khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 http://s14.directupload.net/images/130206/jai8r47v.swf Güzelleştirilmiş görsel şeffaf olan KAP'tır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 KAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ahahasdf konu hakkaten KAP mış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 işte bizim millet yahu, gözünü sevdiğimin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Bizim insanımız "bilmiyorum" diyemiyor. Ayıp sanki, bilmiyorsan bilmiyorum de arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Bilmediği adresi bile tarif eden bi milletiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 oha cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mısır piramitleri kaçırılmış sorusu vardı http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1384/sokak-roportajlari-misir-piramitleri-kacirilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi her izlediğimde yıkılıyorum yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Hun devletine tatile giden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ya fake ya da çok ağır kafa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 "kap bizim türkiye bakış açısından işte parası olan, görsel transferleri düzgün olan, güzelleştirilmiş, görseli şeffaf olan bi kaptır. sonuçta para paradır. türkiye cumhiriyetinde 200 milyonlada şuraya gitsen geçer 2 milyonda verse geçer. ama noluyo işte kap diyince örnek veriyorum galatasaray kap aşığıdır mesela şınayder geldi drogbayı bunlar bir kap değil, bunlar paranın vermiş olduğu güzel bi meyveler ama fenerbahçeye bakarsan veya beşiktaşa bakarsanız pozisyonlar kap içinde daha farklı oluyor, bu sefer noluyor türkiye bunu kap olarak değerlendiriyor. aslında kap değil yani" çok iyi abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 iste bunlar hep kap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar