monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 neden böyle abi ben mi yanlış numaraları arıyorum. son 15 dakkadır hepsini denedim ama yarısı numara kullanılmıyor yarısı da açan yok. napcaz ?
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 eylülde gidecekler, kasım için sevk olanlar var. Çok doludur muhtemelen. Ben de gidecem üşeniyorum :D
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 TSK orası. TSK'nın telefonları dışarıdan arayınca çalmıyor.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 memur kafası işte 10 tane adam var, 9 u arkada geyik lak lak yapıyor, gazete okuyup kahve içiyor. öne 1 tane göstermelik daha az kıdemliyi koymuşlar oda ağırdan alıyo sorulara ters cevap veriyo yüzüne bakmıyo, içeride 50 kişi sıra. telefonlar cır cır çalıyo kimsenin umrunda değil...
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bisürü askerlik şubesi kapandı geçen seneler içinde. Bazı ilçelerdeki askerlik şubelerini iptal edip il merkezlerine topladılar, büyük ihtimalle o yüzden ulaşamıyorsundur. http://www.asal.msb.gov.tr/iletisimbilgileri/iletisim.htm
elesso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu arada alakasız küçük yerleri ararasn daha iyi olur. mesela yalovayı ara :D onlar bana baya yardım etmişleri...
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ha bi de gerçekten telefonlara falan bakmıyorlar, ya da kurdukları dandik santral kitlenip duruyor. askerlik şubesine illa fiziksel olarak başvurmanı istiyorlar sanki.
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 garanti olsun diye arıyorum adamları. tecilim 22 ağustosta bitti ben şubatta mı gidecem yoksa işlemlere geç kaldım göte mi gelicem onu öğrenmek istiyodum.
Öne çıkan mesajlar