Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 alphaya yeni gecti. cikti oyun aylar once :) bilerek mi bu soru soruluyor ve ben sazan gibi atliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 beta olan oyunun kendisi mi yoksa patch'leri mi orayı anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 abi oyun aylar once cikti, bizler burada oynadik ve konustuk bayagi sonra oyunun patchleri gelmeye basladi normal olarak, iste beraber ucabilme vs vs gibi eklentiler. bu patchlerde yayinlanmadan once betaya giriyorlar bir nevi wow PTR gibi.. muhabbette gecen beta bu :) bu arada bir oyun nasil kotu ve hic kimsenin haberi olmadan surulur bunu gormus olduk. bingildak bu oyunu aldi ben biliyorum ve biz oynarken nerde ve neden yazmiyor diyordum. milletin haberi bile olmamis desem yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 dediğim gibi ağustos'ta ben hevesimi aldım, voice command'e girdim, biraz pvp biraz pve yaptım fakat content yoktu zaten oyunda. signal'a gidip salak gibi "gemi kesiyodun" veya mal taşıyordun işte. hangi noktada release oldu, ağustostan beri neler eklendi falan sadece newsletter'lara bakarak gördüm. şimdi betası açılmış 1.2'nin onu indiriyorum, wing aktifmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Kanuni said: abi oyun aylar once cikti, bizler burada oynadik ve konustuk bayagi sonra oyunun patchleri gelmeye basladi normal olarak, iste beraber ucabilme vs vs gibi eklentiler. bu patchlerde yayinlanmadan once betaya giriyorlar bir nevi wow PTR gibi.. muhabbette gecen beta bu :) bu arada bir oyun nasil kotu ve hic kimsenin haberi olmadan surulur bunu gormus olduk. bingildak bu oyunu aldi ben biliyorum ve biz oynarken nerde ve neden yazmiyor diyordum. milletin haberi bile olmamis desem yeri. eyw şimdi aydınlandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 1.2'nin betası yerine 1.2 beta diye yazınca millet confuse oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 şu oyunda single player senaryo falan olmicak mı ? bide gezegene landing atmosferden geçip , üs kurma vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 senaryo mod olmayacak. gezegene inme için de en az 1 sene var oda ek paket ile olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 o konuda ayıp ettiler. release'den önce single player campaign olacak demişlerdi, sonra yan çizdiler "multiplayera ağırlık vermek istedik, böylece konsantrehöedeüyüğe" dediler. ÇOGAYIPETİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 multi'ye ağırlık verip group/party sistemi olmadan launch yapmak nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Nası ya bu oyun starcitizen gibi early betada değil mi şu anda? Campaign falan olmayan çıkmış olamaz bence, başka bişeydir siz yanlış biliyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 bende capaign olcak diye release bekledim , şimdi girmeye üşeniom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 BRABEN: ELITE WON’T BE ‘DUMBED DOWN’ FOR CONSOLES xbox one icin cikacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 neresin, down edeceler ortalama bir pc'de bile 60 fps alıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Yeni ekran kartı ve saitek X55 rhino sipariş ettim sırf bu oyun için. Oyunda mining de var bu arada. Onu atlamayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 oyunlar sadece grafiksel olarak dumb edilmiyor konsol için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 oo wings update gelmiş, hiç sölemiyorsunuz gençler? akıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ozmn party kurup bana en pahalı kargoyu drop edin ben alim kargoyu satayim para yapim. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 profit wings içerisinde bölünüyor be anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Nickler yeniden paylaşılsın update o zaman!; CMD Hakai:Bounty Hunter/Courier/Mercenary-Wingman for hire. at your service! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 CMDR Xynocide Sağıma - soluma - arkama wingman arıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Ooo Wings gelmiş. Geri dönüyoruz oyuna :) Nasıl peki bu arada ? Deneyen oldu mu ? İşteyim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 CMDR Devo Yeni X55 Rhino m ile akıyorum. Ama anca stationdan stationa mal taşımakla. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 1k post var oynayan 3 kişimi var şimdi? akşama akalım diyorum/ pve meve bir şeyler yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 totalde oynayan 4 kişi olsa yeter zaten bi wing 4 kişilik malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar