Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 3. Hafta | Besiktas JK - Gaziantepspor | 01.09.2013 21.45

oldun

Öne çıkan mesajlar

Hakikaten çok gaza gelmişsiniz. Tamam güzel bir hava yakaladık gidiyoruz ama çok basit goller kaçırıyor takım. Bu kadar pozisyon bulamadığımız maçlar büyük sorun olacak. Galatasaray 6+0+4 nedeniyle ligde çok sıkıntı çekecek, iç sahadaki maçları rahat geçer ama dış sahada çok puan kaybeder. Ama dün Fenerbahçe bizden çok daha iyi oynuyordu mesela, hem de daha oturmuş bir kadroları var. Bizim beklentileri abartmayıp özellikle kadrodaki yerli kalitesini devam ettirmemiz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Şampiyon ilan etmeyin ama şampiyonluk yarışında olacağı net. Onu söyleyebiliriz.

Ama bjk çabuk gaza geliyo lan düşmeyin şu hataya. q7 fln gelince de uçmuştu taraftar. Biraz panikatak bjk taraftarı sdf.

Sakinliğini korursa iş yapoar takım.

abi ben zaten 3. haftadan sampiyon ilan etmek sacma derken tv'de falan yok gs sampi. yok fener söyle ligi götürür gibi yorumlar var da. onlar için diyorum, arada burda da göruyorum.

zaten beşiktaşi 34 hafta bitmeden sampiyon ilan etmek sacmalık bir de 3. haftadan bunu yapcak degiliz sdsfs

bunu yapan gs'li fb'liler var yapmasınlar bu sene yarış baya çetin geçer son haftaya kadar eger plana sadık kalrsak bunu diyorum, sampiyon oluruz demiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa ve GS maçlarında puan kaybedeceğiz, aha demedi demeyin.

Takım iyi, mükemmel alan savunması yapıyoruz ama devamı gelmiyor. Erciyes maçı dışında son 15-20 dakikalarda hep baskı yiyoruz, önleyemiyoruz. Alan savunmasını iyi yapamamış olsak ciddi ciddi goller yeriz ki bu maçta Escude fark yarattı 2-3 pozisyonda da ciddi olarak ipin ucundan döndük.

Hücumda çok bencildik bu maçta, kafayı yedik resmen kaçanlara... Bu takıma net bitirici lazım cidden, düşünün takımın en iyi bitiricisi Almeida... O yüzden böyle oluyor, yaptığı her iyi şeye rağmen Almeida'nın bitiriciliği o yeteneklerinin tamamlamıyor.

Bu kadar çok atak verir ve hücumda yakaladığımız onlarca pozisyonu değerlendiremezsek Bursa, GS, FB gibi takımlar bizi çok rahat cezalandırır. Bugün mesela Drogba bazı pozisyonlara girse çok net 2-3 gol atar/attırırdı.

Tabii maçtan maça formasyon değişir, sol bek gelir Atiba yerine döner vs. bilinmez ama şimdiye kadar oynadığımız maçlar sadece hazırlıktı, TS maçı ismi yüzünden büyük yanılgı yarattı ama en saçma maçta oydu.

Bursa ve GS maçlarından birer puan bile çıkartsak bana kalırsa sınavı geçmiş sayılırız. Kadro yapıları vs. göz önüne alındğında önemli olan o takımlarla aradaki puan farkını korumak, kazanmak zaten bambaşka bir olay. Kazanırsan zaten şampi... dersin sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Ha birde beklendiği kadar seyirci yoktu ama harika bir kesim vardı. 34. dakika da penaltıya denk geldi, yine Taksim yapılamadı. Başladı bir grup ama çarşı'dan bile ıslıklayanlar oldu penaltıda vs. yapmayın sonra yaparız diye, yapılmadı tabii...

2 haftadır sanki ilahı güç denk getiriyor gibi, bir çok maçta ya sağlam yerden frikik ya da penaltı geliyor asdfsda olmuyor.

Birde penaltı pozisyonunda hep bir ağızdan "pozisyon dışarıda, allah belanı versin" diye bağırıldı hakeme, çok iyiydi asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Fakat 3 te 3 ?

Muhammedin diregi?

Noldu abi bu takima? Ilk yari kapali defansa nasil gol atilamazi calistik. Cok hucumcu var ama pozisyon uretmek hucumcuyla olmuyormus bunu gorduk. Ikinci yari yenilgiyi kabul edip basmaya bile kasmayan antep vardi, bizimkiler de topu dondurdu durdu.

Biraz bassalardi 4 olurdu -ki boyle bile oluyodu.

Helal team.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...