scorch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bir masa yaptırmak yada hali hazırda var ise almak istiyorum ancak ikea masko falan bir miktar bakındım edindiğim fikir şu üretilen her masa birbirinin klonu... aradığım tarzda bişey yok. o yüzden hani özel imalat bile olabilir bilen var mıdır bi yerler? aradığım masa için gerekli özellik şöyle, *kare/dikdörtgen vs. olması opsiyonel ama tercih edilme sebebi *sol ayak kısmı tek ayak olması yada geçişe engel teşkil etmeyecek şekilde konumlanması yani ayak ağırlığı masanın sağ tarafına yıkılması gerekiyor yani 3 ayaklı bir masa olması (sol taraftan kastım bir yanı tek bacaklı diğer yanı isterse komple yere değsin farketmez. çok büyük olmaması gerekiyor falan filan. 120(130)x80(100) cm civarı olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gerekli malzemeyi alıp sen yapacaksın. bir marangozda da vernikleteceksin, kaplatacaksın vs. masa ayakları ayrı ayrı satılıyor. masanın üst kısmını istediğin boyutta kestireceksin. çok zor değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Gecen tv de gordum, adamin biri eski bir kapiya vernik atti, 4 ayak yapip masa olarak kullandi. Dene cok orjinal olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 IKEA'daki galant serisine bak. 120x60 120x80 x160x80 Galantlar var T ayak koyarsın sol kısma diğer sağ kısma A ayak koyarsın 2 tane olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bursada palor diye bi firma vardı galiba endüstriyel dahil kişi istekleri doğrultusunda dizaynlar yapıyorlardı edit: parlo değil palor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 özel yaptırmak istersen yardımcı olabilirim. istanbulda. Ama dışarıya göre daha pahalıya maledilir. nasıl birşey istiyorsun fotoğraf koy. istersen senin için fiyat teklifi de alabilirim ciddi isen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 izmir için yönlendirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 http://autoban212.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar