Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Mtg:O oynayan var mı?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Beyler ben Steam'den Magic 2012/2013/2014 oynuyorum ama bir yerden sonra sabit desteler falan kesmiyor artık. Magic'in doğasına da aykırı.

MGTO'ya geçmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla yazılım falan fecaat. Sanırım rating sistemi de yok.

Nasıldır, alınır mı? 20 lira verip pişman olmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada:

Leagues, You Say?

Indeed, leagues are well on their way. Our dev team is hard at work updating the basic Magic Online infrastructure to support leagues, and we have some very cool things planned. While we're not quite ready to share the full details yet, we hope that you'll be playing in Core Set and Theros Block leagues all summer long next year.

Super. Hayalimdeki sey. Pauper League olursa bir de...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mtgo alsam mı diyorum ama constructed sevmiyorum sadece drafta girmek istiyorum ordanda değerli kartlar çıkarsa ticketa çevirmek kolay mı? onlarla gene drafta girmek isterim çünkü kartlarla ilgilenmiyorum. baktım birazda karışık geldi tam anlayamadım bu bot muhabbetini bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bot isi kolay ya. Zorlanmazsin hic. Tabii ben bot acmak istiyorum demezsen. O ayri dunya, hic bilmiyorum.

Onun disinda kendin dukkan acip manuel trade yapabilirsin kolayca. Ozellikle beta clientte cok basit bu isler.

Ha bi de event ticketlar zaten 1 dolar falan oyle trade kasmana bile gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...