Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 mustafa peksimet tam ziyan ya bide milli takıma çağırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 helal mami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Llama said: loop said: Gökhan çok fazla barınamaz bu bencillikle... la adam 89da posisyon bulmuş 2 0 öndesin bi tane çekeyim dedi yahu Ya ben fantazi futbolda fernandes i yazmıştım, bi gol atsa iyi olacaktı, ondan sinirlendim gökhana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Töre+ozzy=profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 mami ne yazıyordu ah be. amma kaçırdık yahu. 4-5 olurdu bu maç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yuh akyım 5 senedir ilk defa 3 te 3 yapmışız 100.yıl ruhu geri geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yannız beşiktaşın cooldownı dolmuş lan 6 sene geçmiş son şampiyonluktan. bu sene dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 2 hafta sonra derbide bizi yenerlerse o zaman sıkıntı. tokatlarsak kendilerine gelemezler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Almeida min. 3 hafta sakat çıkar şimdi Maç sonunda da muhammed demir terkediyor sahayı sakatlandı dedi Lan bizim muhammed diye heyecan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://s1309.hizliresim.com/1f/1/s5m0z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 besiktas bu sene sampiyon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mami'nin şutu gol olsaydı be ah ulan ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 len rıdvan bizi övüyo lan barca gibi top çeviriyo falan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Training maclar bitti hatasız bir sekilde simdi bursa gs antalya macları geliyor gercek eksikler o zaman cıkacak bir 5 puan sart o uc mactan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Maç iyi güzeldi de bi santrafor almazsak cacık olmaz bizden bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 rıdvan bizi ne zaman övse kötü oluyo git rıdvan nazar boncuğu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 totemler akiyor durduramiyoruz sayin baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Llama said: len rıdvan bizi övüyo lan barca gibi top çeviriyo falan diyo hah işte şimdi iflah olmazsınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Abi çok fena böyle maç kazandıkça bi heyecan yapıyorum Gaza geliyorum seagle, popomu indir lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Abi sizin olayınız 5. haftaya kadar. Diyorum ben size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kıskanıyo kıskanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Abi deme öyle tırsıyorum Rıdvan Veliye o kadar top kazanılmaz ne biçim kondisyon noluyo lan fln dedi sddfafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 5. hafta da gs maçı olayı değil tam anlamıyla. Beşiktaş iyi bi ruhla gidiyo şu an da geçen sezon da bi ara böyleydi. Eksikler var, sistemin tam oturması hedesi hödösü, şanssızlıklar, hakkınız yenecek daha. Bjk bikaç maç yenildi mi çabuk moral bozuyor. O yüzden indirebilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 cicibeybe said: Abi deme öyle tırsıyorum Rıdvan Veliye o kadar top kazanılmaz ne biçim kondisyon noluyo lan fln dedi sddfafg Rıdvanın övdüğü at 2. güne çıkmadan çatlıyor abi. İflah olmazsınız diyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar