monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 neden böyle abi ben mi yanlış numaraları arıyorum. son 15 dakkadır hepsini denedim ama yarısı numara kullanılmıyor yarısı da açan yok. napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 eylülde gidecekler, kasım için sevk olanlar var. Çok doludur muhtemelen. Ben de gidecem üşeniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 TSK orası. TSK'nın telefonları dışarıdan arayınca çalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 memur kafası işte 10 tane adam var, 9 u arkada geyik lak lak yapıyor, gazete okuyup kahve içiyor. öne 1 tane göstermelik daha az kıdemliyi koymuşlar oda ağırdan alıyo sorulara ters cevap veriyo yüzüne bakmıyo, içeride 50 kişi sıra. telefonlar cır cır çalıyo kimsenin umrunda değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bisürü askerlik şubesi kapandı geçen seneler içinde. Bazı ilçelerdeki askerlik şubelerini iptal edip il merkezlerine topladılar, büyük ihtimalle o yüzden ulaşamıyorsundur. http://www.asal.msb.gov.tr/iletisimbilgileri/iletisim.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu arada alakasız küçük yerleri ararasn daha iyi olur. mesela yalovayı ara :D onlar bana baya yardım etmişleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ha bi de gerçekten telefonlara falan bakmıyorlar, ya da kurdukları dandik santral kitlenip duruyor. askerlik şubesine illa fiziksel olarak başvurmanı istiyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 garanti olsun diye arıyorum adamları. tecilim 22 ağustosta bitti ben şubatta mı gidecem yoksa işlemlere geç kaldım göte mi gelicem onu öğrenmek istiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 evet şubatta gidecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar