Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paranormal Resimler

SwZ

Öne çıkan mesajlar

resimlerdeki çoğu şey anlaşılmıyor. volto umano demişler ama ben de en taro adun diyorum çünkü işaretli yerlerde birşey göremedim.. acaba bazı resimlerde hiçbirşey göremeyen bir tek ben miyim?

ha bir de şu arkadaki zergling'e mi benziyor yoksa bana mı öyle geldi? resimle ne demek istiyorlar? "bak bana çok yakışıklıyım, aa açıkta bıraktığım tarafta uçan bişi var.."

hadi hepsi photoshopla yapılmış, anladık. ancak şunlar direk kolpa. ben bile photoshopta bu kadar kolpa bişi yapamam:

[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?

Sosyal ağlarda paylaş

Bilinmeyenler diye bi dergi vardı arkadaşın dediği gibi, böyle salak salak konular vardı, okur tırsardım küçükken =)

İnsanlar böyle şeylere inanıyor ya =) Visual Arts cı olmak varmış heh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

bu resmin oyanandığı her halinden belli mesela :) bunların çoğu oynanmış :)
[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

karpuz, 09 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
Bunlara inanan falan da var ya... Hey yarabbi...

Bunların gercek olup olmadıgı su an ispatlanamamıstır ancak senin Rabb'ının gercekliğide oyle o zaman nasıl tereddut etmeden bunların gercekliğini yalanlıyorsun yada tanrı ya neden inanıyorsun.Sorunca herkes müslüman ama kime bundan baska ispatlanamamıs birseyler sorsan yok bab feyk bunlar diyor.Maddenin atomlardan olustuğu fikri ortaya ilk atıldığında bazı bilim cevreleri sacmalama bunlar meta fizik yada direk olarak bunu dusunen delidir gibisinden yorumlar yapmıslardır.Sizin yorumlarınız da aynen bu adamlarınki gibi... Birseyin ispatlanamamıs olması gercek olmadığını göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AzureSlayer, 10 Aralık 2004 11:37 tarihinde demiş ki:

Bunların gercek olup olmadıgı su an ispatlanamamıstır ancak senin Rabb'ının gercekliğide oyle o zaman nasıl tereddut etmeden bunların gercekliğini yalanlıyorsun yada tanrı ya neden inanıyorsun.Sorunca herkes müslüman ama kime bundan baska ispatlanamamıs birseyler sorsan yok bab feyk bunlar diyor.Maddenin atomlardan olustuğu fikri ortaya ilk atıldığında bazı bilim cevreleri sacmalama bunlar meta fizik yada direk olarak bunu dusunen delidir gibisinden yorumlar yapmıslardır.Sizin yorumlarınız da aynen bu adamlarınki gibi... Birseyin ispatlanamamıs olması gercek olmadığını göstermez.

Minareler süngü, müminler asker...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AzureSlayer, 10 Aralık 2004 11:37 tarihinde demiş ki:

ne diyon sen dayı ya[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...