Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

oyun baya basarılı, yani eksikleri var evet hatta şu haline beta bile denebilir. Ama bu adamlar bu kadarını 2 senede yapmışlar. Motor falan kendilerine ait.

Yani bide oyun procedural yani mesela zibille istasyonsuz sistem var, onlarada zamanla kurulacak demekki. Biraz daha keşiften sonra galaksinin merkezine gidicem bende
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yeni oluşmakta olan bi yıldız T tauri cinsiymiş, ufak mavi bişey. Fuel scoop yapamıyoruz tabi
Sistemde asteroidler var hep ^^ hepsi yıllar sora gezegen olcak tabi

http://s9.postimg.org/es0p240lb/Screenshot_0001.png

bu bi lava gezegen hoşuma gitti

http://s9.postimg.org/u8e9ce58f/Screenshot_0006.png

buda arkadan pozu

http://s9.postimg.org/7dbd9qepr/Screenshot_0005.png

Bu gördüğüm en fazla yıldızlı sistem, nebulanın içinde. Karadelik bile var
http://s9.postimg.org/8xlr58tfj/Screenshot_0007.png

o nebulanın içindeki bütün yıldızlar böle, koca maviler

http://s9.postimg.org/laylc5j3z/Screenshot_0010.png
Sosyal ağlarda paylaş

guzel yazmissin.

orada birisinin cevabi cok hos. galaxy simulator with elite brand :)

oyundan beklenmesi gereken o. cilginlik derecesinde devasa bir oyun dunyasi ve senin mikro organizma olusun..

empire a geldim federation ile arasinda smuggling yapabilirmiyim diye ama sanirim yok oyle bir sey. bir ara bir federation npc patlatmistim 10k odulu vardi onu aldim. birbirleri arasinda boyle bir kelle parasi var sanirim.

bu arada trade vs yaparken devamli ayni sistemler arasinda yaparsaniz factionlar ile araniz duzeliyor (normal olarak) buda daha cok kazancli gorevlerin kapisini aciyor sanirim.

istasyona girerken (buyuk olanlar) kapinin saginda ve solunda kirmizi ve yesil isiklar var her zaman yesil olani kullanin o girisi ve cikis yonunu gosteriyor.

toparlak istasyonlari locklayip inis izni isterseniz solda size ok ile 3d cizim ustunde girisi gosterir.

istasyona son surat yaklasip slow down yapmassaniz kacirirsiniz ama hemen geri donerseniz cok yakininda cikiyorsunuz , yavaslayip yaklasmaktan cok daha hizli oluyor.

birisi size saldirirsa escape vectore gemiyi yonlendirirseniz belli sure sonra kurtuluyorsunuz.

auto dock sistemini tavsiye etmiyorum cok yavas ve bayik bence oyunun en guzel tarafi docking.

nedense hic bir sistemde veya istasyonda tasidigim kacak mallar yuzunden scan sonrasi yakalanmadim sanirim bozuk o olay.

anarchy <> anarchy arasinda ticaret en karli gibi benim icin. Slaves!

open play ve solo arasinda gecis yaparsaniz gorevleri resetlersiniz. birde bildigimiz bir olay olarak aldiginiz gorevin aynisi bu gecis sonrasinda ekrar cikiyor. slave gorevlerini bu sekilde biriktirip bir anda servete konabilirsiniz.

bazi gorevlerin istedigi malzemeler o istasyonda olabiliyor :) alip veriyorsunuz.

F10 tusu screeenshot , ALT - F10 tusu 4K screen shot aliyor fyi.

alt ctrl G , guiyi kapiyormus ama ben beceremedim screenshot alirken.

gemi almak isterken girdiginiz tabde ustte 3-5-9 gibi bir rakam var, o sitasyondaki gemi tipleri onlar solda ok isareti ile bulunan gemirleri gorebilirsiniz.

black market e contacts menusunden ulasiliyor tabii var ise o istasyonda.

yazayim dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mapte realistic navigation yaparsanız yıldız renklerını ve buyukluklerını gorursunuz.

Bu sayade sonrakı yıldızda fuel scoop edıp edemeyecegınızı gorebılıosunuz.

silahları ve shieldi satmanın yanıda
extra kargoyu satarak
FSD drıve ı updage ederek
life supportu upgrade ederek
thrusterı upgrade ederek
fuel bayi downgrade ederek

Hyperdrive mesafesını arttırabiliosunuz. Haritada yıldızlar arası çizgilere aldanmayın, yetiosa gücünüz laylaylom atlıyorsunuz ordan oraya.
Sosyal ağlarda paylaş

Viper 'a geçtim ben de. Cobra MK III alacaktım, viper 'i tercih ettim.

Uzak mesafeden çok fena vuruyorsun karşındakini. Kazara fragment turret falan varsa, combatlar direk instakill şeklinde ilerliyor.

Anaconda avına çıkacam, Viper 'lar o amaçla kullanılıyormuş bol bol :)

Ya şu quest resetleme olayını yapamadım ben. Solo 'dan Open 'a geçiyorum, aynı questi göremiyorum. Save and Exit diyorum acep o yüzden mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Viper 'a geçtim ben de. Cobra MK III alacaktım, viper 'i tercih ettim.

Uzak mesafeden çok fena vuruyorsun karşındakini. Kazara fragment turret falan varsa, combatlar direk instakill şeklinde ilerliyor.

Anaconda avına çıkacam, Viper 'lar o amaçla kullanılıyormuş bol bol :)

Ya şu quest resetleme olayını yapamadım ben. Solo 'dan Open 'a geçiyorum, aynı questi göremiyorum. Save and Exit diyorum acep o yüzden mi ?

ornek solo oyundasin.

questi buldun aldin. vermiyorsun. save and exit to main menu open playe geciyorsun. orada tekrar bakiyorsun var ya da yok sorun degil varsa bonus. tekrar exit and save to main menu. solo ya geciyorsun bakiyorsun aliyorsun ayni gorevi. bu sekilde durmadan tekrarla ornegin 15-20 dk.. biriktir yani. sonra slave al ya da varsa elinde ver gorevleri.

sirf slave degil bazi endustri zonelarinda gold silver vs istiyor ve ciddi iyi para veriyor slaveden tatli parasi ama cok nadir.

Ngaliba bu konuda su ana kadar en iyi. 40 gorev biriktirdigim oldu.. diger sistemlerde bu kadar denk gelmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yapamadım onu ya :(

Hatta bir station bulmuştum Sumel 'de, adam hem köle istiyor, hem de aynı istasyondan köle alınıyor. Yani 3sn de 20k kar. Anam diyip 5-6 defa senin yöntemi izledim, netekim başaramadım :( Başarsaydım 10k köle vardı station'da, herhalde hepsini satardım hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...