Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 1 ay :) cok uzun sure. vay ilk kez 100k lik tasima gorevi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ooo cok guzel tasima gorevleri gelmeye basladi. nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 de ki 2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 nerdesin ? hangi milyarinci yildizdasin ? :) oculus ile guzel olur bak !!@# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oyun baya basarılı, yani eksikleri var evet hatta şu haline beta bile denebilir. Ama bu adamlar bu kadarını 2 senede yapmışlar. Motor falan kendilerine ait. Yani bide oyun procedural yani mesela zibille istasyonsuz sistem var, onlarada zamanla kurulacak demekki. Biraz daha keşiften sonra galaksinin merkezine gidicem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bu yeni oluşmakta olan bi yıldız T tauri cinsiymiş, ufak mavi bişey. Fuel scoop yapamıyoruz tabi Sistemde asteroidler var hep ^^ hepsi yıllar sora gezegen olcak tabi http://s9.postimg.org/es0p240lb/Screenshot_0001.png bu bi lava gezegen hoşuma gitti http://s9.postimg.org/u8e9ce58f/Screenshot_0006.png buda arkadan pozu http://s9.postimg.org/7dbd9qepr/Screenshot_0005.png Bu gördüğüm en fazla yıldızlı sistem, nebulanın içinde. Karadelik bile var http://s9.postimg.org/8xlr58tfj/Screenshot_0007.png o nebulanın içindeki bütün yıldızlar böle, koca maviler http://s9.postimg.org/laylc5j3z/Screenshot_0010.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=83603&p=1332249#post1332249 possta attım group playin, alliance ve construction olayının ve map sisteminin geliştirilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 guzel yazmissin. orada birisinin cevabi cok hos. galaxy simulator with elite brand :) oyundan beklenmesi gereken o. cilginlik derecesinde devasa bir oyun dunyasi ve senin mikro organizma olusun.. empire a geldim federation ile arasinda smuggling yapabilirmiyim diye ama sanirim yok oyle bir sey. bir ara bir federation npc patlatmistim 10k odulu vardi onu aldim. birbirleri arasinda boyle bir kelle parasi var sanirim. bu arada trade vs yaparken devamli ayni sistemler arasinda yaparsaniz factionlar ile araniz duzeliyor (normal olarak) buda daha cok kazancli gorevlerin kapisini aciyor sanirim. istasyona girerken (buyuk olanlar) kapinin saginda ve solunda kirmizi ve yesil isiklar var her zaman yesil olani kullanin o girisi ve cikis yonunu gosteriyor. toparlak istasyonlari locklayip inis izni isterseniz solda size ok ile 3d cizim ustunde girisi gosterir. istasyona son surat yaklasip slow down yapmassaniz kacirirsiniz ama hemen geri donerseniz cok yakininda cikiyorsunuz , yavaslayip yaklasmaktan cok daha hizli oluyor. birisi size saldirirsa escape vectore gemiyi yonlendirirseniz belli sure sonra kurtuluyorsunuz. auto dock sistemini tavsiye etmiyorum cok yavas ve bayik bence oyunun en guzel tarafi docking. nedense hic bir sistemde veya istasyonda tasidigim kacak mallar yuzunden scan sonrasi yakalanmadim sanirim bozuk o olay. anarchy <> anarchy arasinda ticaret en karli gibi benim icin. Slaves! open play ve solo arasinda gecis yaparsaniz gorevleri resetlersiniz. birde bildigimiz bir olay olarak aldiginiz gorevin aynisi bu gecis sonrasinda ekrar cikiyor. slave gorevlerini bu sekilde biriktirip bir anda servete konabilirsiniz. bazi gorevlerin istedigi malzemeler o istasyonda olabiliyor :) alip veriyorsunuz. F10 tusu screeenshot , ALT - F10 tusu 4K screen shot aliyor fyi. alt ctrl G , guiyi kapiyormus ama ben beceremedim screenshot alirken. gemi almak isterken girdiginiz tabde ustte 3-5-9 gibi bir rakam var, o sitasyondaki gemi tipleri onlar solda ok isareti ile bulunan gemirleri gorebilirsiniz. black market e contacts menusunden ulasiliyor tabii var ise o istasyonda. yazayim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Oyunun kontrolleri nasıl? Freelancer gibi mi? Battlefield'da uçak uçuramayan adam oynayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Mapte realistic navigation yaparsanız yıldız renklerını