BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 noyan hoşgeldin ya bizde seni bekliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Selam, Londra'da yasamak, Istanbul'da kazanip Istanbuk'da yasamak gibi. Yani burda calisiyosan yasanabilir ama Turk lirasi yiyosan, hele hele arkasi gelmiyosa cok tehlikeli zira girecegin en dandik odanin ayligi su anki kur ile 1500 kusur lira. Su anda bir sekilde Turist olarak gelip sonra kacak gocek calisman olasi ama; * Turist vizesi alirken 1 aydan uzun kalicam dersen alamiyosun. * Belirttigin sureden uzun kalip sonra donersen sonraki vizelerinde sikinti cikiyor. * Bir sekilde buraya gelip calisma vizesi almak icin Ankara Anlasmasi'na basvurmus olsan ciddi bir birikim gostermen gerekiyor. O gerekmese bile basvuru en sorunsuz dosyalar icin bile en az 5 ayda sonuclaniyor. Bu da en sefil yasam kosulunda bile nerden baksan 900 * 6 = 5400 pound gecinme parasi + avukat masraflari + sermaye demek. Hani konu simdilik "bir delilik yapsam mi?"dan ibaret oldugundan cok uzatmayayim ama varsa merak ettikleriniz yazin, bildigim kadariyla cevaplayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Okulunu bitir önce. Okulu bitirmeden şöyle gazlara gelmeyin çok yazık edersiniz kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben de londraya taşınmaya karar verdim. Kira ile yaşanmaz orda, ev almak lazım. yalnız ne salak bi memleket bu sadece müstakil alabiliyosun freehold, flat alamıyosun kafayı yicem ara ara ara müstakiller çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ben zone 2 de aylık 870 pounda kalıyodum ensuite odada. pahalı gerçekten. tabi daha ucuz bi yer de bulabilirsin daha farklı bir çevrede ama ben kötü bi yerde kalamam diye titiz davrandım ondan pahalı oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ninfa said: ben de londraya taşınmaya karar verdim. Kira ile yaşanmaz orda, ev almak lazım. yalnız ne salak bi memleket bu sadece müstakil alabiliyosun freehold, flat alamıyosun kafayı yicem ara ara ara müstakiller çok pahalı. Freehold ile leasehold arasinda tanim farki olsa da isleyis olarak pek bi fark yok. Sonuc olarak memleket kralicenin, senin sahsina ait biseyin olamaz, o yuzden kraliceden kiralican evi diyor adamlar, sen de 99 yilligina kiraliyosun iste. Yenileme donemi gelince de cuzi bi miktar odeyip uzatiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yok ya saçma. freehold olunca tapu sende istediğini yap. leashold kraliçeye dönüyo farklı. tabi 99 yıllığına falan alıyosun burda, fakat yine de bu olay toplu kira ödemek gibi, saçma yani freehold varken. yalnız apartman dairesi alamamak çok gıcık ben hala ordayım ne uyuz ülke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben geçen Notting Hill'de sağ bacağım kadar eve haftalık 800 pound dediklerinde kafamda oluşmaya başlayan gidip 1 yıl yaşama isteğimden vazgeçtim. Ver elini Almanya yine, 240 euroya 6 hatunla şatoda yaşamak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bi de çok çılgın, ben kaç kere ev kaçırdım. çok çabuk gidiyo bazı evler inanılmaz vallahi insanı hayattan bezdirir o süreç. Nothing hill pahalıdır tabi ki :) haftalık 800 mü? baya posh olmalı o zaman 3200 de pahalıymış ya emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Discovery channel'da izledim ya. Böyle ev arayan çiftlere emlak hizmeti verdikleri bir program var. Bayağı ev gösterdiler şehir içinde. Tuttukları evde duşa girmek için eğilmek falan gerekiyordu sddsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 deadwoll said: Ben geçen Notting Hill'de sağ bacağım kadar eve haftalık 800 pound dediklerinde kafamda oluşmaya başlayan gidip 1 yıl yaşama isteğimden vazgeçtim. Ver elini Almanya yine, 240 euroya 6 hatunla şatoda yaşamak mümkün. E abi kasinmissin sen de. Notting Hill diyosun... Maida Vale'deyiz biz mesela, Paddington'in kuzey dogusu hemen. Evde 3 kisiyiz, hatunla benim payima dusen aylik 1050 pound ve gayet genis. Mutfak ayri o derece. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 2 aylık kira ile ingiltere'ye alıyorlarsa iyimiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Goa'ya gidin beyler. bir spor ayakkabı parasına havuzlu villa kiralıyorsunuz aylık. 100-150 liraya motor kiralıyorsunuz. benzin sudan ucuz. 20 lira verip ahtapot salataları ve çeşitli deniz ürünleri ile donatılmış bir sofra... motorunuz ile ormandan ormana , partiden partiye.. isterseniz tapınaklara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yav said: 2 aylık kira ile ingiltere'ye alıyorlarsa iyimiş sdf yavızcım hani giderken öyle giderim yanımda anlamında söyledim teminat flm bir şekilde halledilir nps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ankara anlaşması için dalston da bir tane muhasebeci varmış. yıllık 1-2k pound o adama verdiğin sürece sana temizlik şirketi gibi şirket açıp, vergisini de vererek ankara anlaşmasını bağlayabiliyormuş. fakat şöyle bir sorun oluyor, bu sefer iş bulman gerekiyor. hah bu noktada seni koruyabilecek hiç kimse yok. kaçak çalışırsın. kaçak çalışırsan da it köpek gibi kullanılacaksın demektir. öyle londra hayaliyle gelip, 3-4 yıl çekerim lan kafasıyla gelsen bile, londrayı yaşayamadan, pes edip dönersin. en düşük maaşa, anca oda parası, yol parası -zaten bi de sigara içiyorsan yandın-, haftada bulabildiğin tek off gününde dışarı çıkabileceğin kadar para kazanırsın. ama iş esnasında ucuz elemansın diye de o kadar yorulursun ki, o off gününde de kalkıp dışarı çıkasın gelmez. anca bulgar türkü olacaksın ki, muameleye katlanabilesin. bunları iyi biliyor falan değilim de, türk bakkalında anlatmışlardı şu olayı da. muhasebecinin kartını bile vermişlerdi, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Dogru, o tip is yapanlar var lakin cok uzun surmeyecek omurleri. Baya ciddi degisiklikler olacak tum gocmen takip sisteminde ve Ankara Anlasmasi'ni da kapsayacak bunlar zira gelen kisiyi takip edemiyorlar. Haliyle bu oldugunda hemen hepsi patlayacak bu tip adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 L_Zero said: yav said: 2 aylık kira ile ingiltere'ye alıyorlarsa iyimiş sdf yavızcım hani giderken öyle giderim yanımda anlamında söyledim teminat flm bir şekilde halledilir nps. abi millet işe giriyo yüksek lisans kazanıyor da gene uğraştırıyorlar bir sürü yani bilmem anlatabildim mi muhasebecilik de bug'ı bulup pozisyonunu aldın mı en kıyak meslek anasını sataym sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 taşınma, evinde ölü bulunma ihtimalin feci yükseliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 di said: Dogru, o tip is yapanlar var lakin cok uzun surmeyecek omurleri. Baya ciddi degisiklikler olacak tum gocmen takip sisteminde ve Ankara Anlasmasi'ni da kapsayacak bunlar zira gelen kisiyi takip edemiyorlar. Haliyle bu oldugunda hemen hepsi patlayacak bu tip adamlarin. bugün work permit e başvurdum. sonunda toparlayabildim bank statement mış, pay slipmiş, adres kaydıymış falan. patlayacaksa benden sonra patlasın. ha zaten şeyle bir çatırdamıştı dil okullarıyla. dil okullarına getirip, 10 saat çalışma izniyle 1 sene çalışıp, arkasından da bu work permitle bağlamak modaydı. tabi o çalışma hakkını kaldırdıklarında, zaten büyük bir darbe yedi bir bakıma bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Insanlar Notting Hill de ev tutmak istiyor ::o ben de yillar once gelmisim londra'ya, ev bakiniyorum boyle. abramovic in yan daireyi tutayim dedim de haftalik 8000 pound cektiler. enayi mi gorduler nedir.. cadir kurdum yillardir cadirdayim. cok pahali londra yasanmaz etc etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar