KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Son 24 saattir çok sevdiğim 2 dostumla beraberim.Bir 24 saat daha beraberiz.İş stresini birkaç gün olsun geride bıraktık.Mangal,rakı,bira,temiz hava,muhteşem boğaz manzarası,hatıralar,gündem,geleceğe dair düşüncelerimiz,birbirimize önerilerimiz,eleştirilerimiz.Yaş ortalamamız 41.Daha kaç sene yaşayacağız?Diyeceğim o ki hayat dostlarla anlamlı,hayatın anlamı dostlar,dostluk.Gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bir de noyan'a soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 noyzura başlığı sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yaş ortalamasını düşürmek ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 seviye düşürmek ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ekmeğime çomak sokma pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Komodo said: noyzura başlığı sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bende noyzura başlığı sanmıştım ajhfasdf çeto abimizede yakışır dinlenmek onunda hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Noyzura sandık geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 dost dost diye nicesine sarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Gündemle, geleceği silktir ettin mi hayatın anlamını bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 42 dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 41 yaşında insan mı olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 41 yaşında gelecek düşünülmez anca ölünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Kuddusi paticiğe bıraksana sen rahatsız oluyorum bazen postlarından. Her postunda yaşlılığını ön plana çıkaran, gençler, delikanlılar tadındaki sıfatların, biri laf edince forumda olduğunu idrak edemeyip doğru konuşun akıllı olun babanız yaşındayım falan diye çıkışmaların. Çok irritesin olm. Absolut'tan biraz feyz al rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Vazgeçtim bırakma len seviyorum seni bir yandan da. Ama böyle şeyler yapma rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Cetintas abimiz disa vurumcu bir arkadas. Duygusal yogunluk anlarinda bunu bir komunite ile paylasmaktan haz aliyor. Paticikte de yer edinmis oldugu icin bunu burada yapiyor. Zararsiz iyi bir abi. Bence ellemeyin anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yaş 35'den sonrası tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Lan ne saçmalıyorsunuz sanki kimse 40lı yaşlara gelmicekmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Gelecege dair dusunceler falan dedigin ilk hanginiz ne kanserinden gidecek olayi dimi cok vakit yok cunku ben diyim aman diyimnkendinecokiyibakiyosunopuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 noyanın foruma verdiği enerjiyi kuddisi almış beyler biz hala boş boş takılalım burlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yarasın :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 o yaşa sizde geleceksiniz arkadaşlar bakalım kuddisi kadar ılımlı yaklaşa bilcekmişiniz yaşama, gerci pek benim tarzım diil ama anlıyorum yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Yasama degil de hiyara desen daha iyi. Adami sevmemek baska, her seyde saldirmak baska. Tayyib'in %50'si gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar