Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manyakça bir işe girmeyi planlıyorum

chrome

Öne çıkan mesajlar

yazılımcı değilim abi ben zaten benim her yerim backdoordur eminim. güvenlikten de pek anlamıyorum ama 64 bit şifreleme programları varmış. parası neyse vereyim bu veriler orada dursun en azından istiyorum. bu data mining olayları çok önemli olacak ileride ışığı gördüm ben.
Sosyal ağlarda paylaş

asıl sorun veri girişi, tlf dan falan eziyet oluyor. ama sonradan bilgisayardan girişi manuel yapmak da ayrı bir dert.
**********tlf da konuştuğumu yazan bir klavye fonksiyonu var.

şimdi aslında sen gün içinde tlf ya da başka bir alete sesle belirli bir formatta girdiyi yapıcan. mevzu sıcakken. örnek veriyorum.

isim,soyisim,telefon,tutuğu takım, ....
ahmet,binboğa,4285544,fenerbahçe,...
aleti takacan akşam pc ye o da tak tak veritabanına atacak.
hata ihtimali için.
isim, ahmet. soyisim, binboğa. gibi de olabilir. ses kaydı da durabilir parça parça. search edilebilir yazı daha mantıklı geliyor ama belki ilkeliz ? zira ses de search edilebiliyor :))
Sosyal ağlarda paylaş

ne gerek var abi kartvizit app'ine. ben bunu iphone'un kontak ekleme kısmından yapıyorum, envai çeşit alanı var yazılabilecek. şirket vs zart zurt zaten yeterli oluyor, ekstra notum olursa notlar kısmına yazıyorum. sonra yazdıkça tüm alanlarda arıyor alet.

mac ve iphone app'i var (doğal olarak asd), ayrıca icloud.com'a da senkronize oluyor, platform bağımsız her yerden ulaşabiliyorsun.

cloud olmayan özel kalabilecek derken? telefonunu millete mi veriyosun kurcalasın diye :p
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Abi aslinda outlook gayet yeterliymis bir de aksesin bir templeytini buldum dileyen olursa paylasirim ikisi de is goruyor. Sagolun tavsiyeler icin de

Abi outlookun arada mailden calendara falan atlarken bi süreliğine yanıt vermeyi bırakması gibi hıyarlıkları olmasa gerçekten mail-not-calendar olarak her şeyini karşılar. Hiç uğraşma abidik gubidik şeylerle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...