Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 guzin apla da geldi heh ii bende öldu glb dıyordum.[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o hiç gitmediki hep burdaydı :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Le_Pyro, 11 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki: zuhahahahha yarıldım falla siz en küçük hoşlanmanın adına aşk koyuyosanız öyle deme ama.....[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: John_Petrucci, 11 Aralık 2004 23:20 tarihinde demiş ki: ikisini de öldür kurtul :tdown::tdown::tdown: böyle zamanlarda böyle espri yapılmaz tutma payı yüksek olur üzülürüz :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lan bu güzin ablanın atatürkle bi akrabalığı fln var mı o ölmedi içimizde yaşıyo:)[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: insight, 11 Aralık 2004 23:32 tarihinde demiş ki: bunuda alın saplar birliğine anlaşıldı bu ya hiç aşık olmamış yada ii bi tekme yemiş kimse için değmez dio :S bak ne demişim zamanında :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 adamın kurduğu bağıntıya bak ayrıca Atatürk olarak yazılır ayrıca bir tuttuğun kişide bişeye benzese... bundan sonra kurdugun cümlelere ve yaptığın benzetmelere dikkat et !!!![signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Gwindon, 11 Aralık 2004 23:38 tarihinde demiş ki: said: Le_Pyro, 11 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki: zuhahahahha yarıldım falla siz en küçük hoşlanmanın adına aşk koyuyosanız öyle deme ama..... ben genel için konuştum senin için deil[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben kızıyım.Annem tuvalette...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 16,5 hrmm gec olmus biraz ben 14,5 da oole asik olup hayatimi endekslemistim gecer yavrucum, bulursun baskasini kendine sendne en az 3 (uc) yas buyuk bi kiz bul, kanka ol onla, ablamsin triplerine yat cok hosuna gider dertlerini yan[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 varisimisin yoksa[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Le_Pyro, 11 Aralık 2004 23:38 tarihinde demiş ki: lan bu güzin ablanın atatürkle bi akrabalığı fln var mı o ölmedi içimizde yaşıyo:) bi bu eksikti otu moku da Ataturk e akraba yapin ohhh ne guzel[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: insight, 11 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki: adamın kurduğu bağıntıya bak ayrıca Atatürk olarak yazılır ayrıca bir tuttuğun kişide bişeye benzese... bundan sonra kurdugun cümlelere ve yaptığın benzetmelere dikkat et !!!! istediğim kişi hakkında istediim şeyi sölerim sen atatürk aşığısın diye ben de mi öl olucam?[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 biraz ağır oldu.. [Bu mesaj Guzin_Abla tarafından 11 Aralık 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 saçmalama kapasitenizi doldurdunuz.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Le_Pyro, 11 Aralık 2004 23:33 tarihinde demiş ki: zuhahahahha yarıldım falla siz en küçük hoşlanmanın adına aşk koyuyosanız ben zamanında demiştim aynısını güzin abla da sölüo işte[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Guzin_Abla, 11 Aralık 2004 23:43 tarihinde demiş ki: biraz ağır oldu.. [Bu mesaj Guzin_Abla tarafından 11 Aralık 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] nasıl yani ablacığım[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Volfied, 11 Aralık 2004 23:42 tarihinde demiş ki: kendine sendne en az 3 (uc) yas buyuk bi kiz bul, kanka ol onla, ablamsin triplerine yat cok hosuna gider dertlerini yan volf burda bi tecrube seziyorum? =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 :)[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 "o ölmedi içimizde yaşıyor" lafına espri yaptığı için tepki almış olabilir..[signature][hline]-Michael Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: aquila, 11 Aralık 2004 23:50 tarihinde demiş ki: yani guzin abla ataturkun akrabasi olamaz mi?ne tur bi sacmalik var bunda anlamadim.unutmamaniz gereken sey ataturkun bizim gibi normal bi insan oldugu.olaganustu seyler basardi dogru.olaganustu durumlarda,olaganustu insanlar ortaya cikar.o oyleydi bu boyleydi dicenize,kendinizde olaganustu biseyler yapmaya calisin.izinden yuruyun ama golgesinde kalmayin... bravo kardeşim tam gaz[signature][hline]Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin!Köprüden sonrası önemli değil ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: aquila, 11 Aralık 2004 23:50 tarihinde demiş ki: yani guzin abla ataturkun akrabasi olamaz mi?ne tur bi sacmalik var bunda anlamadim.unutmamaniz gereken sey ataturkun bizim gibi normal bi insan oldugu.olaganustu seyler basardi dogru.olaganustu durumlarda,olaganustu insanlar ortaya cikar.o oyleydi bu boyleydi dicenize,kendinizde olaganustu biseyler yapmaya calisin.izinden yuruyun ama golgesinde kalmayin... tamam hadi bitti vıjjjt derdimis var şurda allala :):)[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 konu nerden nereye ama =) ask mesk,ataturk,guzin abla... gercekten mumkunse kimse Ataturkle ilgili yorum yapmasin.ortamin tadi da kacmasin,gereksiz tartismalar cikmasin...[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: John_Petrucci, 11 Aralık 2004 23:20 tarihinde demiş ki: ikisini de öldür kurtul :tdown::tdown::tdown: aa ilk defa dememişin.. KILL THEM ALL !!! :tdown::tdown:[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: aquila, 12 Aralık 2004 00:02 tarihinde demiş ki: kardesim iki sene kiza bakip ic gecirmis,kendi kendine hayal kurmussun,kiza gidip soylememissin bile seninle pembe pancurlu bi evde bi duzine cocuk yapmak istiyorum diye.ask konusuna hic girmicen çelişki oldu heralde burda konuşsamıydım hiç konuyu açmasamıydım (gerçi konuştumda)[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar