Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 gemi bedava mı peki? yada sidewinder noob gemisi fln mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 starter bedava, şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Simdilik ne demek..param yoksa glider ile mi ucucaz uzayda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bedava vermelik daha basit bir gemi eklerler büyük ihtimal. sidewinder baya akıyor bedavaya verilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi o zaman sidewinder nerflenmeli. malum, demirbaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yaw eagle fiyatı ne kadar değişken bir bakıyorum 5k bir bakıyorum 11k bir bakıyorum -2k bunu nerdeyse alicaktimta sonra tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi birincisi, eagle almayın zaten berbat bir gemi, warp mesafesi çok kısa. ikincisi, gemi alırken şu anki gemin ve üzerinde bulunan ekipmanların fiyatını da sayıyor, ona göre fiyat çıkarıyor. sen gidip gemine 30k'lık silah vs. taktıysan eagle'ı üstüne para alarak alırsın gibi gibi. yani önce varolan ekipmanını satıyor otomatik. oyuna niye patch falan gelmiyor hiç bu arada? ben almadan önce her gün bi patch gelmiş, aldığımdan beri 1 hafta geçti tık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 mazut bitiyo mu uzayin ortasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 biterse distress call çalıştırırsın. ama onada mezarcılar veya cargonda gözü olanlar gelebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 60 euro para vericem oyunu alıcam üstüne mazot bitecek daha da uzaya gitmem ben haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 mazut ucuz ya fullersiniz depoyu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Bu aksam kıvırmaya calısıcam abi oyunu..alısma esigini gecince mutlaka daha keyifli olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ilk başlarda iniş baya zor geldi sonra auto pilot kullanmadan ben inmeye başladım. tabi 4 dakika beklemek istemiyorsan ineceksin. henüz pvp yapmadım zaten pvp yapacak gemi ve silah yok daha bende. sidewinner ile pvp yapmaya çalışan oyunu bırakır. bu kadar diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 star citizen da yeryüzüne falan inip gezebiliyorsun galiba bunda yokmu.olsaymış iyimiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Gorev aldım istasyondan ama gorev nerede oraya nasıl giderim bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Eranin 2 e gideyim diyorum high conflict alanı icin..423.21 ls mesafe var dio..2 saatte giderim artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Karag8z said: ilk başlarda iniş baya zor geldi sonra auto pilot kullanmadan ben inmeye başladım. tabi 4 dakika beklemek istemiyorsan ineceksin. henüz pvp yapmadım zaten pvp yapacak gemi ve silah yok daha bende. sidewinner ile pvp yapmaya çalışan oyunu bırakır. bu kadar diyeyim.true dat. aksyon gorevi aldım, ızdırabın allahı gercekten. ne vurabiliyorum ne yakalıyabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Beyler aldıgımız gorevleri nasıl takip edebiliyoruz,hangi lokasyonda nerdedir gorev vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Öyle bir takip sistemi henüz yok maalesef. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 dssdafdg yaw paratoner gibiyimdir zaten böle oyunlarda hep sıkıntı adamları çekerim üzerime..erener 2 de öle takılıyorum,npc sandığım gemi arkamdan ateş etmeye başladı,ben de topuklamaya başladım..shield bi gidio bi gelio..kanaldan yazdım leave me alone die nazikçe ,belki gerçek player'dır dedimdi..dsadasda..pazarda anana saldırdım gel buraya cevabı geldi.dasdadas..lan amk oyunda adam görmek zor zaten ben gidip apaçi türkü buldum,bi de küfür yedik uzayda anamıza heee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 küçük bir yardıma ihtiyacım var.."emergency ciritcal,too close" uyarısı alıyorum ve istediğim yere bazen gidemiyorum..napmam lazım?teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 oyun bu kadar user friendly olmayabilir gercekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 xxbar said: küçük bir yardıma ihtiyacım var.."emergency ciritcal,too close" uyarısı alıyorum ve istediğim yere bazen gidemiyorum..napmam lazım?teşekkürler... Anladigim kadariyla supercruisedasin ve gezegenin ustune ustune mi gidiyosun acaba. Bi yere varmak icin target secip ona yaklastiktan sonra yavaslayacaksin, belli bi yakinliktan sonra 300km/s nin altindaysan hiz olarak, safe disengage ready diyecek oyun, o an supercruisedan cikacaksin ve voilaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ya bılgısayarımda calısırmı nerde gorurum i5 3130M 2.60ghz 6gig ram Geforce GT740M var. nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Aynen xeo..dedigin mevzuu gerceklesior..aslına bakarsan baya yavaslıorum yaklastıkca ama supercruisede cıkmıyordum...bi deneyim bakalım..tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar