Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra - Turk Restorani

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dublin'de bulamiyorum hic bir sey. Londra'da adam gibi Turk yemegi yiyebilecegim bir veya bir kac yer soyleyebilir misiniz?

ama yani hakkaten yemek diyorum. yogurtlu patlican kabak havuc kizartma, karniyarik, imam bayildi gibilerisinden. hep patlican gittim dikkat ederseniz.

Bruksel'de manyak bir yere denk geldim gecen ay misal Hunkar Sofrasi diye.

bir batinda bir tas mercimek, iki lahmacun, bir sarma beyti, ortaya yogurtlu patlican ve ustune kunefe yedim ayiptir soylemesi. gunluk hayatinda 76 kilo bir insanim.

acim ac.

tercihim Islington civarlaridir. ta.
Mesaj tarihi:
Gallipoli baya sacma bi yer ya.

Yine o taraflarda Antepliler'in subesi var. Oraya gidebilirsin. Onun disinda yer onemsiz atlar otobuse metroya gideyim dersen Gokyuzu Restaurant ya da Hala Restaurant diye arat. Aradigini bulucan.

Yok uzak gelir dersen Hackey tarafina git. Dalston Kingland Overgound'da in, istasyondan cikinca basla sola dogru yurumeye, hosuna giden yere otur. Rahat bi 20 dk gidebilirsin o yone dogru ama en bol secenek bu kuzey tarafinda, Turnpike Lane'e yakin yerlerde.

Hatta o tarafa gidersen otur bi de tatli ye Antepliler'in tatli subesinde. Istanbul'da bile zor bu kadar iyisi.
Mesaj tarihi:
oo super di cok sagol.

yemek Hackey de de olsa gidip yiyeceksin.

haftasonlari londra'da oluyorum ben. cumartesi veya pazar yazarim tecrubemi. sagol tekrar.
Mesaj tarihi:
Sofra var güzel, Oxford Street'in hemen arkasında (Selfridge'ın arkasında kalıyor, kolayca bulabilirsin). Fiyatları nispeten yüksek de olsa kalitesi her zaman iyidir...

Bir de Baker Street'te Ishtar diye bir yere gitmiştim o da iyiydi diye hatırlıyorum...

Great Portland Street civarında da oluyordu sanırım Türk restoranları oraya da bakabilirsin..
Mesaj tarihi:
aquila said:

dubline turk restorani acak.

aklimdan gecmedi degil. IT sektorunde bize gelecek yok.

sikinti su ki, gecen askerlik islemleri icin gittigim buyukelcilikten aldigim bilgiye gore, Irlanda'da total turk populasyonu 1400 civarindaymis.

total populasyonu 4.2 milyon, Dublin populasyonu 1 milyon civari dusununce bile az bir oran.

sehir merkezinde islek bir cadde denebilecek bir yerde turkiyeden sucuk, ayran mayran satan bi dukkan/adam var ama o da isler iyi gitmedigi icin dukkani brezilya/ispanya/turkiye urunleri gibi garip bir komboya cevirmis durumda.

Dublin'in turistik ikonu Temple Bar civarlarinda Turk's Head diye bu pub var ama bizle alakasi yok tabi duz pub. yolun karsisinda da Isik Evi var askhjah Turkish - Irish Friendship Foundation mi ne.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Sofra var güzel, Oxford Street'in hemen arkasında (Selfridge'ın arkasında kalıyor, kolayca bulabilirsin). Fiyatları nispeten yüksek de olsa kalitesi her zaman iyidir...

Bir de Baker Street'te Ishtar diye bir yere gitmiştim o da iyiydi diye hatırlıyorum...

Great Portland Street civarında da oluyordu sanırım Türk restoranları oraya da bakabilirsin..

noted. cok sagol terazine tiklarim begenirsem
Mesaj tarihi:
Oski said:

aquila said:

dubline turk restorani acak.

aklimdan gecmedi degil. IT sektorunde bize gelecek yok.

sikinti su ki, gecen askerlik islemleri icin gittigim buyukelcilikten aldigim bilgiye gore, Irlanda'da total turk populasyonu 1400 civarindaymis.

total populasyonu 4.2 milyon, Dublin populasyonu 1 milyon civari dusununce bile az bir oran.

sehir merkezinde islek bir cadde denebilecek bir yerde turkiyeden sucuk, ayran mayran satan bi dukkan/adam var ama o da isler iyi gitmedigi icin dukkani brezilya/ispanya/turkiye urunleri gibi garip bir komboya cevirmis durumda.

Dublin'in turistik ikonu Temple Bar civarlarinda Turk's Head diye bu pub var ama bizle alakasi yok tabi duz pub. yolun karsisinda da Isik Evi var askhjah Turkish - Irish Friendship Foundation mi ne.

ahaha
Mesaj tarihi:
anteplilere gittim bu haftasonu islington upper street'teki. parmaklarimi yidim. patlicana doydum. cok sagolun.

sirayla deniycem digerlerini de ehe mehe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok iyi lan o hesap

said:
GTA V will inspire people to walk in to our restaurant, pick a fight & steal our kebabs. Unlike the game, when we kill you, it's permanent.

Why does it always rain on you? Is it because you lied when you were 17? No. It's because you're a douchebag. Have a kebab, redeem yourself.

KEBAB PROCESS: 1) We visit the fields 2) Pick the strongest lamb, bullying other lamb 3) Butcher it in front of lamb victims 4) Serve to you

• Yeni Oluştur...