Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Inflame kattin mi? O bence pauper burn'de sart. Swirling Sandstorm bir de belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Burn'de genelde elde o kadar kart tutulmuyor. O yüzden Swirling gereksiz bayağı. Inflame de bayağı sağlam sideboard'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Az önce yine locus deck'iyle ( UR cloudpost control mü ne deckin adı) oynadım da, 4 maç yaptık adamla hiç birini kaybetmedim. İlk kez maç kazandım o decke karşı ama işte adam glimmerpostları falan ilk turn'de iniyordu. En son dayanamadım yazdım chatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 GERGE said: Boyle oyuncular sikici ama: http://f.cl.ly/items/0Q2b0I3L3L2d242N3n12/Screen%20Shot%202013-09-03%20at%2014.28.23.png Puan sistemi filan olmadigi icin hep. magic online ı lütfen parallels ile çalıştığını söyleme bana zamanında çok uğraştım ama wine mine çalışmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Parallels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Beyler ben Steam'den Magic 2012/2013/2014 oynuyorum ama bir yerden sonra sabit desteler falan kesmiyor artık. Magic'in doğasına da aykırı. MGTO'ya geçmeyi düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla yazılım falan fecaat. Sanırım rating sistemi de yok. Nasıldır, alınır mı? 20 lira verip pişman olmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Deger. Rating yok ama, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aldım oyunu ama şu an indirtmiyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Rating yok ama işte turnuvalara falan katılırım dersen casual'ın dışına çıkabilirsin. Ben vakit bulsam turnuvadan turnuvaya koşmak istiyorum da çok yoğunum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Şimdi oyunu aldım 9.99'a. Starter kit olarak geçiyor, clienta girmiş bulunmaktayım ama hiçbir şey gözükmüyor hesabımda. Bir şeyler vermesi gerekiyordu sanırım ticket falan. Heh tamam açmam gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Beta'ya gectim sonunda ben de. Alisamadim daha ama bakacagiz. Parallels ile guzel calisti en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bende online olanına yeni başladım starter packten aldım şimdi ekledim seni gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Beni ekledigiyseniz oyun icinde bir mesaj atip kim oldugunuzu soyleyin. Oyun eklendin diye haber vermiyor. Buradan filan soyleyin ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu pauperlar genelde 2-3 dolar oluyo denmişte benim nette baktıklarım ortalama 30-40 dolar yahu nasıl ucuza deck bulcam ben oynamalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Benim genelde 2-3 dolarlik Pauper desteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 En çok eğlendiğin decklerin adları var mı? biraz arama özürlüyüm sanırım ayrıca dimir dışında güzel mavi siyah bir tema yok mu mesela mavi kırmızı izzet teması güzel fakat mavi siyah var aklımda hep ayrıca Melek, Izzet Paragon nedir öyle ya hemde ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amenquiver Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Pauper dediğiniz nedir? Araştırdığım kadarıyla genelde kart oyunlarında olan bir sistem. Uçuk kaçık, tek başına oyun kazandıran kartlardan ziyade daha basit kartlardan oluşan desteler sanırım. Common olmak zorundaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Steam den magic the gathering planeswalker alınır mı ? Online olarak oynamanın başka yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Alinmaz. Sunu al: https://www.wizards.com/Magic/TCG/Article.aspx?x=magic/magiconline Hepimiz bunu oynuyoruz. Yani oyunun konusuna girip de online oynanir mi diye sormak da ayri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bu arada: Leagues, You Say? Indeed, leagues are well on their way. Our dev team is hard at work updating the basic Magic Online infrastructure to support leagues, and we have some very cool things planned. While we're not quite ready to share the full details yet, we hope that you'll be playing in Core Set and Theros Block leagues all summer long next year. Super. Hayalimdeki sey. Pauper League olursa bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Oynanır mı dan çok hangisini tavsiye edersiniz demek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Ben mtgo alsam mı diyorum ama constructed sevmiyorum sadece drafta girmek istiyorum ordanda değerli kartlar çıkarsa ticketa çevirmek kolay mı? onlarla gene drafta girmek isterim çünkü kartlarla ilgilenmiyorum. baktım birazda karışık geldi tam anlayamadım bu bot muhabbetini bilen biri aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bot isi kolay ya. Zorlanmazsin hic. Tabii ben bot acmak istiyorum demezsen. O ayri dunya, hic bilmiyorum. Onun disinda kendin dukkan acip manuel trade yapabilirsin kolayca. Ozellikle beta clientte cok basit bu isler. Ha bi de event ticketlar zaten 1 dolar falan oyle trade kasmana bile gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 trade işi kolay baya halledersin benim en hosuma giden kısmı kartların kaybolma ihtimali yok. zamanında topladıgım onca kart sagda solda kayboldu yaşasın dijital dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Çok güzelmiş ya, iphone, ipad application da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar