Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Decay'in yeni super combosu, biraz once draft'ta attim. Haritada 6 yaratik vardi. Once: http://www.scrollsguide.com/wiki/images/thumb/f/fb/Necrogeddon.png/215px-Necrogeddon.png Sonra: http://www.scrollsguide.com/wiki/images/thumb/9/93/Monstrous_Brood.png/215px-Monstrous_Brood.png 6 tane bundan, board Necrogeddon sayesinde clean: http://www.scrollsguide.com/wiki/images/thumb/a/a5/Monstrosity.png/215px-Monstrosity.png
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 benim alıntıladıklarım ve anlattıklarım scrolls lead designer tarafından söylenilenler. oyun necrogeddonlık haddeye geldiyse, board doluysa, mana varsa zaten bir sürü GG combosu mümkün.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 40. dakikaydi, iki tarafda da 1 idol inmisti. Judgement cok uzun suruyor. Bu arada abi bu oyunun 13.-14. turunda filan yapilabilir Rat King ile, onu da yaptim, birde 3 tane de benim creature vardi. Cok imba kombolar gelmis ama bu oyun bitiriyor direk.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 scrollspost a zor gelmiştir patch de modu düzeltmesi. Sistemide otomatik arkadaş uğraştığı birşey de yok. Fakat iyiydi be :P. Satmak istediğimiz yada almak istediğimiz kartı arayanları siteden görebiliyorduk. Tek pm ile iş bitiyordu :D. f2p olayını düzgün bir sistem ile yaparlarsa desteklerim açıkcası. Bizede verirler 20euro luk shard. Keyfimize bakarız :P. Yeterki gold ağırlıklı dönsün herşey. 100/1.5 oranı iyi mesela shard için (1000gold = 150 shard). Hatta gold gelişi biraz daha nerflensede koymaz sanırım. Niye desteklerim diyorum: Çünkü abi oyun güzel. Açıkcası hs beta var oynadım 1-2 gün. Yüzüne bakmadım. Bir arkadaşa verdim hesabı. O takılıyor gördüğüm kadarıyla. Baktım sürekli oynuyor, kart oyunlarını sevdi scroll almasını söyleyeceğim :P. Bir iki tane daha kart oyunu denedim. Aralarında en beğendiğim bu oldu. Eğlenceli geçiyor oyunlar =) En azından oyunda benimde etkim varmış gibi hissediyorum. Yaptığım seçimler cidden oyunu etkiliyor. Kısaca: daha fazla oyuncu olmasını hakkettiğini düşünüyorum. Umarım f2p yapmayalım ayağına öldürmezler oyunu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu arada Judgement cidden cok uzun suruyor. Bu kombo ile yendigim adam da iki kere Mangonel+Speed yapti, surekli Human disindakilerin CD'yi iki artiran seyi kullandi.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 isterse dünyanın en iyi oyunu olsun abi. micro transactionı gömerlerse ben kazıklanmış hissederim. öyle bir dünya yok yani oyunu x liradan sat, sonra bedava yap ama pay2win gelsin. buna ayakda adam düzmek derler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Su anda oldugundan daha farkli birsey gelecegini sanmiyorum ben.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mono Decay deste kurdum tum istedigim kartlari tamamlayip Brood ve Necro uzerine, yakiyor. Uc turda ardarda iki Necrogeddon, sonra da bir Brood attim biraz once. 5 creature vardi sadece ama duman etti oyunu, kazandirdi rahatca elimde duran iki Monstrosity'yi de atinca aralarda. Brood'dan hemen once de bir Harverster indirdim, indigi tur daldi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Aha deste: http://www.scrollsguide.com/deckbuilder/#8917 Bu arada bu sitenin deck builder daha iyiymis, save aliyor. Brood ve Necro gelmezse de 27 creature ve poisonlarla is yapiyor yine. Masada 5 tane filan creature oldu anda comboyu basiyorum ama, isterse 2-3 CD Harvester'lar girsin.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 uneasy alliance yerine 1 manaya creature ölünce husk summonlayan bıdı daha iyi olmaz mı? sonuçta tek amacın o cheese comboyu yapmak. blightbearer zaten ters tepebilecek bir kart, bir de uneasy alliance fazla riskli gibi geldi bana.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Tek amac o degil ya, o olmadan da fena degil o kadar. Bu arada Uneasy Alliance'in hepsini Eager Scryer'a atiyorum, ya da poison gerektiginde olmek uzere olan Blightbrearer'lara. Eager Scryer'a atinca ama her tur 9 vuran birsey oluyor. O dedigin de mantikli ama, evet. Fakat tek amac o degil, asil combo cikmadan da is yapabiliyor olmasi lazim destenin az-cok.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ilmire tribesman + elan vitals = 3 ataklı eternal statue <3
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ya kötü gibi geldi deck ilk başta, 4/5 yaptım, 12 tane creature var destede 2-3 oyun decay kartı oynamadım bile sırf energy yapsaymışım daha iyi olacakmış, 3 burn 2 spark vardı destede ilk turn 2 burn gelmişti sonradan 1 tane daha çektim spark geldi 1 tanede, adam ne koysa burn spark attım surrender attı, lafın kısası energy op !
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abicim 5/5 de yapabilirsin 20/20 de yapabilirsin sonuçta deckler üstünde kontrol yok. sana rat king gelir karşındaki adama beast rat gelir. veya tam tersi olur. minimum card da yok. illaki çekiyorsun istediğin kartları. bak sen demişsin burn spamleyerek kazandım diye. o yüzden kendimizi judgement ile judge etmeyelim. judgement = rare grind. önemli olan rated. oralar da bir karışıktır şimdi yeni kartlarla. spectate etmek lazım veya QQ topiklerine bakmak lazım desteler ne ehueh
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mesela şimdi bakıyorum top100den elemana, gerge'nin destenin growth ile karışığı. rat king koymuş. untainted koymuş. scavenging constructlara untainted atmış AHAHAHA kolay gelsin öldürebilirsen, 36 HP olmuş. elde de duruyor necrogeddon + monstrous brood ama ihtiyaç bile yok
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rat King alayım diyorum ben de desteye. 5 tane boş boş duruyor zaten, foil yapacağım. RtN'ler de iki Growth filan veriyor her pyun zaten, 4 zor olmaz.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mono decaylerin hepsi şuna dönmüş: watcher + necrogeddon + monstrous brood
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bu kombo kaybederekn kurtarmaya yariyor, onun disinda kullanmiyorum.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 arcane said: mono decaylerin hepsi şuna dönmüş: watcher + necrogeddon + monstrous brood gördüm bende bunu 1800-1900 oyunlarda watcher + necrogeddon + monstrous brood+scaverger+animovore yapanlarda çok
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 animovore'u yazmadım constructın süt kardeşi olduğu için eheh
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bende başlıyorum tavsiyeler neler ?
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 arcane said: Rafi'ye kolaylık olsun: http://www.scrollsguide.com/deckbuilder/#8075 benim deck la bu..
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 16 gunluk yurtdisi seyahatimden sonra geri donus yaptim oyuna.. baya degisiklikler olmus.. ogrenecegiz artik.. su an modlar calismiyor mu? patchden sonra kendi kendine gitti..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bazilari calisiyor, bazilari calismiyor. Playerstats da geri gelirse benim sorunum yok ama.
Öne çıkan mesajlar