Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://toruchan.org/xoru/src/1388199169762.jpg
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tek başına fıstan çekilmiyor, yancı dişisi gelmiş bir de.
Soris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kermit de sanırım dylan gibi antalyalı ve bir yaşanmışlık var aralarında gibi. Bende antalyalıyım bu arada kermitin dedikleri doğru tamamen buradaki kızlar ile ilgili.
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 İstanbul dışındaki illerimizde yaşayan kızlar istanbul kızlarına özeniyo, istanbul kızları da batılı kızlara özeniyo acaba batılı kızlar kime özeniyo
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 BabacumMostors said: ben hâlâ birinin çıkıp "DİLANA NEFESSİZ NET GİDERİM AGA!!" demesini bekliyorum sonra muhabbetin bu işin kaç postaya gideceğinden devam edip akabininde dilanın sevgilisinin foruma üye olarak bizi enerji/dayak/kamyonla adama boğmak gibi tehditler sallamasını en sonunda alakasız şekilde pullanan çetintaş'ın birinden adres istemesiyle bitmesini bekliyorum -??? -profit! ahahahahhaa
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 aquila said: dun trabzonda havaalninda kaya pekerle tutku hede vardi, bi de gaziantep royal hali. adamlara uzuldum lan ucaga sigmadilar. öğretmenim üzülüyoruz :(
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Xenocide said: Kese kagidindan dolayi o Şunun değeri farkedilmemiş sglsjssdf
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 trapezimi bile kendim yaparım!! fotoysa foto
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 nası trapez ya? ciddi ciddi? nereye kurucan onu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Masakari said: biz senin bakacağını tahmin edip aynı muhabbete dönüyoruz sen bakmıyorken ohoooo vur patlasın çal oynasın asdasda
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 diaboliq said: nası trapez ya? ciddi ciddi? nereye kurucan onu? bunu dağ taş kamp mamp taşıycam,seyyar trapez bu=P eski evim olsaydı eve de kurardım ama şimdikinin yüksekliği müsade etmiyo..stüdyolara talim
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Soris said: kermit de sanırım dylan gibi antalyalı ve bir yaşanmışlık var aralarında gibi. Bende antalyalıyım bu arada kermitin dedikleri doğru tamamen buradaki kızlar ile ilgili. Arasım geçen sene Eylülde oradaydım 5-6 gün kaldım. Midpoint de suxxor. Arkadaş risotto yedi zehirlendi ya. dylanN said: Üzgünüm kermitcim sen baska kapiya :( http://imageshack.com/a/img5/4439/q6u0.jpg Dilan canım, lensler hiç olmamış. Biz seni doğal halinle beğeniyoruz. Yanındaki sarı pipi de hiç yakışmamış. Burda bu kadar yağız delikanlı varken..
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 wastyrx said: hamak kur bence daha şukela hamakta takla atamıyorum henüz ama onda aerial yoga yapılıyo çok eğlenceli=P tabi hamakta yaymanın yeri ayrı
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 diaboliq said: nası trapez ya? ciddi ciddi? nereye kurucan onu? yatağın üstüne kardeşim sallanırken
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 cerebralis said: hamakta takla atamıyorum henüz ama onda aerial yoga yapılıyo çok eğlenceli=P tabi hamakta yaymanın yeri ayrı hadi elime düştün ama yapmıcam uğramıcam
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ne düştüm be ,ayrıca öööle olayı oralara çekmene de izin vermem biliyosun accık saygı
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://forum.paticik.com/templates/paticik-test/images/report_message.gif
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 cerebralis said: wastyrx said: hamak kur bence daha şukela hamakta takla atamıyorum henüz ama onda aerial yoga yapılıyo çok eğlenceli=P tabi hamakta yaymanın yeri ayrı yatıp yaymak için dedimdi ben :D
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 lan gene msn muhabbetine döndürmüşsünüz albümü foto koyun accık
Öne çıkan mesajlar