Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

abi oyun aylar once cikti, bizler burada oynadik ve konustuk bayagi sonra oyunun patchleri gelmeye basladi normal olarak, iste beraber ucabilme vs vs gibi eklentiler. bu patchlerde yayinlanmadan once betaya giriyorlar bir nevi wow PTR gibi..

muhabbette gecen beta bu :)

bu arada bir oyun nasil kotu ve hic kimsenin haberi olmadan surulur bunu gormus olduk.

bingildak bu oyunu aldi ben biliyorum ve biz oynarken nerde ve neden yazmiyor diyordum.

milletin haberi bile olmamis desem yeri.
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi ağustos'ta ben hevesimi aldım, voice command'e girdim, biraz pvp biraz pve yaptım fakat content yoktu zaten oyunda. signal'a gidip salak gibi "gemi kesiyodun" veya mal taşıyordun işte.

hangi noktada release oldu, ağustostan beri neler eklendi falan sadece newsletter'lara bakarak gördüm. şimdi betası açılmış 1.2'nin onu indiriyorum, wing aktifmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

abi oyun aylar once cikti, bizler burada oynadik ve konustuk bayagi sonra oyunun patchleri gelmeye basladi normal olarak, iste beraber ucabilme vs vs gibi eklentiler. bu patchlerde yayinlanmadan once betaya giriyorlar bir nevi wow PTR gibi..

muhabbette gecen beta bu :)

bu arada bir oyun nasil kotu ve hic kimsenin haberi olmadan surulur bunu gormus olduk.

bingildak bu oyunu aldi ben biliyorum ve biz oynarken nerde ve neden yazmiyor diyordum.

milletin haberi bile olmamis desem yeri.

eyw şimdi aydınlandım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...