chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 yazılımcı değilim abi ben zaten benim her yerim backdoordur eminim. güvenlikten de pek anlamıyorum ama 64 bit şifreleme programları varmış. parası neyse vereyim bu veriler orada dursun en azından istiyorum. bu data mining olayları çok önemli olacak ileride ışığı gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 chrome said: nasıl çekilir peki abi? önce bilenler gelsin hangi dilde yazılacağı belirlensn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 türkçe yazıcam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ehehehehe şaka yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi dil derken o anlamda deil /abandon thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aslında işine yarıyabilecek bir app görmüştüm adını hatırlamıyorum da, kartvizitin resmini çekiyorsun üzerindeki bilgileri otomatik olarak rehberine ayrıntılı olarak kaydediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi cloud olmayan. özel kalabilecek bir şey arıyorum işte. yoksa dediğiniz gibi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 App yerine daha fazla hayvansal yağ tüketmeni öneriyorum. Hindistan cevizi yağı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 günlük tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 notepad'e tut, GPG ile şifrele. 64 bit şifreleme yapmanın da bi anlamı yok şu yılda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 monoscope said: günlük tut http://www.kirtasiyeci.com/v5/webfolders/products/8693043019881.jpg Kilitli ustelik. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Abi bildiğimiz outlook'a koysana her şeyini, blackberry ile syncli misler gibi. Outlook dediğim exchange işte program olan artık karıştı outlook.com ile. Com olan değil bildiğimiz program olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 İlla abuk subuk cıvıltılı program mı kullanacaksınız arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Al sana fişfikledim. Bunlar benim kartvizitlerim outlookdaki, isim altında şirket, altında pozisyon, altında cep tel, altında, mail yanında varsa foto. İçine girince de böyle gözüküyor işte Daha ne ister ki gönül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Feysbuktan arkadaş ol herşey yazar orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 asıl sorun veri girişi, tlf dan falan eziyet oluyor. ama sonradan bilgisayardan girişi manuel yapmak da ayrı bir dert. **********tlf da konuştuğumu yazan bir klavye fonksiyonu var. şimdi aslında sen gün içinde tlf ya da başka bir alete sesle belirli bir formatta girdiyi yapıcan. mevzu sıcakken. örnek veriyorum. isim,soyisim,telefon,tutuğu takım, .... ahmet,binboğa,4285544,fenerbahçe,... aleti takacan akşam pc ye o da tak tak veritabanına atacak. hata ihtimali için. isim, ahmet. soyisim, binboğa. gibi de olabilir. ses kaydı da durabilir parça parça. search edilebilir yazı daha mantıklı geliyor ama belki ilkeliz ? zira ses de search edilebiliyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bence sen bu işten vazgec başına bela alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 defter tutup not alıcan, kaydadeger kisilere sayfa ayırıcaksın. kartvizitini de zımbaladın mı sayfasına tamamdır. bir de eski usul soze dayalı mı calısıyosun, bu zamanda buyuk cesaret. edit: diger topakla karısmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Fistan said: bence sen bu işten vazgec başına bela alırsın bu program ciya nın eline geçerse of ki ne of disketleri saklamalısın dostum ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ne gerek var abi kartvizit app'ine. ben bunu iphone'un kontak ekleme kısmından yapıyorum, envai çeşit alanı var yazılabilecek. şirket vs zart zurt zaten yeterli oluyor, ekstra notum olursa notlar kısmına yazıyorum. sonra yazdıkça tüm alanlarda arıyor alet. mac ve iphone app'i var (doğal olarak asd), ayrıca icloud.com'a da senkronize oluyor, platform bağımsız her yerden ulaşabiliyorsun. cloud olmayan özel kalabilecek derken? telefonunu millete mi veriyosun kurcalasın diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 roket, adam cloud olmasin demis, sen telefonunu baskasina mi veriyosun diyosun. o cloudlar yagmur olsun ustune yagsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Abi aslinda outlook gayet yeterliymis bir de aksesin bir templeytini buldum dileyen olursa paylasirim ikisi de is goruyor. Sagolun tavsiyeler icin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben son 1 yılda 1 kişiyle anca tanıştım lan herif tanıstıklarını tutamıyor aklında vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 chrome said: Abi aslinda outlook gayet yeterliymis bir de aksesin bir templeytini buldum dileyen olursa paylasirim ikisi de is goruyor. Sagolun tavsiyeler icin de Abi outlookun arada mailden calendara falan atlarken bi süreliğine yanıt vermeyi bırakması gibi hıyarlıkları olmasa gerçekten mail-not-calendar olarak her şeyini karşılar. Hiç uğraşma abidik gubidik şeylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar