Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cipralex kullanımı ve alternatifleri

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Bilenler vardır antideprasan bir ilaç ve nişanlım yaklaşık 4-5 aydır kullanıyor. Psikolojisi biyandan düzelmekle beraber bir yandan kilo aldığı için yine bozuluyor. Biz birşey anlamadık yani bu işten...

Daha önce kullanmış ve bizi bilgilendirebilecek kimse var mıdır burda doktor falanda olur :)

Psikiyatr verdi bu ilacı tabi kafamıza göre kullanmıyoruz. Onada gidip soracağızda şimdi merakdan bir araştırıyoruz işte. Alternatifleri v.s
Sosyal ağlarda paylaş

abi tüm antidepresanların yan etkilerinde iştah artışı ya da iştahsızlık beraber bulunmuyor mu? Şöyle bir yazı buldum ilaçları kullanan biri kendine göre farklarını sıralamış. Mesela lustral benim iştahımı kesti resmen ama aşırı uyku, esneme ve geç boşalma problemi getirdi. Lustral alkolle bir etki yaratmadı bende ondan önce xanax kullanıyordum alkolle aldığımda gece yattım sabah farklı bir yerde kalktım ve nasıl hareket ettiğimi hatırlamıyorum.

http://www.obsesiftakinti.com/obsesif-takinti-ilac/antidepresanlarin-karsilastirmalari-farklari-etki-yanetkileri/.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...