Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adliye'den VPN'ye ulaşılabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok şeyden... Kendi, uzaktaki bilgisayarımı kullanmaya okey de şimdi bilgisayara bişey mişey olsa "naptın, sen buna program mı kurdun" deyip devletin malına zarar veren adam muamelesi yapmalarını istemem :D
Mesaj tarihi:
Hala bi arsızlıklar, yüce devletumuzun memuruna tanıdığı imkanlara sırt çevirip arka yoldan dolanmaya çalışmalar.

Yarın öbürgün hakkında bi soruşturma açılsa, işinden olmayı geçtim bir daha devlet memuru olma hakkın da elinden alınsa ne kadar kötü olur bir düşünsene. Kendini düşünmüyorsan da doğmamış bebelerini düşün. Yazık günah.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Hala bi arsızlıklar, yüce devletumuzun memuruna tanıdığı imkanlara sırt çevirip arka yoldan dolanmaya çalışmalar.

Yarın öbürgün hakkında bi soruşturma açılsa, işinden olmayı geçtim bir daha devlet memuru olma hakkın da elinden alınsa ne kadar kötü olur bir düşünsene. Kendini düşünmüyorsan da doğmamış bebelerini düşün. Yazık günah.

Hm... Barmenlik yaparım sanırım yeniden.

Hem hayatım daha keyifli hale gelir. Ne arıyorum lan ben bu soğuk bakışlı binada. Rofl.

not: çocuklarıma da kokteyl yabmayı öğretir veririm ellerine bi shaker. sıkıntı yok.
Mesaj tarihi:
Zaten işinden mutlu değilsen geri dön barmenliğe, hayatın seni yönlendirmesini bekleme. Niye devam ediyorsun adliyede?

Bide işin ne tabi o da önemli. Katip/sekreter falan mısın? Yoksa çaycı maycı falan mı?
Mesaj tarihi:
Bu arada hangi adliyede çalışıyordun?

Yada boş ver söyleme hangi adliye olduğunu.. Burası pati belli olmaz. Sizin adliyede çalışan hakim/savcı bir patiye denk gelirsin, ikinci arda bey olayı yaşanır durduk yere.
Mesaj tarihi:
Yav patiye kalsa adımı adresimi direk çat diye çıkarır verir devlete zaten.

Ama disiplin bürosundayım gris, işin pek düşmez avukat olarak :) Şikayet etmezsen birilerini tabi.
Mesaj tarihi:
Griswold said:

hangi adliyedesin harbiden öm atsana bana da.
avukatım bir şey olmaz. işim düşer hatta belki belli de olmaz :P

aa sana neden vermemişim avukat VPN i... olmadı bak
Mesaj tarihi:
AHUAUHA :) yok ya gezi olayları yüzünden avukatlara filan indirimli kurumsal paket veriyorum rahat ediyor kafaları filan ondan yani :) pahuha yine çizdim galiba bişiler... hah birde trakyalıyım...
Mesaj tarihi:
tablet aldım hiç uğraşamam valla bunların gıcık internet bağlantılarıyla. zaten bi site url si yazıyosun beş dakika sonra geliyor. meh.
Mesaj tarihi:
cantug said:

Griswold said:

hangi adliyedesin harbiden öm atsana bana da.
avukatım bir şey olmaz. işim düşer hatta belki belli de olmaz :P

aa sana neden vermemişim avukat VPN i... olmadı bak

internetle o derece işi yok büronun ya. bende vpn var panpa mersi.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...