toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Esh said: 3g wireless i niye kapatiyosunuz ki? takas konusunda senin kadar hayretler icerisindeyim ama 3g wireless'ı kapatıp acma konusunda ben de sikayetciyim. sarj yiyo abi. wifi ve 3g kapalı iken daha uzun omurlu pil. yeni ios ile kısayolda 3g ac/kapa gelecek ama wifi var mı o ekranda emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SeaGle said: xaty said: SeaGle said: Bide ıvır zıvır kullanmayacağın özellikler denmiş de gayet kullanılıyor. Kullanmıyosanız zaten iphone5 ya da s4 değil 3310 alın hem sağlam olur. NFC özelliğini bile kullanmaya başladım ben burdan biri tavsiye etti de. NFC sticker aldım arabada telefon tutacağına, işyerinde masaya fln koydum içini kodlayıp. Nfc baya is goruyor gercekten, bi suru insan da ne ise yaradigini dusunemiyor bile. Infrared de cok is goruyor bu arada, klima-tv-multimedia-projektor arasi baya kullaniyorum oha hemen anlat nasil oluyo lan Ortaokulda bunu saatle yapiyoduk. Aramizda hala buyumeyenler olduguna sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 koyulmamış http://www.iphone-fail.com/wp-content/uploads/2012/10/comes_with_a_map.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 SeaGle said: xaty said: SeaGle said: Bide ıvır zıvır kullanmayacağın özellikler denmiş de gayet kullanılıyor. Kullanmıyosanız zaten iphone5 ya da s4 değil 3310 alın hem sağlam olur. NFC özelliğini bile kullanmaya başladım ben burdan biri tavsiye etti de. NFC sticker aldım arabada telefon tutacağına, işyerinde masaya fln koydum içini kodlayıp. Nfc baya is goruyor gercekten, bi suru insan da ne ise yaradigini dusunemiyor bile. Infrared de cok is goruyor bu arada, klima-tv-multimedia-projektor arasi baya kullaniyorum oha hemen anlat nasil oluyo lan Samsungun watchon var, onun disinda iremote veya smart remote var. Telefonda ir olmasi lazim s4'teki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Rotweiler said: 0ne said: düzenli olarak uygulamaları kapatır, ram'i temizlersen bişey olmuyor evet. deal with it bro. O dediğin en son android 1.6da geçerliydi lol Zaten yeni androidlerde process yapmayan uygulamaları kendisi kapatıyor. 1.8gb ram fazla fazla yetiyo da, 1.3-1.4 ram usage varken 900'e düsürmek gene iyi oluyo kanımca, psikolojik olarak rahatlatıyorum bünyeyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Zegna said: verdim iphone u, uzerine 100 tl verdim sıfır s4 aldım bugun. hayırlısı. ulan yarın sıfır s4 alıp yapacaktım takas seninle hafta başı olsun diye bekliyodum. geç kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Red said: bi wireless açmak için iki saat ayarlara mayarlara sokturan telefonun neyini beğeniyosunuz ios 7de geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 contact block fln giib şeyler geldi diye seviniyorlar olm wireless yine yapılabiliyordu sadece kısayolu yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar