Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 e abi bilgisayar programlama dili gibi önce kullanacağım terimlerin tanımını verdim ya değer atadım daha ne istiyosun :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 16:27 tarihinde demiş ki: Abı ben oynayamıorum su oyunu walla sorun bende heralde sadece sende değil bende oynayamıyorum ya olcak işmi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: HerenIstiaron, 11 Aralık 2004 17:40 tarihinde demiş ki: Beyaz top hedef topa giderken öncelikle iki top sistem olarak kabul edilir. Bu durumda Kütle merkezi sürekli hedef topa doğru sabit bir hızla hareket edecektir ( Sürtünme ihmal edildiğinde ). İki top çarpıştığında 2 boyutta momentum korunacağından ve kütleler eşit olduğundan toplam hız sabit kalacaktır. Ayrıca bir sistemin momentumu = kütlemerkezinin hızı x toplam kütle olduğundan ve momentum ile kütle sabit olduğundan kütle merkezinin hızı sabit kalacaktır. Yani topa vururken dikkat edilecek nokta iki top çapıştıktan sonra kütle merkezinin ( orta noktalarının ) sabit hızla ilk doğrultuda hareket edeceğidir. Ama biraz sürtünme olduğundan hızlar beklendiği gibi sabit kalmayacak , momentum da tamamen korunmayacak. Ama bu mantıkla oynandığı zaman istenen top istenen yere atılabiliyo da oynadığınız arkadaşınız siz bunları hesaplarken küfür etmesse yaparsınız İyi da iş burada bitmiyor ki, topun neresine vurduğun ve beyazın diğer topu nereden çarparak attığı da önem kazanıyor. Dediğin sistemde toplar hacimsiz nokta olarak belirtilmiş ama öyle değiller. Bir de topu deliğe sokmakla bitmiyor ki iş, sonradan beyaz nerde duracak nasıl pozisyon alacak o da önemli :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Aralık 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 iyi işte kütle merkezi sabit bi yolda hareket edecek şekilde hesaplamak için momentumun korunumunu kullanıyosun zaten. Ama dediğin gibi bu sistem diğer topları hesaba katmıyor ve beyaz topun nerde duracağını hesap edebilmesi zor.[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: CEDAY, 11 Aralık 2004 16:15 tarihinde demiş ki: benim 6 yıl önce tek ıstaka rekorum 89 idi :) 3 topmu 4 topmu 3se ohaa 4se yuh sana be..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 3 top tabiki.. 4 top da rekorumu pek hatırlamıom, cok az oynardık bi de epey yüksek olurdu :) [Bu mesaj CEDAY tarafından 11 Aralık 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 amerikan seri mi açık seri mi oynuyorsun ceday?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yahu ben 3 top hıc oynayamıom bala fln sayı alıom arasıra onemlı olan ne 3 topta hakımıyet mı yoksa şans ışı mı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Sufi, 11 Aralık 2004 18:39 tarihinde demiş ki: amerikan seri mi açık seri mi oynuyorsun ceday? amerikan seri sayılırdı benim oyun tarzım, ama gel gör ki suan elimin ayarı hic kalmamıs. ortalama 4-5 ayda 2-3 saat bilardo oynuyorum son 6 yıldır.. üniversiteye gecen yıl bi bilardo masası geldi, ona da masa demeye bin şahit ister, eheh gerçi bir ay falan günde 3-4 saat oynasam belki eskisi kadar olmasa da baya iyi bir hale gelebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Ruby_DraGon, 11 Aralık 2004 19:07 tarihinde demiş ki: Yahu ben 3 top hıc oynayamıom bala fln sayı alıom arasıra onemlı olan ne 3 topta hakımıyet mı yoksa şans ışı mı aslen bilardoda şans die bişi yok. şans ı anca "tuşlamama" die yorumlama olabilir ancak cogu tuşu zaten oyuncular hesaplayabiliyor. 3 top oynamak icin eline ve ıstakana cok iyi hakim olman gerekiyor. şans ile de uzaktan yakından alakası yok diebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben futbola dewam edıyım benı açmaz bu bılardo :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mini etekle oynayan bayanlara bayılırım :) *eheheğ*[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Onların bıde resımlerı wardır bılardo salonlarında[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tüm paticikle istedikleri herşeye karşı kapışırım, ıstakayı elime 9 yaşında aldım, kralına gider :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Aferim.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 amerikan severim,kaç ay oldu oynamayalı bea özledim bilardoyu[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 pati bilardo turnuvası düzenliyelim. amerikan ama. 3 topu beceremiyorum da demek istemiyorum ama sevmiyorum dielim :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 tamam amerikan ve 4 top :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar