Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yok şeyden... Kendi, uzaktaki bilgisayarımı kullanmaya okey de şimdi bilgisayara bişey mişey olsa "naptın, sen buna program mı kurdun" deyip devletin malına zarar veren adam muamelesi yapmalarını istemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hala bi arsızlıklar, yüce devletumuzun memuruna tanıdığı imkanlara sırt çevirip arka yoldan dolanmaya çalışmalar. Yarın öbürgün hakkında bi soruşturma açılsa, işinden olmayı geçtim bir daha devlet memuru olma hakkın da elinden alınsa ne kadar kötü olur bir düşünsene. Kendini düşünmüyorsan da doğmamış bebelerini düşün. Yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 devlet pis işler çeviriyor axedice. bize de bir snowden lazım. bilişim şehitleri unutulmayacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 axedice said: Hala bi arsızlıklar, yüce devletumuzun memuruna tanıdığı imkanlara sırt çevirip arka yoldan dolanmaya çalışmalar. Yarın öbürgün hakkında bi soruşturma açılsa, işinden olmayı geçtim bir daha devlet memuru olma hakkın da elinden alınsa ne kadar kötü olur bir düşünsene. Kendini düşünmüyorsan da doğmamış bebelerini düşün. Yazık günah. Hm... Barmenlik yaparım sanırım yeniden. Hem hayatım daha keyifli hale gelir. Ne arıyorum lan ben bu soğuk bakışlı binada. Rofl. not: çocuklarıma da kokteyl yabmayı öğretir veririm ellerine bi shaker. sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Zaten işinden mutlu değilsen geri dön barmenliğe, hayatın seni yönlendirmesini bekleme. Niye devam ediyorsun adliyede? Bide işin ne tabi o da önemli. Katip/sekreter falan mısın? Yoksa çaycı maycı falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 axedice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 @axedice pmden attım. konuyla bilaalaka olduğu için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bu arada hangi adliyede çalışıyordun? Yada boş ver söyleme hangi adliye olduğunu.. Burası pati belli olmaz. Sizin adliyede çalışan hakim/savcı bir patiye denk gelirsin, ikinci arda bey olayı yaşanır durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 teamviewer kur evdeki PC'ye. Web sitesinden bağlanabiliyosun teamviewer'a program olmadan. Ordan da işlerini gör, ya da VPN sunucuna bağlan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hangi adliyedesin harbiden öm atsana bana da. avukatım bir şey olmaz. işim düşer hatta belki belli de olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yav patiye kalsa adımı adresimi direk çat diye çıkarır verir devlete zaten. Ama disiplin bürosundayım gris, işin pek düşmez avukat olarak :) Şikayet etmezsen birilerini tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Griswold said: hangi adliyedesin harbiden öm atsana bana da. avukatım bir şey olmaz. işim düşer hatta belki belli de olmaz :P aa sana neden vermemişim avukat VPN i... olmadı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Lan cantuğ her vpn başlığında portfolyo çiziyosun. Nası bi kayserili çıktın arkadaş sadfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 AHUAUHA :) yok ya gezi olayları yüzünden avukatlara filan indirimli kurumsal paket veriyorum rahat ediyor kafaları filan ondan yani :) pahuha yine çizdim galiba bişiler... hah birde trakyalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 tablet aldım hiç uğraşamam valla bunların gıcık internet bağlantılarıyla. zaten bi site url si yazıyosun beş dakika sonra geliyor. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 cantug said: Griswold said: hangi adliyedesin harbiden öm atsana bana da. avukatım bir şey olmaz. işim düşer hatta belki belli de olmaz :P aa sana neden vermemişim avukat VPN i... olmadı bak internetle o derece işi yok büronun ya. bende vpn var panpa mersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bir ara ultrasurf filan vardı giriliyordu onunla her yere. hala çalışıyor mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 TorBrowser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 adamlar whitelist kullanıo IP ile hiç biyere girilmez... Tabi ki :) ancak cVPN gibi org.tr edu.tr uzantılı SSTP VPN e sahipseniz girebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar