xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 genel olarak google dan baktim bu probleme ve pekte bir cozum henuz yok gibi bir sey. rusya da yasiyorum adam inatla bana rusca-ukraynaca gibi dilleri onume koyuyor oyunu indirdik ingilizce dil paketi olmadan kullandirtiyor. iyi guzel anliyoz biliyoz okey ama ingilizce dili istiyorum ben. origin / simcity indirildi rusya'da yasiyorum. internette dil paketlerini .zip lemisler ama bilemedim acikcasi. var mi bir dusuncesi / fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 proxy kullan, rusça indirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 onu ben cozemiyom. yardimci olabilcen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Hata olmayabilir. Rusya civarı için özel fiyatlandırma yapan oyunlar sadece rus dilini destekleyecek şekilde çıkabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 origin'de rusyaya özel fiyat yok ki. ben de kazakistandayım ruble fiyatlar geliyor ekrana fakat. keyi girnce tonla dil seçimi var seç diyor, yani senin oradan rusça seçmen lazım ki oyun rusça olsun. ben hepsini ingilizce ve diğer diller olarak seçtim. genelde eklediğim oyunlarda rusça ve ingilizce beraber vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yok abi ben chelyabinsk'teyim belki de bolgeseldir diyecem ama sacmaliyorda olabilirim. hic bi sekilde karsima ingilizce vs cikmadi direk rusca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 kazakistan ülke yerine konmadığı için rusya'da ne prosedur varsa direkt buna da koymuşlar. birebir aynı origin'ler senle benim. key'i girince soruyor tonla dil var hangisi diye. orada ne seçtiysen o daha değişme şansın yok. simcity yok bende olsa söylerdim şunu seçtim diye de. diğer 5 6 oyun hepsinde dil seçtirtti, belki hızlıca geçmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Yok yok simcity icin genel bir cozum ariyor zaten millet forumlarda falan. Ve Firmadan hic aciklama olmuyor adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Cozum yokmus bu arada. Yukarda patinin soyledigi gibi oyunlar bolgesel dilleri oncelikle veriyor. Ama universal dil adamlarin umrunda degil ingilizce yani. Oyuna gore dil dagitimi farkli olabiliyormus. Twitter'da oyle deyyollar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ee ben ruski key aldım ingilizce oynuyorum oyunu patch gibi bisi ile onu denesene ? gerçi en son update 5 te denemiştim sanırım calısıodu su anda nedir bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Abi key ler kullaniliyormus. Onu da ogrendim. Hatta lang packler indirdim ama daha sonradan error veriyomus oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Origin'den ayni kredi kartiyla baska acc'den oyun satin alinir mi ? ya da tek bir acc ile iki ayri IP oyun oynayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Origin den bir bok alinmaz. Origin 1 , GFWL 2 , allahtan biri kapandi, darisi originin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dark_Soul said: Origin den bir bok alinmaz. Origin 1 , GFWL 2 , allahtan biri kapandi, darisi originin basina. Katiliyorum sana. Bu yasadigim zimbirtidan sonra anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 origin de password recovery maymunlugunu daha yasamadiniz, bir de onu yasarsaniz tam nefret edeceksiniz hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar