yapiyosa basimin ustunde yeri var. ama yukari dudullu teyp montaj ekibi tarafindan maksatli kullanilmaya calisiliyorsa lanet gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Esh said: Coderlarin secimi. Ayfon. Alin aldirin. abi doğru söyle yüzde kaç hissen var apple'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Cok deil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 almayı düşünüyordum ama s3 ün sürekli restartları aklıma geldi ve tamamen dandroid den vazgeçtim. bir ihtimal büyük ekranlı ve bataryalı apple cıkarsa. lumia 1520 bekliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 2.3 gz işlemci 3 gbram,ofiste kullandığım labtop ile aynı spec nerdeyse lol turkcell'e gelir ise kontratlı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Esh said: Android markete baktim gecen bi de; seks hikayesi seks pozisyonlari sekse davet sekseksekskekseks. Amk ne ac milletmisiz lan. Biraksalar telefonu skecek insanlar abi bvana niye hep namaz vakitleri, hadisler, ramazanmatik gibi şeyler denk geliyor? acaba alet kişinin durumunu algılayıp eksik gördüğü yerleri mi gösteriyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o değil de neden bir uygulama merkezinde 10 adet farklı namaz vakitleir gösteren uygulama olur ki? biri diğerinden daha iyi mi gösteriyor ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 google marketin kalitesi cok yuksek o oyuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 düşük gelirli, cahil, dindar, sapık v.b gibi unvanlara sahip olan türk android kullanıcıları yüzünden hep saçma sapan şeyler var markette. Ben cihazın dilini ingilizce yaptım sanırım o zaman market de ona göre değişiyor. Yorumlar ve kullanıcılar hep yabancı oluyor. o zaman saçma sapan okey, sex, kuran, ezan saati v.b gibi programlar gözükmüyor. apple kullananlar hep zengin kesim, apple kullananlar çok marjinal, çok şekil ya onların marketi daha kalite hıaamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 google markette market içi dolaşım yanısıra web aramalarınız da veri olarak kullanılıyor, ne ararsan sana yönelik içerik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kimin kamasutra kiminin ezan çıkıyor ne renkli forumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Litminov said: düşük gelirli, cahil, dindar, sapık v.b gibi unvanlara sahip olan türk android kullanıcıları yüzünden hep saçma sapan şeyler var markette. Ben cihazın dilini ingilizce yaptım sanırım o zaman market de ona göre değişiyor. Yorumlar ve kullanıcılar hep yabancı oluyor. o zaman saçma sapan okey, sex, kuran, ezan saati v.b gibi programlar gözükmüyor. apple kullananlar hep zengin kesim, apple kullananlar çok marjinal, çok şekil ya onların marketi daha kalite hıaamna sistem diline göre yorumlar değişiyor. Fakat Ahoy games'in OKEY'i hep orada... Daima orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 "TURKCESI YOK MU" "YAPACANIZ ISIN HAMIA" "AYSEL SENDE ALMAYAYDIN AMK" gibi yorumlar göre göre sogudum android marketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sistem diline göre uygulamalar da değişti bende ha bu arada uygulamalara baktım da appstore türkiye de androidden farksız. tencere dibin kara seninki benden kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 EU ve TR versiyonunda snapdragon 800 yokmuş, 1.90 hzlik başka bir işlemci ile çıkacakmış. Bu işlemcinin performansı nasıl benchmark var mı? youtubede baktımda hep fuarlarda snapdragonlu versiyon var bench'leride buna göre yapmışlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 s4'ün de iki modeli vardı sanırım biri adreno 320 gpu'lusuydu. S4'ün de mi tek modeli var sadece, varsa hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bugun sabah elime ulasti, extra birsey daha yuklemedim, mainstream whatsapp, pulse etc. , ios da kullandiklarimi yukledim, performans lari iphone u aratmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar