scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi şunu anlaması gerekiyor fenerbahçelilerin. şikeyi yapan aziz ve tayfası, Ok aziz ve tayfası kim? "fenerbahçe" yönetim kurulu bu kurul fenerbahçeyi nerde / kimi temsil ediyor? fenerbahçeli olmayan herkesin karşısında fenerbahçeyi. sen bir fenerli olarak tanımayabilirsin, şu dersin bu dersin, kişilerin yaptığını tüzel kişilere, kurumlara yüklemeyin vs. ama o beni bağlamaz, karşı taraf (karşıdan kastım fenerbahçe ile bir bağı olmayan taraf olarak -kurum,kişi- ) benim gözümde fenerbahçe şike yapmıştır tanım olarak. madem öyle şikayetleriniz var bu adamları başınızdan atabilseydiniz? ne denirse densin fenerbahçeye bu lekeyi sürdüler mi, sürdüler. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Olayı çok abartıyorsunuz bence, Aziz Yıldırım ilk geldiği zamanlarda inanılmaz büyük katkılar yaptı Fenerbahçe'ye, o dönem için belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi 2-3 başkanından birisidir, belki de en iyisidir. Ama zamanla her koltuk sevdalısı politikacılarda olan olay Aziz Yıldırım'da da olmaya başladı yerini bırakmak istemedi, bunun için legal, illegal ne yapması gerekiyorsa yaptı, bu süreçte de 17v1, Fenerbahçe nefreti gibi şeyler ortaya çıktı zaten. Şimdi yaptığı şeyler patlamaya başlayınca yeni yeni uyanıyor millet. Her mevkide olduğu gibi burada da tek kişinin uzun süre kalması sakıncalı, Aziz en çokta bu yüzden gitmeli, durum bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 janis said: 3 Temmuz 2011 den bu yana futbol bölümünde , şike davası yüzünden tartıştığım , kırdığım , karşılıklı banlar yediğimiz bütün takım taraftarlarından ve özellikle Trabzonspor'lulardan ki onları adam yerine bile koymadık , hep dalga geçtik , Özür Diliyorum. Biz şikeci bir takımız. Bu lekeyi ben ve Fenerbahçe sevgisini aşıladığım oğlum dahil olmak üzere bütün Fenerbahçe'liler ömür boyunca taşıyacağız. Ne kadar dalga geçseniz , ne deseniz haklısınız. Bizde biliyorduk , görüyorduk bazı şeyleri ama yakıştıramıyorduk kendimize. Hani insan sevdiği kıza kötü şeyleri konduramaz. Aynen öyleydi bizim durumumuzda.Taki dünkü CAS kararına kadar. Allah belanı versin Aziz Yıldırım. O stadıda Ergani'deki ananın mezarına götür. Başkada yaptığın bir bok yok zaten 15 yılda. cas dediğiniz ingiliz uşağı amerikan emparyalisti, yahudi sevici bir mafya onlar şikeci dedi diye şikeci olmassnız takma kafaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Catze said: Olayı çok abartıyorsunuz bence, Aziz Yıldırım ilk geldiği zamanlarda inanılmaz büyük katkılar yaptı Fenerbahçe'ye, o dönem için belki de Fenerbahçe tarihinin en iyi 2-3 başkanından birisidir, belki de en iyisidir. Ama zamanla her koltuk sevdalısı politikacılarda olan olay Aziz Yıldırım'da da olmaya başladı yerini bırakmak istemedi, bunun için legal, illegal ne yapması gerekiyorsa yaptı, bu süreçte de 17v1, Fenerbahçe nefreti gibi şeyler ortaya çıktı zaten. Şimdi yaptığı şeyler patlamaya başlayınca yeni yeni uyanıyor millet. Her mevkide olduğu gibi burada da tek kişinin uzun süre kalması sakıncalı, Aziz en çokta bu yüzden gitmeli, durum bundan ibaret. ilk fake istifasında gitseydi daha iyi hatırlanacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben fenerli değilim de davanın fb aleyhinde usülsüz işlediğini bi ben mi düşünüyorum şike yapması veya yapmaması önemsiz dediğim şeyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Adamlar için yeni yasa çıkardılar abi kim kimin aleyhinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yayıncı kuruluş için çıkardılar o yasayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar