nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 arkadaşlar merhaba, bir makale yazıyorum, yarın submit etmem gerekiyor, makalemde referans vererek daha önceki bir makalede kullanılan bir şekli kullanıcaktım fakat hocam bunun pek de dogru olmayacagını, şekli benzer de olsa benim çizmem gerektiğini söyledi şekil bu bu tarz konularda hiç bir fikrim olmadıgından biri yardım ederse cok sevinirim, bu sırada ben de makalenin diger duzeltmem gereken yerlerine bakabilirim, bu verdigim şeklin basit bir gösterimi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bunun çizilmesini mi istiyorsun anlamadım. öyleyse photoshopta çizemessin ki bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Evet, Photoshopla çizilmez çünkü paintle çizilir. http://s24.postimg.org/p6s72pr05/A132123.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 asdasdsadsa black-ice'ın çizimleri kullan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 birisinin resmini çek aynı pozisyonda sonra photoshop ile düzenlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Güle güle kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahahaha imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 amk bi trollemeden cevap veren çıksa dişimi kırıcam o kadar uğraşcagına ciziverseydiniz ya lan, insafsızlar şldkhşldskjhşlkdsjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 abi tabletim olsa çizecektim gerçekten ama ofiste paintle çizeceğim şey bundan öteye gidemezdi kusura bakma. :D aç bi laptop, koy bi A4 şu resmin üstüne. çizgilerin üstünden geç. sonra onun fotoğrafını çek, picasa çek google'dan renkleriyle oyna falan güzel birşey olur. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://s7.postimg.org/3ofoyfud7/05_Thursday.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Black-ice said: Evet, Photoshopla çizilmez çünkü paintle çizilir. http://s24.postimg.org/p6s72pr05/A132123.jpg ehueh +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 aahahahahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 tam diyecektim içini doldur kenarlara border verdir diye, yapan çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar