Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Federation distress call vb. mekanlar var. Genel de ana gezegenlerin yakinlarinda oluyor yerleri.

Navigation da cikmiyor, mekanin yakinlarina cikinca gidilecek yerlere ekleniyor mekanlar.

Mekana varinca, o anki conflict kimlerin arasinda ise o iki taraf ararsin da secim yapiliyor, sag daki heads display de taraf secerek.

NPC ler birbirlerine girerken, taraf secenler de birbirlerine giriyor. PVP zone / battleground durumu boyle.

Open pvp yapmayi denemedim, belki de yapiliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

open pvp şöyle, super cruise'da giderken, diğer super cruise yapan oyuncuları contact listte görüyorsun, range'lerine girip super cruiselarını bozup kafa göz girişebilirsin. normal hızda giderken de istersen girersin ama istasyon yakınlarında olacağın için istasyonun no-fire zone'unda olursun muhtemelen, velev ki no-fire zone dışında takılan bi oyuncu buldun, aç silahları dal abi, kimse engel olmuyor. Open PvP mekanikleri mevcut oyunda, sadece henüz yapan yok ya da ben bulamadım.

mesela ben az evvel bi sistemin içinde super cruise'da öyle geziyodum, 1 tane player transporter gemisi gördüm. yanına gidip gayet dalabilirim ben ona. işte şu friend-squad mekaniklerini bi oturtsalar 3-4 kişi death squad olarak takılabiliriz gayet, ticaret yolları üzerinde durup transport gemilerini durdurup cehennemi yaşatabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...