Pluton Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Selamlar. Bilenler vardır antideprasan bir ilaç ve nişanlım yaklaşık 4-5 aydır kullanıyor. Psikolojisi biyandan düzelmekle beraber bir yandan kilo aldığı için yine bozuluyor. Biz birşey anlamadık yani bu işten... Daha önce kullanmış ve bizi bilgilendirebilecek kimse var mıdır burda doktor falanda olur :) Psikiyatr verdi bu ilacı tabi kafamıza göre kullanmıyoruz. Onada gidip soracağızda şimdi merakdan bir araştırıyoruz işte. Alternatifleri v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bir suru SSRI alternatifi var. denemeden hangisinin kilo aldirmiycagini bilmek zor. cipralex ben de istemeye istemeye kullandim. sonra iyiyim iste bir seyim yok diyip erken biraktim. daha sonra feci patladim. simdi agir ilaclar kullaniyorum bu sefer isteyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 antidepresan + spor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 +seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Alkolle alındığı zaman sıkıntı çıkartmayan antidepresan varsa ben de başlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 SSRI lar çıkarmıyo genelde. prozacla, lustralle veya cipralexle geberene kadar içsen de bir şey olmuyo. doktor tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 lustral kullaniyorum 3 haftadir, alkol almiyorum ne olur ne olmaz, ilac bende istahsizlik yapti bir de 3 kilo falan verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi tüm antidepresanların yan etkilerinde iştah artışı ya da iştahsızlık beraber bulunmuyor mu? Şöyle bir yazı buldum ilaçları kullanan biri kendine göre farklarını sıralamış. Mesela lustral benim iştahımı kesti resmen ama aşırı uyku, esneme ve geç boşalma problemi getirdi. Lustral alkolle bir etki yaratmadı bende ondan önce xanax kullanıyordum alkolle aldığımda gece yattım sabah farklı bir yerde kalktım ve nasıl hareket ettiğimi hatırlamıyorum. http://www.obsesiftakinti.com/obsesif-takinti-ilac/antidepresanlarin-karsilastirmalari-farklari-etki-yanetkileri/.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aynen öyle değişiyor. mesela lustral benim iştahımı kesmekle birlikte uyumama müsaade etmiyordu sdjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 xanax SSRI diil iste anlik rahatlama dolayisiyla bagimlilik yapan benzodiazepine. alkolle almayin sakin. ssri larda istah olayinin kisiden kisiye degistigine kanit benim exgf lustralle kilo aliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 gerçi iştahımı kesmemiş de olabilir tam hatırlamıyorum. asıl kilo verme sebebim uyuyamıyorum diye verilen seroquel'di çünkü. 40 saat uyuyordum sdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Valla bende anlamadım. Hatun bikaç yerde okumuş cipralexden sonra çok kilo aldım dşyen başka hatunları. Yarın doktora gideceğiz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Her bünyeye aynı etkiyi yapmaz, kimisine kilo verdirir. Hatta kilo verdirme şikayeti daha fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 prezervatif markası gibi "cipralex" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Üniversite yıllarımda kullanmıştım. Baya da kilo aldırmıştır. Sürekli yatıyorsun falan tabi. Şimdilerde Paxil kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar