BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Tori said: 4chane leş denilen yerdeki en çok prim verilen üyeler > parayla millete kedi b*ku yedirtmeye çalışan adam > hergün daha da aydınlanan çapkın yakışıklı animeci > starcraft topiclerini lurkleyen ulusalcı amca ... http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ysefT5Zx1rwcc6bo1_400.gif Ninjayı unutmuşsun ya. Onu da dahil edicine 4chani sollarız hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1186002_10151728319982108_848390217_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Adamin ultra elegan olusunu napicaz abi. Yillardir eziliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hijyen ve gizliliğe önem veren elit bir bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Emma Watson'un beğenilme sebebi fiziksel özellikleri değil, oynadığı rol esasen. Millet Hermione aşkını Watson'a yansıtıyor işte. 87+ kuşağının gözünde o yüzden arttı popüleritesi. Tori said: 4chane leş denilen yerdeki en çok prim verilen üyeler > parayla millete kedi b*ku yedirtmeye çalışan adam > hergün daha da aydınlanan çapkın yakışıklı animeci > starcraft topiclerini lurkleyen ulusalcı amca ... http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7ysefT5Zx1rwcc6bo1_400.gif Üzgünüm ama gayet leş bir yer 4chan. Tüm saydığın üyelere veya olaylara rağmen ne burayla ne ekşi sözlükle falan kıyaslanmaz bile. Düzgün, kaliteli ortam istiyorsan Reddit var mesela. Ama ona da düzgün güzel bir reader applikasyon falan lazım. Tek başına çıplak sitesi çok itici çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 emma watson çok güzel lan bence. harry potterın hiç bir filmini izlemedim ve kitabını okukmadım çünkü ergen değilm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cons'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Tahta sandıkta olsa çeyizlik konulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ben bir ara 7 filmi bir gune sigdirmak istiyorum. Ama seksli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Cons said: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1186002_10151728319982108_848390217_n.jpg Şu Atatürk'lü kepslere millet inanılmaz tepki gösteriyor ama ben gülüyorum ya. Hem de bayaa Atatürkçü sayılırım yani, gayet savunuyorum adamı her türlü. Komikse gülünür hacı, putlaştırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 caps tam oturmuş da niye öyle bi pozu var anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kübik memeden kıllanan Atv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/264470_632530733444930_410337089_n.jpg sağdaki jeff bridges mış ashashash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 chrome said: Ben bir ara 7 filmi bir gune sigdirmak istiyorum. Ama seksli olacak. cantug şifreleri dağıttı öğlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Yanlis anladin kanka harry potter in 7 filmini diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BSlynZRCAAAc9vF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bilgisayarlı web tasarım görmüştüm, oluyo 7-8 yıl. o zamanlarda böyle cebimizde fotoğrafmakinasıyla dolaşmıyouk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 chrome said: Ben bir ara 7 filmi bir gune sigdirmak istiyorum. Ama seksli olacak. Biz yaptik da 2 gune sigdi sevismeden dolayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ahahahahhahahahaha eyvallah abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Esh said: chrome said: Ben bir ara 7 filmi bir gune sigdirmak istiyorum. Ama seksli olacak. Biz yaptik da 2 gune sigdi sevismeden dolayi ev arkadasinla sevismeseydin keske... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi... Ev arkadasim kiz de lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 esh ile senko çıkıyor bayadır. çok yeni de değilsin. hiç mi görmedin resimlerini, konularını filan. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kız var kız var. :) [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 senko said: Esh said: chrome said: Ben bir ara 7 filmi bir gune sigdirmak istiyorum. Ama seksli olacak. Biz yaptik da 2 gune sigdi sevismeden dolayi ev arkadasinla sevismeseydin keske... Kisin bodrumda otelde yapacak bisi yoktu, sevistik boyuna yapcak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Senko paticeyle evli degil mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar