arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 benim elite yaşamım olur da 3 kill falan alırsam veya biraz credit kazanırsam mutlaka base'e girerken kaza yapıp gg olmaktı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Abi hauler aldım. 10k lık da mal vardı. NPCinin biri interdiction yaptı. Deploy neydi diye arayana kadar patlattı!!! Insurance a da para yetmedi. Sidewindera geri döndük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 :( kredi transferi gelirse hepinizi ben çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Ayni sey biraz once benim basima geldi, life sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Aha sidewinder la ilk Pvp kill imi aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Merhabalar, Oyunu şuan satın alıp oynayabiliyoruz sanırım,oynanabilir durumda sanırım.Kaç gb yer kaplıyor?olmazsa gece alıp indireyim keyifli bişeye benziyo ama o kontroller filan zorlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 2.5 gb oyun, al, launcher indir, oyunu indiriyor, login ol oyna direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bu voice atak benim sesimi algılamıyor düzgün. microsoft recognation da seçiyorum olmuyor. sesimin güzel olmadıgını biliyorumda kelime algılarkende sıkıntı olmaması lazım. mic kalitesinden olabilir mi dandik galiba benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ses karti da onemli onboard larda sorun oluyor mic ses kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Bu voice olayi sart mi?mouse-klavye ile yardırmayı düsünüyodum ben.oyun nasıl kendine cekiyor mu?hardcore ucak simleri gibi degildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 şart değilde avantaj sağlıyor , bi profil indirdim voice attack da adam manevları bile makroya almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Alisma sureci nasıl,thy e ucak pilotu alım sınavı gibi de zor degildir umarım.birde oyun ici community nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Oyun ici community les su anda. Ne grup kurabiliyon ne iletisime gecebiliyon biriyle. Alisma sureci biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Anladım tesekkurler..pvp filan var degil mi bu arada?hype trenine binip almasam mı acaba diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 2 defa station içinde, 1 defa dışında, 3 defa full dolu hauler patlattım. Sanırım bugün benim günüm diil. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 abi nasıl ya? ben hala cobramla yardırıyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Oyunun pvp'si nasıl?videolara baktım baya..tam bilemedim bana göremi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ben daha henüz pvp yapamadım valla bilmiyorum o yüzden. Pvp nasıl yapılır onu da bilmiyorum, nereye gitmem gerek ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 En azından denenmesinde sorun yok gibi duruyor..videolara bakınca öle cok leziz durmuyor acıkcası.ama tabi oyun deneyimi bambaska bise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Federation distress call vb. mekanlar var. Genel de ana gezegenlerin yakinlarinda oluyor yerleri. Navigation da cikmiyor, mekanin yakinlarina cikinca gidilecek yerlere ekleniyor mekanlar. Mekana varinca, o anki conflict kimlerin arasinda ise o iki taraf ararsin da secim yapiliyor, sag daki heads display de taraf secerek. NPC ler birbirlerine girerken, taraf secenler de birbirlerine giriyor. PVP zone / battleground durumu boyle. Open pvp yapmayi denemedim, belki de yapiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 şu sigorta ücreti olayı nasıl hesaplanıyor onu öğrenmem lazım, 140k'lık geminin 8k sigortası var diye okudum da şimdi benim gemide en az bi 100k'lık falan da ekipman var. yani toplam 14-15k mı olur sigortası? onu öğrensem akıcam pvp'lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Tesekkurler gladmir..anladıgım instance tadında sanırım pvp'si..open world pvp yoksa almam gibi.zaten oyunda mmo degil ...multiplayer gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Oo open pvp de yoksa zaten ohoo. Hic para vermeden patlattim kafamda oyunu cok hesapli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 delikanlı gibi war thunder oyna kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 open pvp şöyle, super cruise'da giderken, diğer super cruise yapan oyuncuları contact listte görüyorsun, range'lerine girip super cruiselarını bozup kafa göz girişebilirsin. normal hızda giderken de istersen girersin ama istasyon yakınlarında olacağın için istasyonun no-fire zone'unda olursun muhtemelen, velev ki no-fire zone dışında takılan bi oyuncu buldun, aç silahları dal abi, kimse engel olmuyor. Open PvP mekanikleri mevcut oyunda, sadece henüz yapan yok ya da ben bulamadım. mesela ben az evvel bi sistemin içinde super cruise'da öyle geziyodum, 1 tane player transporter gemisi gördüm. yanına gidip gayet dalabilirim ben ona. işte şu friend-squad mekaniklerini bi oturtsalar 3-4 kişi death squad olarak takılabiliriz gayet, ticaret yolları üzerinde durup transport gemilerini durdurup cehennemi yaşatabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar