Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit de sanırım dylan gibi antalyalı ve bir yaşanmışlık var aralarında gibi. Bende antalyalıyım bu arada kermitin dedikleri doğru tamamen buradaki kızlar ile ilgili.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

ben hâlâ birinin çıkıp "DİLANA NEFESSİZ NET GİDERİM AGA!!" demesini bekliyorum

sonra muhabbetin bu işin kaç postaya gideceğinden devam edip akabininde dilanın sevgilisinin foruma üye olarak bizi enerji/dayak/kamyonla adama boğmak gibi tehditler sallamasını en sonunda alakasız şekilde pullanan çetintaş'ın birinden adres istemesiyle bitmesini bekliyorum

-???
-profit!

ahahahahhaa
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

nası trapez ya?
ciddi ciddi?

nereye kurucan onu?

bunu dağ taş kamp mamp taşıycam,seyyar trapez bu=P eski evim olsaydı eve de kurardım ama şimdikinin yüksekliği müsade etmiyo..stüdyolara talim
Mesaj tarihi:
Soris said:

kermit de sanırım dylan gibi antalyalı ve bir yaşanmışlık var aralarında gibi. Bende antalyalıyım bu arada kermitin dedikleri doğru tamamen buradaki kızlar ile ilgili.

Arasım geçen sene Eylülde oradaydım 5-6 gün kaldım. Midpoint de suxxor. Arkadaş risotto yedi zehirlendi ya.

dylanN said:

Üzgünüm kermitcim sen baska kapiya :(

http://imageshack.com/a/img5/4439/q6u0.jpg

Dilan canım, lensler hiç olmamış. Biz seni doğal halinle beğeniyoruz. Yanındaki sarı pipi de hiç yakışmamış. Burda bu kadar yağız delikanlı varken..
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

hamakta takla atamıyorum henüz ama onda aerial yoga yapılıyo çok eğlenceli=P tabi hamakta yaymanın yeri ayrı

hadi elime düştün
ama yapmıcam uğramıcam
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

wastyrx said:

hamak kur bence daha şukela

hamakta takla atamıyorum henüz ama onda aerial yoga yapılıyo çok eğlenceli=P tabi hamakta yaymanın yeri ayrı

yatıp yaymak için dedimdi ben :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...