Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Vingthor said: dylanN said: Ya iyide arkadaşlar şunu anlamıyorum dünya guzeliyim ve ya Victoria meleğiyim bla bla gibi iddialarım olmadı bugüne kadar siz olayı yanlış anladiniz heralde. neden peki gelip resim koyup gidiyorsun kürt böreğim ya? Gerçi senin Kürt gözlerin neler görüyor, ona vakıf değiliz tabii, o yüzden legit olarak kabul edilebilir bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Vingthor said: aktiftablet said: Vingthor said: dylanN said: Ya iyide arkadaşlar şunu anlamıyorum dünya guzeliyim ve ya Victoria meleğiyim bla bla gibi iddialarım olmadı bugüne kadar siz olayı yanlış anladiniz heralde. neden peki gelip resim koyup gidiyorsun kürt böreğim ya? ulan biz melekliğimizden mi koyuyoruz, ne alaka? abi yüzde 99'u kadın olan ve senin ilgi alanlarınla alakası olmayan forumlara gidip kaslı fotolarını falan koymuyorsan üzerine alınman baya saçma olmuş. %99u kadın olan bi forum bilsem, ve bende de kas olsa koyarım lan, aslında baya eğlenceli olur hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben de mi white knight olsam ya, ekmek var mı acaba bu işte, fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Llama said: oo ne yalar mı dicekler Yok fotoşopla sağa sola yapıştırıyorlar ya onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/HBwnmXN.jpg yakışıklı çıkmış mıyım arkadaşlar. Adam o kadar uzun ki fotoya sığmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 newton musun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 KES LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çok yahşi çıkmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 canım şamfıstığı çekti ya yeşil yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DA2019 said: Yok fotoşopla sağa sola yapıştırıyorlar ya onu diyorum. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578036_10151898676380428_453904331_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 /summon killer kaslı erkek var batu dil dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/HBwnmXN.jpg yakışıklı çıkmış mıyım arkadaşlar. Bayaa iyiymiş lan bu hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Llama said: DA2019 said: Yok fotoşopla sağa sola yapıştırıyorlar ya onu diyorum. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578036_10151898676380428_453904331_n.jpg Bu da yeni tecavüze uğramış kaslı gay manken gibi olmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DA2019 said: Llama said: oo ne yalar mı dicekler Yok fotoşopla sağa sola yapıştırıyorlar ya onu diyorum. bende yapıyorum ama fotoşopsuz sola yatırıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Fotoğrafı var mı kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sağa yatmış var ama kötü çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aktiftablet said: Vingthor said: aktiftablet said: Vingthor said: dylanN said: Ya iyide arkadaşlar şunu anlamıyorum dünya guzeliyim ve ya Victoria meleğiyim bla bla gibi iddialarım olmadı bugüne kadar siz olayı yanlış anladiniz heralde. neden peki gelip resim koyup gidiyorsun kürt böreğim ya? ulan biz melekliğimizden mi koyuyoruz, ne alaka? abi yüzde 99'u kadın olan ve senin ilgi alanlarınla alakası olmayan forumlara gidip kaslı fotolarını falan koymuyorsan üzerine alınman baya saçma olmuş. %99u kadın olan bi forum bilsem, ve bende de kas olsa koyarım lan, aslında baya eğlenceli olur hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Vingthor burda inceden kizimiza yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Vingthor'la ilgili herhangi bir konuda "ince" kelimesi kullanılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Belki tek bir konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 deneyim mi konuşuyor, hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dilyirrik yiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 vuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 heheh hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar