Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilardo

bypeker

Öne çıkan mesajlar

tek ıstakada 4 sayım var amerikan blardoda ama 30 saniyede fln oldu o sayılar

ben bu tekniğe AK-47 tekniği diyorum

azmodai bilir[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü?
-Bakmıyorum ki göreyim...

Kapattık dükkanı

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 31 Temmuz 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum kaç kişi inanır ama çok garip bi olay geldi başıma. birinde yanlışlıkla topun altına vurmuştum(pek iyi oynayamam :) ). top bi 3-4 kez sekti masada. Sıra arkadaşa geçti tabi. Arkadaş tam vuracak topun uzerinde iki siyah nokta gordum. "dur bi vurma" dedim. Bi baktık topun uzerindeki o iki siyah nokta iki adet ezilmiş karasinek leşi! :) Hadi bi tane olsa neyse dersin. İki tane olunca inanamadık tabi. Ben buna tesaduf deil mucize derim şahsen:)[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
"Çıt" die bi tabir var bilardoda...

benimde ıstaka çıtlamıştı 4 topta 40 sayı almıştım..sonra gerisi geldi maçı aldım :D...iiydi be eskiden[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Beyaz top hedef topa giderken öncelikle iki top sistem olarak kabul edilir. Bu durumda Kütle merkezi sürekli hedef topa doğru sabit bir hızla hareket edecektir ( Sürtünme ihmal edildiğinde ).
İki top çarpıştığında 2 boyutta momentum korunacağından ve kütleler eşit olduğundan toplam hız sabit kalacaktır. Ayrıca bir sistemin momentumu = kütlemerkezinin hızı x toplam kütle olduğundan ve momentum ile kütle sabit olduğundan kütle merkezinin hızı sabit kalacaktır.
Yani topa vururken dikkat edilecek nokta iki top çapıştıktan sonra kütle merkezinin ( orta noktalarının ) sabit hızla ilk doğrultuda hareket edeceğidir. Ama biraz sürtünme olduğundan hızlar beklendiği gibi sabit kalmayacak , momentum da tamamen korunmayacak. Ama bu mantıkla oynandığı zaman istenen top istenen yere atılabiliyo da oynadığınız arkadaşınız siz bunları hesaplarken küfür etmesse yaparsınız[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

heren üni sana yaramamış :) ne dediğini anlamak zor oluyor artık :) ben hiç hdd cpu falan diyomuyum :) türkçe anlatacan :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...