miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Of en iyi oyuncu odulunu getiren hatun ne yapti oyle. SutyensiZ bembeyazbelbise giymis, spikeri heyecan basti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 zor grup lan asfjklhasfkasf. hani süpriz yapıp 4. bile olabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Terim İtalyan sever. Ancelotti'den de alacağı bir hesabı var. Ama iyi bir kanat lazım işte:) Öbür tarafa da Amrabat. Mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ben hiç beğenmedim kurayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ribery aldı ödülü oh iyi bari vergi kaçakçısı moron velet alamadı Ronaldo da iyi etmiş gelmemekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ya kurayi sunan eleman fransizca ispanyolca ve ingilizceden simultane ceviri mi yapti, bana mi oyle geldi? odulu getiren abla da ablaymis hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 A, B, H grupları açık ara en güçlü gruplar, belki de en güçlü rakipler bize geldi. neyse uefa kovalarız en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Hatunu göremedim ben var mı fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Tevezden bi şevşenkoyu döndürmeyin performansı bekliyorum İtalya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Hiç değilse Uefadan devam edecek GS, bu da bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 CthuLhu said: Tevezden bi şevşenkoyu döndürmeyin performansı bekliyorum İtalya'da gokhan zaaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ahahhaa harbi Zan Servetin ekürisiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Grup zor hakikatten, 3. lük gibi duruyor çok net. Tecrübesiz adamlar tecrübe kazanır, o bir getiri. Bide stad gelirlerinden deli para gelir. Zaten diğer paralar var gelecek. Ordan uefaya gideriz bi şansızlık olmazsa orda yürürüz bi yerlere. Ordan da para gelecek. ŞL de ilerlemek pek mümkün değil gibi bu zor grupla ama uefa akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 cempostaci said: Hatunu göremedim ben var mı fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gruptan cikarsak basari, cikamicaksak 3.luk sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bunneh said: cempostaci said: Hatunu göremedim ben var mı fotosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yeter be 50. sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gruptan çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Saykoleo said: http://www.youtube.com/watch?v=Dq6fzDN-dFU ahahaha evde olsam ben koycaktım bunu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 unal aysal diyolar mi bunda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 SeaGle said: Grup zor hakikatten, 3. lük gibi duruyor çok net. Tecrübesiz adamlar tecrübe kazanır, o bir getiri. Bide stad gelirlerinden deli para gelir. Zaten diğer paralar var gelecek. Ordan uefaya gideriz bi şansızlık olmazsa orda yürürüz bi yerlere. Ordan da para gelecek. ŞL de ilerlemek pek mümkün değil gibi bu zor grupla ama uefa akar. staddan ne geliri la. 40 küsür k kombine satıldı 3 5 k biletten ne geliri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 stadda satis yok mu? yemek, icmek, ivir zivir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 var da çıkışta köfteci dolu ordan yiyen daha çok sdfs içerde dandik bi dürüm 20 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Kopenhagdan 6 puan çıkarırsa gs her türlü şansı var. ŞL maçlarında melo enrage açıyor hamit de oynuyor falan, bence shaktar falan gelseydi çok daha tehlikeliydi %100 rakibi gerektiği kadar büyük görmeyecekleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Hah ağzın bal yesin Tori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar