Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Judgement'ta bir Energy destesi kurdum ama cok uyuz yahu. Adamin board surekli temiz ama idol inderecek damage'i zor buluyorum. Surrender ile kazaniyorum hep.
Mesaj tarihi:
deck'i gormek lazim ama benim ilk decklerden biri ile ayni seyi yasiyordum.. cozum, tek roundda idol alacak kombolari yapmak.. yeni kartlari bilmiyorum ama bombard, concentrate fire, magma pack'li combolar lazim sana.. energy'nin olayi kisa zamanda cok dmg zaten.. decay gibi aci cektire cektire kazanmiyor =P..
Mesaj tarihi:
board temizse aradan siege cracker indin mi gg. çok spastik OP bir kart o.

caller's bane + siege cracker destesi yapıyordum corrode falan ama energy kartları oyuna yeni başlayan arkadaşa verdim, yattı o proje eheh.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ondan iki tane var ama poison, languid, burn filan yiyorlar hep.

Energy guclu Judgement ile ama sikici. Decay devam etmek istemiyorum ama, farkli farkli faction'lar denemek istiyorum Judgement ile.
Mesaj tarihi:
easy'de bi energy destesi geliyor karsıma trials'da onu gecemedim. Basic order destesiyle ne yaptıysam olmadı 3 tane cannon'u var agzıma agzıma vuruyor adam. Ben cıkarıyorum o indiriyo direk

Medium'da ilerliyorum şimdi ama o easy öyle kaldı geçilmiyo...
Mesaj tarihi:
bazı trialler için bazı kartlar gerekiyor. Hatta oyun başında onlar gelmediğinde çıkıp yeniden deniyordum :P. Yoksa fena kuruluyorlar (easy medium sorun yaşamadımda, hardlarda bunları denemiştim)
Mesaj tarihi:
web siteside var.

örn: trade de oyalanmak istemiyorsun. Oyununu oynuyorsun, daha sonra http://www.scrollsguide.com/trade bu siteye giriyorsun. Almak istediğin şeyi satan nicklere bakıyorsun. Pm atıp alıyorsun (yada almak isteyene satıyorsun).
Chat deki satışları takip eden bir bot var. O verileri alıp ekliyor buraya.
Mesaj tarihi:
http://www.scrollsguide.com/deckbuilder/#9179

bunu yapıcam galiba ama wings captain ve fleetness belimi büküyor ^^ 1 tane 1200'den wing captain aldım o var sadece geri kalan kartlar speed haric var
Mesaj tarihi:
http://scrollsdev.tumblr.com/

blog açmışlar. Gelişmeleri buradan takip edebileceğiz anladığım kadarıyla.
İlk haber desteleri allak bullak edecek gibi duruyor. Zırt pırt kart çeken desteler için durum vahim :P
Mesaj tarihi:
Oynamasınlar zaten. Ne öyle zırt pırt kartları karıştırıp 10 tane fox atmalar. Düşük düşük kartları toplayıp esiyorlar :P.

bu arada poi destem ile quick de çok mutluyum. Bir oyunda benim başıma bela oldular ama toparladım. Zehirlerim yüzümden kendi idollerime vuruyordum :D.
Az önce çıktığım oyunda, order growth birşeyle geldi adam. Önlerde paso structure var. Hepsine 1 vuruyorum. Son vuruşu harvaster bile yapsa devam etmiyormuş (niyeyse? komik..). Adam çer çöp ne varsa oynamaya başladı. Bende hiç birşey yapmadım. Zehiri attım, 3 idole searing koydum. 10 turn sonra kazandım :P.
Adamın board zehirliydi zaten, pek birşey koyamıyordu (koydukları acıtıyordu gerçi.. Adam 1 turnlük şeyleri bir bufflıyor inanamazsınız. +6 felan yapıyor :D. )
Mesaj tarihi:
order / decay oynuyorum. memnunum. yine eksik kartlar var. telafi etmek de zor, trade channel eskisi kadar aktif değil.

mono decay beklediğimi veremedi. hele hele benim gibi necrogeddon destesi sevmiyorsanız. monstrous brood da sevmiyorum. hatta harvester'ı da destemden çıkarmıştım en son. direct idol dmg decay'in olayıyken oyun daha güzeldi.

competitive'de ne oynuyorlar bakmadım. şu an energy hands down OP bence. kombine deckte sinerjisi de arttı. wings captain is the new shit diyorlardı. doğru. ama olmuyor yani o removallarla baş edemiyorsun.

judgement hiç keyif vermedi ruleset ve giriş parası yüzünden. pack açmak hala açık ara daha iyi. neredeyse bütün rarelerin fiyatı düştü.

yama ile önce bir balance check lazım. sonra da o judgement 30 kart değil 50 kart olmalı. charge coil state machine charge coil state machine eee yeter ali sami.
Mesaj tarihi:
Order konusuna katiliyorum. Koruyamiyorsun wings captain'i bir de order'in draw kartlari cok bayik abi o yuzden tek order oynanmaz... Energy ve dacey'de destroy and draw var order'da ne var ? Pother gibi saga sola kaydir kart cek... Benim creature'im kalmamis ne pother isime yarar ne de transposition denen kart.
Ne bileyim mesela kart eline gonderip+ draw veren kart olsa tamam...

Judgement charge coil op 30 kart olayi yuzunden 2 tane gelirse pompa oluyor

Bir de Dede yatmasin ^_^

http://www.scrollsguide.com/wiki/images/d/d4/Oblivion_Seeker.png

Mesaj tarihi:
Kabonk ve Heritage var abi onları unutmuşsun galiba. Tavsiye ederim. Pother ile Transposition cost yüzünden draw için kullanılmaz. Onları control kartı olarak görüyorum. Hele hele Decay ile combolarsan hiç sorun kalmıyor çünkü Languid ve Vigor Extraction geliyor. Vigor acayip güzel kart.

http://i.imgur.com/WNziD8W.jpg

+1 Royal Skirmisher
+1 Tethered Recruit

koyacağım. Eksik olduklarından orada değiller. Onun dışında:

-1 Ire and Bile
+1 Sickening Fumes

da yapabilirim çünkü Sickening Fumes bir harika dostum. Deck oturdu gibi. Bu yama bununla oynarım. Keyifli.

Bu arada yanlışlıkla 1 tane fazla Faith Chains almışım. İhtiyacı olan varsa oyun içinde dürtsün.
Mesaj tarihi:
Heritage şahane bir draw card değil ama resource build up'a katkısı oluyor. Benim destemde mid game'den itibaren o Decay kartları çekemezsem işler çok ters gidebiliyor. Yatacağı garanti olan creaturelara basınca çok şahane oluyor, malum enchantment heavy deste. :D

Kabonk zaten 1 cost. 5 mi vursun sdf.
  • Yeni Oluştur...