Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sponsorum :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sponsorum dediğime bakmayin sağlam bir makine ve 2.0mbps hat var ve şuan boşta ben server kuracaktım ama gerçekten bu işe ayıracak zamanım yok fakat bir server kurmayı çok isterdim ama web forum mailler serverla ilgilenmek yani zor iş zaman gerekiyo bendede zaman yok.
Madem ben kuramıyorum başkası kursun en azından bir işe yarasın het + makine öle boş boş durmasın die buna karar verdim ama serverinizi kurdurtmak için bir şartım var oda pvp serveri edit vs. gibi şeyler istemiyorum adam gibi ileriye dönük geleceği olan bir server kuramak kendinizi ispatlayip insanlara tanitip bu işi daha sonra profosyonel olarak sağlam bir serverda devam ettirmek isteyen arkadaşlar bana msn: [email protected] ulaşşınlar...
Mesaj tarihi:
Edit falan istemiyorsan her gün log kontrol et editleyeni direk banla hiç acıma...[signature][hline]icQ=135954330
Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki:
Estel sen uyku ne biLiyon mu?
Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki:
Evettt.Yataghh.
Mesaj tarihi:
valla 100 kişiden fazla playeri olan her serverda gm olmak isterim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
öeaaahhh
*baggioya az önce help popupların nasıl kapanıcağını öğretmiştir*
hayır canım ben kim uo kim:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Walla profesyonel olarka açacaksan ben katılabilirim. Yolladığım maile bakarsan [email protected] gelen maile yazdıklarımı görürsün. Yalnız önemli olan bandwith var mı? Eğer Player çok olursa ve net az gelirse artabilir mi? Şehir neresi?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmsin
Siz Hayatı Değiştirin

Ultima Online Hakkında Aradığınız Her şey için ==> UltimaTurkiye
Mesaj tarihi:
Staff Arayışının Buralarda yapılması bir bakıma doğru ama bir bakıma da zararlıdır. Düşünün buradan birini alıp staff kadrosuna dahil ettiniz adam çok şey biliyor çok şey bilmesi her şeyin nasıl yapılacagı hakkında bilgi sahip olması demektir. bu sizin zararınıza olabilir..!! Ama birde şu yönü var hiç bilmeyen ama güvendiğiniz birisine bu işi öğretmek haftalarınızı alabilir. zaman kaybedersiniz.

Sonuç olarak Bu bir Risk'dir.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sakin olun staff almak felan benim işim değil ben sadece imkanları olmayan birinin haylini gerçekleştirmek istiyorum yani ben server açmıyorum açmak isteyen varsa ona imakan veriyorum açsın ii bir ortam yaratsın...

hepinize eylenceli günler...
Mesaj tarihi:
O zaman seni kutlamaktan başka bir şey kalmıyor bizlere.

Ciddi ve dürüst bu işi yapacak insanların ülkemizde az olması kalite ve gelişimi engelleyen başlıca sebeplerdendir.

Tebrikler.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 05 Haziran 2004 02:23 tarihinde demiş ki:
öeaaahhh
*baggioya az önce help popupların nasıl kapanıcağını öğretmiştir*
hayır canım ben kim uo kim:)

puahha

Konuya gelince arkadaş sanirim hazir script ve hazir db istiyor size arkdaşla çalışmanızı tavsiye etmiyorum bknz rol - orta dünya bileşenleri[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Mesaj tarihi:
Dostum paticik.com da açılımış bir forum başlığına nasıl böyle bir eleştiri yapabiliyorsun anlamadım derdim hazir script olsa zaten hepsi burada mevcut.

Aklın hayalin mantiğin almadi diyilmi kim neden bölye bir iyilik yapsin diye :) almaz tabi çikarci zihniyetini bir kenara birakip olaya insanca yaklaşirsan yapmak istediğim şeyi anlayabilirsin. Ayrica birsürü insanla görüştüm yakinda birine bu firsati vereceğim umarim server açıldığında gelip görme firsati bulabilirsin.

Şuan önca scriptir var ve çoğu imkan bulamadığı için server açamiyor piyasadaki serverlardan çok daha kaliteli serverlar yapacak insanlar firsat beklemek zorunda kaliyor benimse elimde bir web serverin üvey evlat muamelesi yaptığı bir makine var ve boş boş duruyor bunula birine bu firsati verirken senin gibi insanlarin çikipta bu şekilde eleştiriler yapacağini hiç düşünmemiştim.

Dediğim gibi umarim çok iyi bir arkadaşa bu firsati verebilirimde sende gelir birgün görürsün serveri.

[Bu mesaj metallive tarafından 05 Haziran 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
plus, 05 Haziran 2004 17:07 tarihinde demiş ki:
bunların amacı belli usta scriptlere konmak...ör : andaç...

Nasıl tanımadığın insan hakkında böyle yorum yapabilirsin ki? Andac öyle çıktı diye herkes öyle mi çıkacak? Adam insanlık için birine yardım etmek için burda thread açmış olamaz mı Bay Bilgisayar Mühendisi?[signature][hline]
Karadon, 23 Ekim 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Mesaj tarihi:
lol andac oyunu öğrensin ilk basta[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Amaç eğer yardım etmekse sonuna kadar destek var ama amaç eğer birilerinin yıllarca uğraşıp yaptığı şeyleri, emeklerini elde etmek içinse cidden bu durum mide bulandırıcı.

Herkezi Aynı kefeye koymak da oldukca yanlış bir durum.

Yinede insanlara güvenmek en güzeli. ( Güveniniz boşa çıkmadıkca )
Mesaj tarihi:
Öyle garip eleştiriler aliyorumki yaptiğim işten nefret ettiriyorsunuz ama sağolsun bikaç arkadaş iyi birşeyler yazmış server'i birine verdim sayılır adam eksiklerini tamamliyor bitince burda atip tutanlarin yüzlerini görmek isterdim.

Bu zihniyetler fazla yol alamazsiniz arkadaşlar okadar insan geldiki server için sabahtan eberi onlara niyetimi anlatmak ve onlarin niyetini anlamak için zaman harciyorum o değerli zamanimi adam gibi bir server açılsın edit vs. olamasin diye uğraşıyorum bu başlığı okuyupta benimle görüşen arkadaşlar neden yorum yazmıyor anlamadım.

Server açılacak kısa bir süre sonra.
Ben servera hiç karışmıyacağım çünkü buna zamanım yok sadece arada bir loglari ve forumlari okuyacağım bana danışılmadan yapılan ters birşey görürsem serveri kapatıp 3 gün sahibi download etsin diye açık birakacağim ve onun yerine server açmak isteyen başka birini bulacağım.

Şimdi gelelim sicriptlere konma işine.
benim işim bu zaten sctrip yazmak asp php hele flashin scriptlerinin nekadar karışık olduğunu bilen bilir spharenin scriptinimi yazamıyacağım?

Hem bunada gerek yok paticik herşeyi dağıtıyo ne ararsanız var sırf paticik arşiviyle 1 server 0 dan 1 günde hazırlanır bence.

Bu hiçbirşey bilmeyip server kurmayi uzay aracı hazırlamak gibi gören arkadaşlar böle bilip bilmeden konuştukça uo dünyası zor ilerler bir okadarda zor gelişip yaygınlaşır.

Eleştirin arkadaşım elentirin ama ortada birşey yokken suçlamayın insanları yaptıklarından pişman ettirmeyin.

[Bu mesaj metallive tarafından 05 Haziran 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
metallive, 05 Haziran 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
Bu hiçbirşey bilmeyip server kurmayi uzay aracı hazırlamak gibi gören arkadaşlar böle bilip bilmeden konuştukça uo dünyası zor ilerler bir okadarda zor gelişip yaygınlaşır.
UO gerileme devrine girdi, yakinda yikilmaya gececek, hala neyin gelisip yayginlasmasi ya :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
said:
metallive, 05 Haziran 2004 11:29 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sakin olun staff almak felan benim işim değil ben sadece imkanları olmayan birinin haylini gerçekleştirmek istiyorum yani ben server açmıyorum açmak isteyen varsa ona imakan veriyorum açsın ii bir ortam yaratsın...

hepinize eylenceli günler...

harbiden niyetin kötü değilse git web sitesi host et, radyo kur ne bilim bişi yap. ama sphere değil...
Mesaj tarihi:
Serveri bir arkadaşa verdim fakat çok yavaş çalışıyor ve pek hırslı sayılmaz en azından bana öyle geğildi birde baya eksiği çıktı herşeyim tam hemen bitiririm dedi fakat sonradan birsürü eksikle karşılaştık.

Şimdi aynı makinede 1 server daha açmayı düşünüyorum 2. server çalışacak ve hangisi iyise o kalacak diğeri gidecek.

İstenilen özellikler:
1- Web sayfası ve forumları hazır olamlı
2- Scriptler hazir olmalı.
3- Clienti hazır olmalı.

Ayarlamalar:
1- Sphare klasörü C:sphare_2 de olacak.
2- Ultima Online D:program filesultima online 2d
3- Server portu 2593 ten daha farklı birşey olmalı

Kurallar:
Ben hiçbirşeyinize karışmam oyunda oynamam bile.
Oyunda herkezle ilgilenilmeli ve çoğunluğun istekleri doğrultusunda hareket edilmeli gerekirse forumlarda anket yapılmalı.
Kesinlikle edit yapılmamalı.
Özel durumlarda charlar editlenirse (hacklenip chari silinen playerlar) bundan haberdar olamlıyım ve onayım alınıp o şekilde editlenmeli.
Staff ların charları olmamalı farkedersem staff banlanır itiraz eden olursa oda banlanır serveri verdiğim kişi itiraz ederse server kapanır.
Oyun içinde konuşmalarınız hareketleriniz ve davranışlarınız beni ilgilendirmez o sizin sorununuz ama insanlar rahatsız olursa buna karışırım.
Sadece logları incelerim forumlara bakarım bir terslik varsa ve bu bana önceden bildirilmediyse serveri kapatırım.
3 gün boyunca ftp downloada açık kalır serverinizi alıp gidersiniz.
Sadece sphare klasörüne ftp den erişim verebilirim radmin gibi programlarala erişim veremem illede öyle olsun derseniz serveri kiralarsınız ödersiniz parasını o şekilde olur.
  • Yeni Oluştur...