ve buyukluklerını gorursunuz. Bu sayade sonrakı yıldızda fuel scoop edıp edemeyecegınızı gorebılıosunuz. silahları ve shieldi satmanın yanıda extra kargoyu satarak FSD drıve ı updage ederek life supportu upgrade ederek thrusterı upgrade ederek fuel bayi downgrade ederek Hyperdrive mesafesını arttırabiliosunuz. Haritada yıldızlar arası çizgilere aldanmayın, yetiosa gücünüz laylaylom atlıyorsunuz ordan oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 BalisticGel said: Oyunun kontrolleri nasıl? Freelancer gibi mi? Battlefield'da uçak uçuramayan adam oynayabilir mi? freelancerdan ziyade bf'deki mekaniklere daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 oyunda mouse imleci gibin adamın koşu yoluna vurmaca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 multicannon, cannon gibi silahlarda koşu yoluna atman lazım silahı yoksa vuramiosun onu kastettin sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 klavye+mouse yeterli mi yoksa illa joystick mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ben klavye mouse la gayet rahat edıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Abi bu başlığın mmo'da ne işi var, mmo sayılmaz ki bu oyun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Massive, persistent, online. neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://hosting.zaonce.net/elite/website/assets/ELITE-DANGEROUS-GAME-MANUAL.pdf game manual. merak eden varsa oyunu almayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ya ben eagle'a geri dönücem galiba cobra olsun viper falan turn speedleri çok düşük, top speed var ama hızlanmıyorlar. it dalaşında sadece fire power ile eziyor. vur kaç yapan elite npcler gelince iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Viper 'a geçtim ben de. Cobra MK III alacaktım, viper 'i tercih ettim. Uzak mesafeden çok fena vuruyorsun karşındakini. Kazara fragment turret falan varsa, combatlar direk instakill şeklinde ilerliyor. Anaconda avına çıkacam, Viper 'lar o amaçla kullanılıyormuş bol bol :) Ya şu quest resetleme olayını yapamadım ben. Solo 'dan Open 'a geçiyorum, aynı questi göremiyorum. Save and Exit diyorum acep o yüzden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 her sefer olmuyor bikaç kere denemen gerekiyor. ben ilk 4-5 denememde arka arkaya slave görevi görmüştüm, sonraki 10 denememde çıkmadı 11.'de çıktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 öf yanlışlıkla yıldız vatandaş konusuna yazmışım. burada olcaktı. imamizer said: ben buna oculus yapıyorum evde. bitince konu açıcam satıcam hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sharky said: Viper 'a geçtim ben de. Cobra MK III alacaktım, viper 'i tercih ettim. Uzak mesafeden çok fena vuruyorsun karşındakini. Kazara fragment turret falan varsa, combatlar direk instakill şeklinde ilerliyor. Anaconda avına çıkacam, Viper 'lar o amaçla kullanılıyormuş bol bol :) Ya şu quest resetleme olayını yapamadım ben. Solo 'dan Open 'a geçiyorum, aynı questi göremiyorum. Save and Exit diyorum acep o yüzden mi ? ornek solo oyundasin. questi buldun aldin. vermiyorsun. save and exit to main menu open playe geciyorsun. orada tekrar bakiyorsun var ya da yok sorun degil varsa bonus. tekrar exit and save to main menu. solo ya geciyorsun bakiyorsun aliyorsun ayni gorevi. bu sekilde durmadan tekrarla ornegin 15-20 dk.. biriktir yani. sonra slave al ya da varsa elinde ver gorevleri. sirf slave degil bazi endustri zonelarinda gold silver vs istiyor ve ciddi iyi para veriyor slaveden tatli parasi ama cok nadir. Ngaliba bu konuda su ana kadar en iyi. 40 gorev biriktirdigim oldu.. diger sistemlerde bu kadar denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Ben yapamadım onu ya :( Hatta bir station bulmuştum Sumel 'de, adam hem köle istiyor, hem de aynı istasyondan köle alınıyor. Yani 3sn de 20k kar. Anam diyip 5-6 defa senin yöntemi izledim, netekim başaramadım :( Başarsaydım 10k köle vardı station'da, herhalde hepsini satardım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar