Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Nokia'yi satin almis

GERGE

Öne çıkan mesajlar

MS, hep yaptığı gibi Nokia markasınıda silip microsoft diye telefon çıkaracaktır büyük ihtimalle.

nokia için iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum, son bir kaç yıl içerisinde hayvan gibi zarar ettiklerini ve bok gibi telefonlar piyasaya sürdüklerini düşünürsek çok da kötü olmamış sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

bisey degismeyecek.
Google motorolayi aldi da ne oldu hala cok gerilerde benim icin motorola gerek dizayn gerek hardware gucu olarak.
Windowstada ayniydi bence htc yaptigi wplar nokianinkilerden cok daha iyiydi.

Bide asil nokianin arge kisminda feci guzel fikirler vardi onuda mi almis oluyorlar

nasıl ne oldu ??

x-official

motomaker hands on
Sosyal ağlarda paylaş

moto , htc ile birlikte en iyi android hardware ini uretiyor.
Nokia icin de bisey degismez, nasilsa wp disinda bi os hedeflemiyorlardi.

esas soru microsoft nokia mobile yonetiminde ne kadar degisiklik yapicak, dumb ve feature phone uretimine devam edicekler mi? Nasilsa bundan sonra wp nin smartphone arenasinda kisa bir surede soz sahibi olamayacagi cok net.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

SenariouS said:

bisey degismeyecek.
Google motorolayi aldi da ne oldu hala cok gerilerde benim icin motorola gerek dizayn gerek hardware gucu olarak.
Windowstada ayniydi bence htc yaptigi wplar nokianinkilerden cok daha iyiydi.

Bide asil nokianin arge kisminda feci guzel fikirler vardi onuda mi almis oluyorlar

nasıl ne oldu ??

x-official

motomaker hands on

ahaha ne yalan soyleyeyim bunu gormemistim. Gayet guzel olmus ama (keske 720p olmasaydi) nexus 4 cok daha iyi gibi (onunda $199 olani bitmis meh).

Benchmarklara baktimda s4 ve htc one gerisinde alet ve unlocked fiyati neredeyse onlar kadar. Nope
Sosyal ağlarda paylaş

nexus4 ten daha iyi moto x
evet ama bok gibi gereksiz pahalı, yılbaşında indirime gidicekler sanırım $100

bide avrupa versiyonu gelicek diyolar uzun zamandır
murrica fuckyeah olaylarından dolayı moto xı amerikada topluyorlar da arkasına made in usa yazmak satışlara pek etki yapmıyor sanırım indirim yapıcaklarına göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...